De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 9 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch AdvancedImpact 900 Klopboormachine - 900W - Met koffer op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Staat met klop functie, echter de klop functie werkt niet naar behoren geen verschil met de normale boor stand.
Verwacht meer van Bosch, kon net zo goed naar de action gaan.
Gekocht met de hoop dat deze, met goede boortjes, ook in beton kan. Dat is helaas niet het geval. Hard beton is niet te doen. Koop daarvoor toch echt een boorhamer.
Voor het overige een prima apparaat.
Ik ben erg tevreden over deze klopboormachine van Bosch. We hebben de boor gebruikt voor vooral steen en cement en de boor was erg prettig en gemakkelijk in gebruik. De gaten zijn snel gemaakt en op exact de juiste en gewenste diepte. Je kunt het aantal toeren bijstellen om passend te hebben bij jouw specifieke klus en ondergrond. De boor ligt tevens erg prettig in de hand.
Heb deze machine gebruikt voor het plaatsen van oa gordijnrails op betonplafond. Door de goede boorkracht en uiteraard juiste boren was dit geen enkel probleem. Tevens gebruikt voor het plaatsen van zonwering op buitenmuur. Ook dit ging moeiteloos.
Echt een krachtige machine met een uitstekende laag /hoog toeren regeling.
Goede boor in harder materiaal in zacht materiaal zwalkt hij
Goede boor voor wat hardere materialen. De boor zwalkt echter in zachtere materialen. In beton kan je goed en strak gaten boren, in zachtere materialen heb je met een 8 boor een 9-10 plug nodig. Een lichtere accuboor machine doet het beter. Dus weet voor welke klus je hem wilt gebruiken. Misschien is een boorhamer een slimmere keuze samen met een accuboormachine.
Gebruiken veel apparaten van Bosch en sommigen zijn al tientallen jaren in de familie. Toen we een volgend huis kochten uit 1972 wisten we dat er veel klussen lagen. Dus een nieuwe klopboormachine was nodig. Onze keus viel op de Advanced impact 900. Qua prijs goed te doen maar niet de goedkoopste in de range. Hij ligt lekker in de hand en is tot nu toe voor elke klus die we tegenkwamen op het gebied van hout en steen geschikt.