Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 269,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over Inventum KV550B
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum KV550B op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Het is een fijne koelkast in gebruik. Lade schuift gemakkelijk en er zit een goede verlichting in. Ruim vriesvak. In de deur voldoende opbergruimte voor pakken melk etc.
Design is strak en mooi afgewerkt. Geen uitsteken handgrepen etc.
Ben er erg blij mee.
Deze prachtige zwarte Inventum koelkast overtreft mijn verwachtingen.
Perfect afgewerkt, stil en zuinig.
Met een prima vriesvak van ruim 16 liter.
Daarnaast ook nog gunstig geprijsd.
Kortom, een TOP-product!
ik wilde er een 2e koel-vries combi bij. Niet een grote maar een stoer tafel model. Na dat ik met een medewerker contact had aan de telefoon wist ik zeker dat ik voor dit model zou gaan. Hij werd bij het filiaal af gegeven en ik had hem met een paar dagen in huis .De medewerker zette de doos in mijn auto. Hij is ruim van binnen en ik kon hem na 3 uur aansluiten, al in gebruik nemen, hij is goed koud.
Ik hoor hem haast niet en ben er erg blij mee.
Fijne goed werkende en niet te vergeten mooie koelkast
Zwarte koelkast . Strak design. Grote groente en fruitlade.
Genoeg ruimte. Vriesvakje.
Kortom alles wat je van een koelkast mag verwachten.
Tevreden klant!
Voor mijn nieuwe woning wilde ik graag een zwarte koelkast kopen i.v.m. een antraciete keuken. Deze koelkast heeft een mooi zwart design en heeft een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. De koelkast heeft een handige indeling, een fijn vriesvak en is gemakkelijk te installeren. Daarnaast is het allerfijnste aan de koelkast dat hij zo enorm stil is. Ik zou deze koelkast zeker aanraden!