Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 679,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr CUe 3331
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 10 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr CUe 3331 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
In mijn nieuwe huurwoning past helaas geen koel/vriescombinatie van 60 cm.
Medewerker van Expert Dongen heeft mij toen deze koel/vriescombinatie van Liebherr geadviseerd.
Meer dan voldoende ruimte in de koelkast voor een 1-persoonshuishouden.
Prima prijs-kwaliteitverhouding
Pas 2 weken in bezit, dus kan niks zeggen over de lange termijn nog. Maar vooralsnog bevalt die goed. Koelt goed, bedieningsgemak is prima en ziet er van de buitenkant ook goed uit.
We kochten dezelfde als we al ruim 15 jaar hadden. Nooit probleem gehad. Nu begon rubberrand deuren te scheuren, werkte de temperatuur regeling niet meer goed en nog paar kleine dingetjes. Besloten om gezien leeftijd voor nieuw te gaan. Gekocht bij Stadhouder Electro World: beste van 2 werelden. Advisering en showroom om de hoek, online verkenning, aanvullingen en prijsvergelijking via de keten site en anderen. Goede adviseur, snel keurige aflevering.
Heel blij met de aankoop van deze koelkast van Liebherr!
Ik kon hem gelijk gebruiken na aansluiting op contactdoos. Heel praktisch en de vormgeving is ook mooi en alles is handig in gebruik. En ook heel stil qua geluid… super dus.
Hiervoor had ik ook een Liebherr koelkast. Maar die werd toch te klein. Maar in 9 jaar nooit een probleem gehad ermee. Ik heb die nu aan een vriendin gegeven die er zekers nog jaren plezier van ga hebben. Ik heb nu een grotere Liebherr gekocht, een koel-vriescombinatie. Voor mij geen ander merk als Liebherr. De Liebherr CUe 3331-26, hij is echt heel ruim, een flessenrek erbij, en 2 groentebakken, wat ik heel pretrig vind. Ook het vriesgedeelte is ruimer als ik had verwacht.
Helemaal blij met deze koel-vriescombi
Ik moest een koel/vriescombinatie hebben van 55 cm breed en gelukkig had Liebherr die in hun assortiment Ik ben heel tevreden met het apparaat en doet wat ik er van verwacht En wat ik heel erg belangrijk vond is de service die Expert mijn geef en heel tevreden over de levering
Ik heb voor deze koelvries-combinatie gekozen omdat de breedte van 55 cm geschikt is voor onze keuken.
Het apparaat functioneert tot dusver (10 dagen) naar behoren, maar de service is abominabel. Registreren voor 5 jaar extra garantie was een kwestie van 10 min. volgens Bemmel&Kroon. Ik ben uren bezig geweest. De uitleg is niet duidelijk, en het plaatje met gegevens in de koelkast nauwelijks leesbaar. Waarom staan deze gegevens niet op de factuur? Toen ik ten einde raad belde met Bemmel&Kroon kreeg ik een beledigend antwoord: vraag hulp aan iemand die vertrouwd is met internet...!!!
Niet voor herhaling vatbaar.