De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Brabantia Bo Pedaalemmer - 4 l - Soft Beige op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Deze afvalemmer van Brabantia is naast een mooie toevoeging ook heel praktisch. Zelf hebben wij het in de badkamer staan en past deze kleur er perfect bij. De beige kleur geeft de prullenbak een rustige en moderne uitstraling die makkelijk is te combineren. Dit formaat maakt het ideaal voor kleinere ruimtes. De pedaalemmer opent soepel dankzij het voetpedaal, waardoor het makkelijk in gebruik is. Ik ben erg tevreden over de kwaliteit en het voelt stevig aan. De binnenemmer is eenvoudig uit te nemen, waardoor het vervangen van de vuilniszak snel en schoon verloopt. Voor een badkamerprullenbak is de inhoud van 4 liter precies goed: groot genoeg voor dagelijks gebruik. Al met al, zeker een aanrader!
Ik mag sinds een aantal weken de Brabantia Bo Pedaalemmer met een inhoud van 4 liter testen. Een klein maar zeer fijn accessoire voor onze badkamer. De pedaalemmer heeft de kwaliteit die je van Brabantia gewend bent maar dan in een klein, compact formaat voor naast het toilet of in de badkamer. De hele serie is in matte kleuren uitgevoerd. Erg prettig. Zeker in de badkamer waar je anders snel vingerafdrukken ziet. Maar dat is ook bijna niet nodig want het voetpedaal werkt efficiënt en prima. De het rechthoekige formaat en de inhoud van 4 liter is deze pedaalemmer ruitebesparend en op elke gewenste plek in een kleine ruimte te plaatsen. De sluiting is erg prettig en stil. De kunststof binnenemmer kun je uiteraard eruit halen om het zakje te legen of te vervangen. We zijn enorm tevreden met deze pedaalemmer en gecharmeerd van het mooie ontwerp. Een kleine eye-catcher voor in de badkamer. De pedaalemmer wordt met een aantal Brabantia zakken geleverd die exact in de kunststof binnenemmer passen. Erg comfortabel maar wel aan de prijzige kant als je ze daarna wilt aanschaffen. Nog een bijkomend voordeel van deze pedaalemmer is het vastzetten van de open stand van de deksel. Op deze manier is het vervangen van het zakje een fluitje van een cent. De prijs voor de pedaalemmer zelf is ook wat aan de hoge kant. Maar kwaliteit heeft ook z’n prijs en voor dit model van Brabantia vinden we de prijs ook zeker waard. Een echte aanraden gezien het compacte en elegante design in combinatie met het gebruiksgemak.
Hele fijne, stijlvolle pedaalemmer. Eerst dacht ik dat ik deze niet nodig zou hebben omdat ik op de toilet al een oude pedaalemmer heb staan, maar dit maakt echt een verschil. De kleur past supermooi bij onze beige tegels, waardoor alles er veel luxer uitziet. Daarnaast is de pedaalemmer ook heel handig in gebruik. Er zitten zakken bij die er perfect inpassen waardoor je de pedaalemmer makkelijk kan legen. Zeker een aanrader dus!
Deze prullenbak heeft een mooie kleur en strak design. Dankzij de rechthoekige vorm past hij perfect in een hoek. Wat ik vooral prettig vind, is dat de deksel zacht sluit, waardoor je discreet iets kunt weggooien.
Daarnaast zijn er passende afvalzakken verkrijgbaar, het verwisselen is heel eenvoudig wanneer je de deksel vastzet. De inhoud is bovendien ruimer dan die van de meeste ronde prullenbakken voor het toilet.
Dit is een prachtige, stevige vuilbak. De adviesprijs is hoog, maar je krijgt wel echt kwaliteit voor deze prijs. De vuilbak blijft goed staan als je de voetklink gebruikt. Er zitten een aantal vuilzakjes inbegrepen om mee te beginnen en je kan een zak vastmaken aan het klepje zodat die goed blijft zitten. De klep sluit goed af zodat je geen last hebt van geurtjes. Op zich dus wel een aanrader!
Ik ben erg tevreden met de Brabantia Bo pedaalemmer van 4 liter. Het formaat is ideaal voor in het toilet en dankzij de rechthoekige vorm past hij perfect in een hoek, zonder veel ruimte in te nemen. Ik heb gekozen voor de kleur Soft Beige; deze is mooi neutraal en sluit goed aan bij een lichte, rustige inrichting. Het pedaal werkt soepel en de deksel sluit geruisloos, wat ik erg prettig vind. Het prullenbakje voelt stevig aan en blijft stabiel staan. Een echte aanrader!
Prachtig prullenbakje dat de ideale afmeting heeft voor een kleine toiletruimte zoals de onze. Mooi afgewerkt, goede coating, van een goede kwaliteit. Makkelijk af te nemen en ook het binnenbakje is eenvoudig schoon te maken. Je krijgt er een aantal 4 liter zakken bijgeleverd, deze passen straks in het binnenbakje. Goed te bedienen met een voetpedaal, en de deksel heeft een softclose systeem waardoor hij altijd geruisloos dicht valt. Ik vind het een aanwinst.
Ik ben super tevreden met het vuilbakje. Het heeft een mooi design en is handig in gebruik! De soft close functie is ook een grote meerwaarde. Ik zou hem aan iedereen aanraden!
Heel fijn prullenbakje. Mooi formaat, goed design met een fraaie kleur en handig in het gebruik. Het bakje heeft een antisliprand wat echt een uitkomst is. Waar mijn vorige bakje vaak verschoof, is dat bij deze echt amper het geval. Daarnaast gaat het klepje fijn helemaal open en de soft close functie zorgt ervoor dat je makkelijk alles in de bak kan gooien zonder dat de helft ernaast valt omdat de klep alweer te snel sluit. Kortom, een topper!
Ik ben lang op zoek geweest naar een leuke prullenbak voor in de wc, niet te groot en geen doorn in het oog. Ik wilde ook graag eentje die lang meegaat. Van Branbantia heb ik eerder al een grotere prullenbak gekocht voor in de keuken, die beviel erg goed daarom toen ik dit kleinere formaat tegenkwam, in een mooie beige kleur, heb ik deze gekozen. De kleur staat goed, is modern en overal bij te passen. Dat er een pedaal is voor het openen van de klep maar dit ook gemakkelijk met de hand gedaan kan worden is een andere pluspunt voor mij. De prullenbak voelt heel solide aan, iets wat vast lang meegaat. De klep gaat zachtjes dicht, ook een fijne feature! Nu ik deze een aantal weken heb getest, ben ik er nog steeds erg tevreden mee. Ik zou dan ook iedereen deze aanraden om ook te kopen!
Nu een aantal weken in gebruik en zeer tevreden. Het mooie design past in elk interieur en bij ons net groot genoeg om te gebruiken in de badkamer. De prullenbak voelt degelijk aan en de klep sluit geruisloos. Ook blijft de prullenbak goed op z’n plek staan. Er worden handige afvalzakken bijgeleverd.
Hoe blij kan je zijn met een pedaalemmer? Heel blij! Als je deze pedaalemmer eenmaal hebt wil je niet anders meer. Alleen al het feit dat wanneer ik hem met mijn voet open duw hij keurig op zijn plaats blijft staan is een verademing voor mij. Daarnaast wordt de pedaalemmer heel compleet geleverd, zelfs met afvalzakken! Je kunt hem dus meteen gebruiken. De pedaalemmer heeft een ideaal formaat voor de badkamer. De klep gaat ook nog eens met soft close systeem dicht. Niks op aan te merken dus!!
Ik mocht deze pedaalemmer testen en ben niet teleurgesteld. Prima prullenbak, mooie neutrale kleur en handig formaat. Het vierkante design en afmeting past mooi in de hoek van onze badkamer. Ook de bijgeleverde zakken zijn handig, direct de juiste maat en niet eerst nog langs de winkel om zakken te halen. Top!