Rowenta X-Clean 4 GZ5037 - Robotstofzuiger

Rowenta X-Clean 4 GZ5037
Rowenta X-Clean 4 GZ5037
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 247,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Clean 4 GZ5037 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c***********@o**********13-12-2024
Onlangs had ik de kans om de Rowenta X-Clean 4 wet en dry vloerreiniger uit te proberen, en ik was positief verrast door de prestaties. Dit snoerloze apparaat combineert de functies van zowel een stofzuiger als een dweil, waardoor het perfect is voor het reinigen van verschillende soorten vloeren. Wat het voor mij echt handig maakt, is de mogelijkheid om zowel droog als nat vuil aan te pakken. Door het gebruik van een speciale mix van water en reinigingsmiddel wordt vuil efficiënt opgenomen, wat het schoonmaken een stuk eenvoudiger maakt dan het traditionele stofzuigen en dweilen. De X-Clean heeft twee aparte tanks: één voor water en reinigingsmiddel, en een andere voor het opvangen van vuil. Dit zorgt ervoor dat je niet constant hoeft te stoppen om de tank te legen, en het maakt het apparaat echt gebruiksvriendelijk. Mijn pvc- en laminaatvloeren zagen er na gebruik opvallend schoner en frisser uit, zonder dat er een plakkerig residu achterbleef. Het apparaat glijdt soepel over de vloer en bereikt zelfs moeilijk bereikbare plekken, zoals in hoeken en langs randen, dankzij het flexibele ontwerp. Toch zijn er een paar kleine punten van kritiek. Zo vond ik het apparaat wat aan de zware kant, wat het minder prettig maakt om langdurig vast te houden, vooral wanneer je grotere oppervlakken moet reinigen. Ook had de waterreservoir wat groter mogen zijn. Bij het schoonmaken van grotere ruimtes moest ik regelmatig bijvullen, wat wat tijdrovend was. Desondanks is de Rowenta X-Clean een uitstekende keuze voor wie een krachtige en veelzijdige vloerreiniger zoekt. Of je nu dagelijks schoonmaakt of een grondige schoonmaakbeurt wilt geven, dit apparaat doet het werk snel en grondig. Het is een slimme investering voor iedereen die op zoek is naar gemak en efficiëntie in het huishouden.
Marinelle Hodes13-12-2024

Stofzuigen en dweilen in 1

We zijn heel erg blij met deze stofzuiger . Stofzuigen en dweilen met de wet & dry Erg handig op harde vloeren. Het ledscherm is heel duidelijk en je kan er zeker 50 minuten mee stofzuigen. De zelf rijdende rol met zijborstel rolt heel soepel over de vloeren . De vuilwatertank is er makkkelijk uit te halen en leeg te gooien in de gootsteen met een hele handige bijgeleverde zeef . Ben je klaar met stofzuigen dan zet je hem in de zelfreinigerstand en maak hij de borstels mooi schoon. Voor ons niks anders meer..