Liebherr CBNa 572i Plus - Koelkasten

Liebherr CBNa 572i Plus
Liebherr CBNa 572i Plus
Energieklasse A
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 1.614,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CBNa 572i Plus

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CBNa 572i Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Capusjonko15-09-2025

Zuinige en stille koel-vriescombinatie van topkwaliteit

Ik ben heel blij met de Liebherr CBNa 572i Plus. Wat meteen opvalt is de stevige bouwkwaliteit en de mooie afwerking, met dikke goed geïsoleerde deuren die degelijk aanvoelen en soepel lopende lades. Hij is bovendien fluisterstil, je hoort hem bijna niet, en ook nog eens energiezuinig. Binnenin is er veel ruimte en de indeling is handig. Vooral de BioFresh-lades zijn top, groente en fruit blijven merkbaar langer vers en vlees en zuivel ook. Dankzij NoFrost krijg je geen ijsvorming in het vriesgedeelte en de droge achterwand voorkomt dat er vocht of ijs ophoopt in de koelkast. Dat geeft me vertrouwen dat alles langer goed blijft. Na registratie krijg je ook nog eens 8 jaar garantie, wat veel vertrouwen geeft in de kwaliteit. Eigenlijk ben ik dus heel tevreden, al is er één klein minpuntje: de wifi werkt alleen via 2,4 GHz en niet op 5,0 GHz. Dat voelt een beetje ouderwets, maar verder is dit gewoon een uitstekende koelkast waar ik erg blij mee ben.
Pluspunten
  • Bouwkwaliteit (8 jaar garantie)
  • Stil
  • Energiezuinig
  • BioFresh-lades
  • NoFrost
Minpunten
  • WIFI alleen op 2
  • 4 GHz
d***************@g********23-11-2024
Ik heb de fantastische Liebherr koel/vrieskast CBNa 572i biofresh vanwege het merk, energieklasse A en een grote vershoudgedeelte BioFresh gekocht en meteen ''verliefd geworden''. Een goede koelkast mag ook wat kosten. Ik ben er ook liefhebber omdat het heel stil is (34 dB). De vorige koel/vrieskast van Miele had ik meer dan 20 jaar en hoop ik van deze wederoom heel erg lang te genieten.
p*********@h******17-08-2024

Een erg praktische en ruimte koel-/vriescombinatie.

Speciaal gekocht vanwege de Biofresh lades en de onder de drie vrieslades. Apparaat is uitermate stil, vrijwel geruisloos. Komt snel op temperatuur, en het instellen via de Liebherr-app is (toch wel) handig. Het is eventjes wennen met de indeling, want die is vanwege de twee lades onder in het koelgedeelte anders dan gewend. De materialen zijn degelijk en de afwerking is mooi. Maar let bij aankoop wel op voldoende hoogte, want hij ging bij aflevering qua hoogte maar net (rechtop) door het deurkozijn maar paste helaas niet in de lift. Net twee dagen in bezit en erg tevreden, hopelijk blijft dat zo.
d***********@u*********27-07-2024

goede kwaliteit

heel goed product me oude liebherr is na 25j aan vervanging toe de nieuwe heeft een betere verbruik van elektrische
m*************@g********06-05-2024

Degelijk zuinig apparaat

Mijn koelvriescombinatie is duur maar ziet er fantastisch uit. Alles is degelijk en makkelijk schoon te maken en is super zuinig. Tevens maakt hij nauwelijks geluid.
Pluspunten
  • Degelijk
  • Schoonmaken is zo gebeurd
  • Weinig geluid