Dit mooie paneel mocht ik een paar weken testen. Ik was altijd al benieuwd wat voor warmte infrarood zou geven in een ruimte. Gezien ik vaak thuiswerk leek mij dit erg handig voor onder mijn bureau. Het formaat past er goed onder en de handig en makkelijk te monterem voetjes zijn stabiel. Ik heb hem zonder handleiding direct aangezet en de daarbij horen de app geïnstalleerd. Dat ging erg makkelijk allemaal en snel. Ik vind het erg handig dat dit via een app te bedienen is. De bij geleverde afstandsbediening werkt natuurlijk prima maar mijn telefoon heb ik toch vaak bij de hand. En op afstand het paneel aanzetten is toch wel fijn. Ik breng de kids naar school en op de terug weg zet ik hem alvast aan. Dan is het alvast lekker warm zodra ik begin met werken. Het geeft wel echt directe warmte op je benen en de ruimte onder je bureau. Het verwarmt niet de ruimte compleet. Maar voor thuis werken en dan niet je hele huis te hoeven verwarmen is het een ideale oplossing. Ik heb hem ook getest in de wasruimte om te kijken of de was sneller droogt en deze koude tijden. En dan is de time functie ideaal. Dan zet je hem 2 a 3 uurtje aan en de was is echt een stuk droger dan dat het moet drogen aan de lucht. Een droger droogt sneller natuurlijk maar ik doe niet alles in de droger. Conclusie is dat ik het een handige toevoeging vindt in een kleine ruimte zoals een werkkamer. Er is nog een mogelijkheid om hem aan de muur te bevestigen maar dit is voor mij nu geen optie.