ETNA KCD6178NF - Wijnkoelkasten

ETNA KCD6178NF
ETNA KCD6178NF
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 669,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA KCD6178NF

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

8.5

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 20 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCD6178NF op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

G*****@i*********12-11-2025
Mooie ruime koelvriescombinatie. De koelkast is handig ingedeeld. Ook de vriezer is ruim voor het aantal laden. De bovenste lade is open en daardoor makkelijk bereikbaar. Fijne producten. Blij mee.
r********@i*********25-10-2025

Matig qua installatie

Prima koelkast, maar die montagebeugels voor de deur zijn flinterdun... Daar snap ik dus niks van, hoezo zou je daar op bezuinigen? Ben ik eerlijk gezegd bij bij Bosh of Siemens nog niet tegen gekomen. Daarnaast is het lastig inbouwen met een grotere nismaat (5700mm). Als je dan rechts uit gaat lijnen (en de scharnieren vastzet op de corpus), sluit aan de andere kant het rubber niet aan op de kast.
Pluspunten
  • Compleet model
  • deur op deur
  • No frost
Minpunten
  • Inbouwen (bij grotere nisbreedte)
  • beugel voor deur op deur te licht/te dun
i******@z*******22-10-2025
Mooi product, ruim en licht
r*************@l******15-09-2025
Eenvoudige koelkast die doet wat hij moet doen. De montage beugels voor de deuren zijn te zwak. Deze hangen door en zijn daardoor lastig af te stellen, verkeerde bezuiniging wat mij betreft.
Jeroen14-09-2025

Koel/Vries combi no frost

De inbouw koel/vries kast is een fijn product, de “No-Frist” functie is helemaal fijn. Geen gedoe meer met ontdooien. Blij met mijn aankoop. .....
Pluspunten
  • Montage
  • Bediening
Minpunten
  • Afwerking onderzijde
S**************@h**********17-08-2025
Onze Bosch koelvriescombinatie was toe aan vervanging, we waren op zoek naar een goeie maar betaalbare koelvriescombinatie. Zo kwamen wij bij etna terecht, wij waren nog niet eerder bekend met dit merk. Wij gebruiken de koelkast nu 3 weken en zijn erg tevreden. Grote pluspunt is het gepiep wanneer de koelkast te lang open staat!! De verlichting in de koelkast is eerlijk gezegd beter dan onze vorige Bosch koelkast. Mijn kinderen vinden de simpleslide la top, zo kunnen ze gelijk hun ijsjes pakken. Wij zijn erg blij met onze aankoop en kunnen iedereen etna aanraden, die opzoek is naar kwaliteit voor een goeie prijs.
John E.28-07-2025

Uitstekende oplossing.

De koel/vries-combinatie werkt prima en paste exact in onze bestaande inbouwkeuken.
Pluspunten
  • koelt goed
  • efficiënte indeling
  • goede verlichting
Minpunten
  • vriesvak kan efficiënter
m************@k*********21-07-2025

Prima koelvriescombinatie

Ik heb de koelvriescombinatie nu twee weken in gebruik en deze voldoet tot nu toe prima. De grootte is perfect, hij is netjes ingebouwd (met deur op deur) en gwijzigde draairichting. TOP
Pluspunten
  • deur op deur systeem
  • genoeg koel en vriesruimte
w****************@g********26-05-2025

Dit is een aanrader!

Ik ben erg blij met de koelvries combinatie. Er is voldoende ruimte in de koelkast en de diepvries. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Materiaal is zeer stevig.
Pluspunten
  • Ruimte
  • Kwaliteit
Minpunten
  • Niet zo grote lades in de diepvri
R************@h*********05-02-2025
Ik koop al jaren Etna. Goed en betrouwbaar product.
J******@k*********27-01-2025
Goed producten erg blij mee met mijn koelvriescombinatie mensen waren erg aardig
Pluspunten
  • 100procent
Marlies 20-01-2025

Ik kan m zeker aanraden

De ruime afmeting is heel fijn. Er kunnen makkelijk 2 roosters in bij bijvoorbeeld het bakken van taarten. Bediening is makkelijk en spreekt voor zichzelf.
Pluspunten
  • Volume
  • Bedieningsgemsk
  • Mooi om te zien
  • Prijs kwaliteit
  • Hoge temperatuur
Minpunten
  • Geen minpunt
j********@g********15-12-2024

Koel vries combi

Voldoet aan alle verwachtingen en is door vakkundige mensen van expert winschoten geplaatst.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
  • Garantie
Minpunten
  • Nvt
r***************@g********19-06-2024
Op advies van de keukenleverancier deze koel/vriescombinatie gekozen. Hij bevalt prima, veel ruimte in de koelkast.
m*******@g********19-05-2024
Ik had een dag van tevoren een andere gekocht en viel erg tegen de kwaliteit en ruimte en ook nog beschadigd, dus heb ik meteen teruggestuurd en deze van Etna besteld, het voel meteen kwalitatief 100% beter en ook kwa ruimte is perfect. Dus erg tevreden en nu lekker vol gooien.
j******@k**********14-02-2024
Mooi van uiterlijk, handig in gebruik en werkt zoals een oven moet werken! een echte Etna!
m***********@h**********24-01-2024

Bevalt erg goed!

Werkt naar behoren, doet wat het moet doen. Geen min punten. Mooi design, strak!
Pluspunten
  • Warmt snel op
  • Strak design
a**************@g********07-12-2023
Top product. Het ziet er stevig uit met No Frost . Ook vind ik het fijn dat de temperaturen in zones instelbaar zijn. Lades makkelijk schoon te houden. Prima prijs-kwaliteitsverhouding. We hebben 5 apparaten van Etna gekocht.
g*********@k*********30-06-2023

Bij pakken van vriesproduct valt de lade er gewoon uit !

Was onderdeel van onze nieuwe keuken, koelkast is prima, gemakkelijk in gebruik, de vriezer echter heeft laden die je er zo uit kunt trekken niet die stopheeft zoals onze oude diepvries dat de lade blijft klemmen aan het einde, bij deze vallen ze er zo uit zonder veel moeite te hoeven doen. Het lijkt wel alsof de laden een stuk kleiner zijn zodat de stop zijn werk niet doet. Als we dit hadden geweten voordat we deze kochten hadden we toch voor een andere combinatie gekozen. Jammer...!
Pluspunten
  • Koeler is ruim
Minpunten
  • Diepvries laden vallen er zo uit
  • Dat geld voor alle 3 laden
  • geen ruimte in deur voor 1.5 ltr flessen
w*******@h**********27-12-2022

ETNA koel/vries combinatie

Fantastische koelkast/vriezer bevalt héél goed !!!! Heeft 1 minpuntje, na inbouw is er geen mogelijkheid om de combinatie uit (of aan) te schakelen. Naar de elektriciteits kast om op een bepaalde groep de stroom uit te schakelen is de enige mogelijkheid. Beetje jammer.