Rowenta RR95A5 X-Plorer Serie 575 Max RR95A5 - Robotstofzuiger

Rowenta RR95A5 X-Plorer Serie 575 Max RR95A5
Rowenta RR95A5 X-Plorer Serie 575 Max RR95A5
Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 449,00 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 13 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta RR95A5 X-Plorer Serie 575 Max RR95A5 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

S***************@g********18-01-2026

Geweldig apparaat

Wat is dit een fijne robotstofzuoger zeg! Hij is zo in elkaar gezet en geïnstalleerd. Het fijne aan deze robotstofzuiger is niet alleen dat hin ook dweilt maar dat je ook heel makkelijk een schema kan instellen zodat je als je thuis komt van je werk je in een heerlijk schoon huis terrecht komt! De app die er bij hoort is ook erg gebruiksvriendelijk. Ook jammie is dat je ziet wanneer er inderdaad nodig is. Als je aanklikt welk onderhoud er nodig is dan wordt je heel handig door de stappen geleid en dan kan je zo weer lekker aan de slag! Kortom een heel fijn apparaat wat je veel tijd scheelt en je houd er ook nog eens een heel schoon huis aan over!
Pluspunten
  • Doet wat het moet doen
  • Handige app
a***********@o**********14-01-2026

Zeer tevreden!

We vinden hem geweldig! We hebben al eens een robot stofzuiger gehad, en deze deed toch niet echt zijn werk. Je kom er zelf altijd nog achteraan omdat hij veel liet liggen. Met huisdieren en een klein kind heb je toch sneller dat je moet stofzuigen en dweilen. Deze robot neemt je echt veel werk uit handen en je hoeft alleen de kleine hoekjes en kiertjes waar hij echt niet bij kan te doen + af en toe echt het grote dweil werk. We vinden het echt een aanrader!
Pluspunten
  • Je houd tijd over voor andere dingen
  • Automatisch verversen
Minpunten
  • Groot oplaad station
b****@l******12-01-2026
Ik geloofde nooit in het feit van een robotstofzuiger maar deze Rowenta heeft mij echt overtuigd. Ik ben er super blij mee,elke dag een schone vloer en gelijk gedweild. Zelfs over mijn vloerkleed schiet die makkelijk over heen. Ook zo mijn deurmat die bij de achterdeur ligt. Zo fijn om niet meer helemaal te moeten bukken om onder de bank te komen. Pluspunten Ik laat hem in de nacht gaan dus hoor hem nooit 😉 Elke ochtend beneden in een schone omgeving. Super laag model dus gaat ook onder mijn fornuis door. Als ik 1 minpunt mag/moet noemen is dat ik geen schoonmaakmiddel mag en kan toevoegen.
Rachel08-01-2026

Mijn nieuwe huishoudelijke vriend!

De afgelopen drie weken heb ik deze robotstofzuiger met veel plezier uitgeprobeerd en hij heeft mijn verwachtingen overtroffen. Met een kindje en twee hondjes in huis is een schone vloer echt een uitdaging, maar deze robot maakt het een stuk makkelijker. Het is elke ochtend weer fijn om beneden te komen en meteen een schone vloer te hebben, zonder kruimels of haren onder je voeten. Het stofzuigen gaat grondig en het pakt ook lastigere plekken goed mee zoals de hoekjes bij de keuken. De dweil functie is echt een fijne toevoeging, zeker omdat er hier regelmatig wordt gemorst. Dat de dweilborstels zichzelf reinigen, vind ik een groot pluspunt en zorgt voor een hygiënisch resultaat. De robot is eenvoudig te bedienen met de app en rijdt slim door de ruimte. Ook het ontwerp mag er zijn: strak, modern en duidelijk van goede kwaliteit. Een aanrader voor drukke huishoudens. Ik ben erg tevreden!
Pluspunten
  • mooi design
  • zelfreinigende borstels
b***********@g********05-01-2026
Toggle navigation Nederland Info Fotohoek Mijn Ervaring Online reviews Reviews Hier vind je de ervaringen van de Insiders die nu ontdekken. Je kan eenvoudig alle Insider-ervaringen lezen door te klikken op ‘Filter’. Neem je deel aan deze campagne en wil je jouw ervaring delen? Klik dan op ‘Schrijf Mijn Ervaring’ en begin er meteen aan. Tijdens de campagne kan je jouw ervaring altijd verder aanvullen. Producten Selecteer Sorteer op Selecteer Rating Mijn ervaringen X-Plorer serie 575 Max + laad/leegstation - Expert Robotstofzuiger met een boost 22/12/2025 14:12 Sinds een week rijdt de robotstofzuiger X-Plorer serie 575 Max bij ons thuis rond. Met twee kleine kinderen, twee honden (waarvan eentje het hele jaar haren verliest) en veel bezoek is minimaal één keer per dag stofzuigen bij ons echt hard nodig. Onze vorige robotstofzuiger kon het niet bijhouden en moesten wij constant legen, maar dat is nu verleden tijd. Zo fijn! Met de boost functie is de vloer echt net zo schoon als met een 'gewone' stofzuiger. Het dweilen is nog een beetje uitproberen hoe hij de hele aangegeven zones schoonmaakt, maar ook daar komen we vast wel uit. In ieder geval was het duidelijk te zien dat het nut had, want ik heb heel wat vies water in de gootsteen gegoten. Na een paar keer 'random' proberen met stofzuigen, is het inmiddels ook gelukt om een gedetaileerde kaart te maken van de benden verdieping. Hier kon ik heel duidelijk aangeven in welke zones, zoals de confectorput, de robot niet mag rijden. Daar houdt hij zich prima aan. Al met al vind ik dit een zeer gebruiksvriendelijke robotstofzuiger!
Monique2305104-01-2026

Handige hulp in de huishouding

Ik mocht dit product dus testen en inmiddels 2 weken volledig ermee bezig geweest en hij is ideaal! Top aanvulling op de gewone huishoudelijke taken. Het is een grote doos die je krijgt en het dockingstation is ook erg groot maar wel ideaal aangezien hij vuil water niet bij het schone water 'dumpt' als hij klaar is. Hij kan wel 2 tot 3 dagen dweilen met het water reservoir dus dagelijks vullen is ook niet nodig. In 1e instantie was het even wennen met de app. Na deze zorgvuldig bestudeert hebbende aan de slag. Eerst Robotje het huis laten verkennen zodat er een plattegrond ontstaat. Daarna alle kamers een naam gegeven en evt. zones instellen waar hij niet mag of kan dweilen. Daarna een schema gemaakt dat hij elke dag alle kamers een keer stofzuigt en dweilt. Je kan dit allemaal zelf instellen dus ook als hij ergens niet hoeft te dweilen. Als je eenmaal de schema's gemaakt heb is het achterover leunen en Robotje zijn werk laten doen. Ik ben zelf chronisch ziek en gehandicapt en omdat ik nu met 3 gebroken ribben ook niet kan bukken is het echt handig. Dit scheelt mijn man zoveel werk nu! Hij werkt 40u of meer per week dus heeft minder tijd voor het huishouden en tja ik kan het gewoon niet. Dus robotje doet alles voor me nu terwijl ik even bijvoorbeeld op bed rust. Maakt hij perfect schoon, nee! Dweilt hij perfect, nee! Maar het scheelt echt heel veel stof! Ik heb nu minder last ook van benauwdheid! Is het een aanrader jazeker. Oké ze zijn duur, maar deze is het zeker waard.
Pluspunten
  • Houdt het huis stofvrij
  • Ruimt alle kattenharen en andere dingen op
  • Handig
Minpunten
  • Duur
  • Hij is niet perfect
CatHarway03-01-2026

Handige hulp in huis

Wat een fijne hulp! De installatie was eigenlijk kinderspel hoewel het wel even duurde voordat het klaar was. Hij maakt weinig lawaai en de app werkt intuïtief en is heel eenvoudig in te stellen. De detectie werkt top. De robot gaat keurig om kleine hindernissen heen. Ook het dweilen werk goed. De roterende dweil maakt de kamer goed schoon. Tussendoor gaat hij naar het station om de dweilen opnieuw te bevochtigen. De tijd daarvoor kun je instellen via de app. Het resultaat ziet er strak en schoon uit. Je kunt ook de schoonmaak inplannen zodat hij 's nachts schoonmaakt en je niet over de natte vloer hoeft te lopen. De dweilen kun je niet in of uit schakelen. Stofzuigen gaat dus altijd samen met dweilen. Na het schoonmaken gaat hij terug naar het station en leegt het stof in een stofzuigerzak. Er kan geen schoonmaak middel in het water. Verder moet ik nog een beetje uitvinden hoe het werkt met het onderhoud van de Robot. Daar is wel een optie voor in de App maar zelf moet je 1x per week de borstels en sensoren schoonmaken. Hij geeft in de app aan wanneer je de borstels etc. moet vervangen. En wanneer het reservoir vol is of het water op is etc. Heel handig. Ik ben heel blij met de Robot en de prestaties ervan. Hij is stil en werkt uitstekend. En installeren was eenvoudig. Lekker iedere dag een schone vloer!
Pluspunten
  • Makkelijk te installeren
  • Stofzuigt uitstekend
  • Dweilt uitstekend
  • eenvoudige app
Minpunten
  • kan niet alleen stofzuigen
Jarno03-01-2026

Fijne robotstofzuiger met handig leegstation

Sinds ik deze robotstofzuiger gebruik, scheelt het enorm in schoonmaaktijd. Hij navigeert slim door het huis en slaat geen stukken over. De zuigkracht is sterk en pakt stof, kruimels en haren goed mee. De dweilfunctie is een fijne extra voor het dagelijkse onderhoud. Het grootste pluspunt is het all-in-one station: de robot leegt zichzelf en reinigt en droogt de dweilen automatisch. Dat maakt hem echt onderhoudsarm. Via de app is alles makkelijk in te stellen, zoals schema’s en no-go zones. Minpuntje is dat het legen in het station vrij luid is, maar dit duurt maar kort. Al met al een hele fijne robotstofzuiger voor wie gemak en een schone vloer wil zonder er steeds mee bezig te zijn. ✔️
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijke app
  • Sterke schoonmaakprestaties
  • Automatisch legen & reinigen
Minpunten
  • Geluidsniveau bij legen
Anja6902-01-2026

Erg fijne robotstofzuiger/dweil

Ik ben ontzettend tevreden met deze Rowenta robotstofzuiger. Het grootste pluspunt is het automatische station: de stofbak wordt vanzelf geleegd en de dweilen worden gereinigd en gedroogd, waardoor je er echt nauwelijks omkijken naar hebt. Dat maakt schoonmaken bijna volledig hands-off. De zuigkracht is indrukwekkend en pakt moeiteloos stof, kruimels en hondenharen op, ook langs randen en in hoeken. Dweilen doet hij verrassend goed en het is fijn dat de dweilen automatisch omhoog gaan bij tapijt. Door mijn rolstoel heb ik vaak wat vlekken op mijn vloer en deze worden moeiteloos, zonder schoonmaakmiddel, verwijderd. Dankzij de slimme lasernavigatie rijdt hij heel netjes en systematisch door het huis zonder iets over te slaan. Via de app is alles eenvoudig in te stellen per ruimte en schema. Al met al een krachtige, slimme en gebruiksvriendelijke robotstofzuiger die het huishouden echt een stuk makkelijker maakt. Ik wilde dat ik hem eerder had gekocht, zo blij ben ik ermee.
Pluspunten
  • Eenvoudige montage
  • Uitstekende werking
  • Zelfreinigend
Nathalie31-12-2025

Easy regular cleaning

Hele goeie optie voor een zorgeloos schoon huis. Door de dockingstation met vuil en schoon water maken de dweilen daadwerkelijk schoon, de robotstofzuiger gaat vaak terug naar het dockingstation om de dweilen schoon te houden. Ook achteraf hoef je de dweilen niet te laten drogen, dat regelt het apparaat zelf. Ideaal dat je niks hoeft te legen/vullen elke dag. De robotstofzuiger maakt wel meer geluid dan een simpele robotstofzuiger, maar voor wat hij extra doet heb je er geen last van. Er zit ook een handige app bij waardoor je makkelijk een schema kan opstellen en een kaart kan maken waar ie wel en niet mag/kan komen. Ook geeft de app aan wanneer en wat er onderhoud nodig heeft, dus hoef je dat zelf niet bij te houden. Wel een nadeel, je kan niet zelf de dweil functie uitzetten voor een keer.
Pluspunten
  • App bestuurbaar
  • Dockingstation met vuil en schoonwater
Minpunten
  • Dweil functie niet makkelijk uit
h***********@g********30-12-2025

Super toestel, bijna perfect.

Laat ik meteen zeggen, hoef je met dit toestel nooit meer zelf te poetsen? Jawel maar echt een heel stuk minder vaak. Rowenta heeft een toestel gemaakt wat echt super werkt. Ik kan wel doorpraten over de krachtige motor, dat die de dweilen automatisch optilt bij het detecteren van een tapijt, dat die de dweilen zelf schoonspoelt en nat maakt, zichzelf leegt en dat de uitschuifbare dweil voor de plinten allemaal super werkt. Want dat dort het, gewoon goed werken! De camera voorop registreert zelfs de kleinste obstakels het toestel heeft verschillende standen van zacht tot turbo dus je zou hem ook in de nacht kunnen laten draaien. Komt met een app die overzichtelijk is, die gewoon prima werkt en die je van alles op de hoogte houdt. Of het nu het onderhoud van het toestel tot samenvattingen van poets rondes is. Maar niets is perfect en wat ik als minder heb ervaren is dat je niet kan kiezen op welke dag je wilt dweilen en op welke je alleen wilt stofzuigen. Het is of altijd, of nooit. Misschien kan het wel maar ik heb het niet gevonden. En daarom krijgt die van mij een 9 en geen 10. Maar het is wel echt een dikke 9 want voor de rest is die echt perfect!
Pluspunten
  • Grondig
  • Dweilt goed
Minpunten
  • Schema in de app
r*************@g********30-12-2025
De Rowenta X-Plorer 575 max heb ik inmiddels een kleine 2,5 week in huis. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over het resultaat van de robotstofzuiger. Het installeren van de stofzuiger ging erg snel en ik ben zeer tevreden over het gescheiden systeem van de schoon- en vuilwater opslag door het handig leeg- en laadstation dat meegeleverd wordt. Eenmaal na het uitpakken van de machine is het een kwestie van aanzetten en de machine maakt netjes een plattegrond van jou woonoppervlak dat je gereinigd wilt hebben. Na een tijdje de machine gebruikt te hebben ben ik zeer positief over de zuigkracht en de manier waarop de machine grondig alles schoonmaakt. Middels de app kan je makkelijk de machine bedienen en inplannen op een voor jou geschikt moment. Na het reinigen keert de machine netjes terug naar het leeg- en laadstation waarna het stof automatisch wordt opgezogen in de stofzuigerzak die zich in het leegstation bevindt. Het reinigen met water zorgt ervoor dat de machine om de zoveel tijd terug gaat naar de machine, het vuile water leegt en weer schoon water meepakt om verder te gaan. De machine gebruikt dus voortdurend schoon water, dat ik als zeer prettig ervaar. Wel heeft de robotstofzuiger af en toe nog wat moeite met hoogteverschillen qua tapijt en de metalen pootjes die iets schuin onder de meubels staan. Bij het overgrote deel van de meubels gaat het wel goed en ziet hij tijdig de objecten en gaat hier netjes omheen. Mocht je het toch als hinderlijk ervaren kan je bepaalde zones via de app uitschakelen en kan je dat zelf eventueel schoonmaken. De robotstofzuiger slaat dan netjes die zone over. Kortom erg tevreden over de robotstofzuiger en neemt behoorlijk wat schoonmaakwerk uit handen. Kleine verbeterpuntjes, maar dit is zelf ook handig op te lossen. Aanrader voor als je weinig tijd hebt en soms een helpende hand qua schoonmaakwerk wilt hebben.
b****@l******29-12-2025

Fantastische robotstofzuiger

Deze mocht ik testen en kreeg hem voor een hele aantrekkelijke prijs,ik geloofde nooit in dit soort systemen. Ben een ouderwetse poetser! Ik hou van goed stoffen dweilen en daarna droog dweilen. Deze robotstofzuiger overtreft al mijn verwachtingen. Zo ontzettend blij mee Ik heb na een week een 2de Rowenta aangeschaft iets minder luxe als deze maar voor de slaapkamers boven geniaal hoe die onders kasten en bedden gaat. Ik kom elke ochtend beneden in een schoon en fris huis. De app is uitermate duidelijk en gebruiksvriendelijk. Ik kon de 2de robotstofzuiger makkelijk toevoegen. Nu ben ik van geen vertrouwen te hebben erin in het gelukkige bezit van twee. Als je twijfelt niet doen maar aanschaffen. Daar wordt je heel gelukkig van
Pluspunten
  • Dweilen
  • Zelf legen