Miele Complete C3 Flex - Sledestofzuigers
Miele Complete C3 Flex - Sledestofzuigers
Stofzuiger accessoires moeilijk open te doen, klep gaat snel kapot. Ook de stang in behuizing zetten na gebruik, na een week ligt de stang direct op de grond en houdt geen stand meer. Goedkoop pmastiek jammer genoeg
Geweldige stofzuiger
Zonder twijfel de beste waarde voor mijn geld! Vlotte bediening, enorme zuigkracht, met de hulpstukken opgeborgen in de stofzuiger. Lange snoer, stopcontact wisselen niet nodig. Het enige minpuntje is dat hij wat zwaarder is. Ik ben superblij met dit product.
Pluspunten
- Zuigkracht
- Lange snoer
- Dierenharen
- Hulpstukken
Minpunten
- Zwaar
Wat een geweldig goeie stofzuien en BCC advies
Vind het een geweldige stofzuiger is z'n geld zeker waard..gekocht bij BCC en had eigenlijk een andere Miele stofzuiger in gedachten. Gelukkig zei de verkoper dat dat type een stap terug was op de S 700 stofzuiger die kapot gegaan was na 8 jaar intensief gebruik ..heb nl. Een hond..dus hondeharen.Dus op hun aanraden (zeer goeie tip) toch maar overgestapt naar dit type.En ben zo blij als een ei ..wat een geweldig advies en de hulpstukken van mijn oude Miele kan ik ook bij dit type gebruiken. Zou iedereen deze stofzuiger willen aanraden want eigenlijjk is ie onbetaalbaar wat ben ik er blij mee..en van Miele krijg je ook nog gratis stofzuigerzakken als je de meegeleverde code instuurt.. wat een service en voordelen ..Miele is mijn merk en BCCC mijn winkel...
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk ..soepele stofzuiger slang
- Oude hulpstukken van Miele ook te gebruiken
- Gratis stofzuigerzakken van Miele
- Goed advies BCC ..Zij weten waarover ze praten
- Goeie prijs
Minpunten
- De kleur ..had liever zwart gehad
Degelijk en doet zeer goed zijn werk
Degelijke stofzuiger, zeer wendbaar en zuigt als een tierelier! Ziet er mooi uit en de gele kleur is weer eens wat anders!
Enige minpuntje is dat de stofzuiger een beetje aan de zware kant is
Pluspunten
- Degelijk
- Wendbaar
- grote stofzakinhoud
- Mooie frisse kleur
Minpunten
- Zwaar om te tillen
Goede stofzuiger met eigentijdse look!
Na jaren trouwe dienst begaf onze oude Mielestofzuiger het. Wij hebben sinds een paar dagen deze nieuwe in huis en hij voldoet volledig aan onze verwachtingen en ziet er ook nog eens vrolijk uit!
De Miele Complete C3 Flex heeft alles wat je nodig hebt en met de duidelijke handleiding kun je zo aan de slag. Hij doet zijn werk goed en is redelijk stil. Als je klaar bent, berg je hem makkelijk staand op; de stang haak je aan de stofzuiger: superslim en makkelijk. Miele doet met dit apparaat zijn slogan alle eer aan.