Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 1.499,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CNsda 5723 Plus
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CNsda 5723 Plus op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Liebherr CNsda5723Plus mooie koelkast maar helaas zonder soft dicht functie.
Was ik wel gevend op mijn eerdere gekochte Miele helaas met vroegtijdig defect .
Voor de rest ben ik wel tevreden met mijn aankoop, aangezien dat zijn duurdere modellen op de market met het zelfde of hogere prestaties in het algemeen. ( Beter kost meer))
Mooie vrijstaande koelkast. Prettige afmetingen en ruim voldoende plaats voor gezin met twee kinderen.
Geen last van bevroren achterwand gehad. Vriezer koelt snel.
Wou! Wat een mooie krachtige en degelijke uitstraling heeft de koelkast. In de bedrijf keuken staat ook een LIEBHERR koelkast en nu ook in huis, super blij mee. We kijken uit naar net zo lang vriendelijk gebruik als dat de koelkast al jaren in de bedrijf keuken doet!
Ik heb zorgvuldig gezocht naar alle omschrijvingen en tests van koel/vries combinaties van verschillende merken.
Ook heb ik bij de Mediamarkt naar verschillende modellen gekeken.
Deze combinatie van Liebherr kwam hier als beste uit.
Hij voldoet aan alle verwachtingen.
De keuze is op dit model gevallen wegens:
- vrijstaand model
- laag energieverbruik
- geluidsarm
- apart instelbare temperatuur van koel- en vriesgedeelte
- handige indeling van zowel vries- als koelgedeelte (o.a. Easy fresh, flessenrek, Easy Twist Ice)
Omdat wij al heel lang goede ervaringen hadden met liebherr hebben wij opnieuw gekozen voor aanschaf van een nieuwe.
Nadat wij zelf de draairichting van de deur hadden gewijzigd(is heel goed en makkelijk te doen).konden al enkele uren al gebruik maken van deze koel/vriescombinatie. Zijn er heel blij mee.
Pieter en Marian