Liebherr IRBd 5170 - Koelkasten

Liebherr IRBd 5170
Liebherr IRBd 5170
Energieklasse D
Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 2.659,00 Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Liebherr IRBd 5170

Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.

Welk cijfer geef jij dit product?

9.3

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IRBd 5170 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

c******@a**************30-09-2024
Koude stoom. Betere opslag levensmiddelen. Kwaliteit
t**m@l**v.nl06-10-2023

Perfect in te delen koelkast

Dit is een koelkast die je perfect kunt indelen (en de enige). Glazen plateaus kun je per 5 cm hoogte instellen. Grote flessen (bijv duitse wijn) passen probleemloos. En zeer snel aan te passen!! De hydrobreeze maakt het werkelijk af; je kunt fruit e.d. weken goed houden. Ook voor verse kruiden zeer aan te raden. Nooit meer een ander merk!!
Pluspunten
  • indeling
  • compleet
  • vochtigheidsregeling
  • waar voor je (vele) geld
Minpunten
  • prijs (duur dus)
cornei02-04-2023

een goed toestel

De reden voor aanschaf van dit product: - de meerdere koelzones waaronder biofresh en de speciale vakkken voor vis/vlees/ groenetn en fruit - het lage energiegebruik - instelmogelijkheden van de compartimenten verder gewoon een mooi toestel
Pluspunten
  • meerdere koelzones
  • biofresh
Minpunten
  • vooralsnog geen