Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 204,00
Bekijk alle aanbieders
Review schrijven over ETNA AI573RVS
Leuk dat je een review schrijft! Door het achterlaten van jouw eerlijke en goed onderbouwde mening over dit product, help je andere consumenten bij het maken van de juiste keuze! Daarnaast verloten we ieder maand onder alle reviewers 2 x € 250,-. Klik hier voor de actievoorwaarden.
De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA AI573RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Mooie makkelijk te monteren afzuigkap. Stil, makkelijk te bedienen en de filters zijn eenvoudig te reinigen. Lekkere niet te felle lampen die goed over het kookgedeelte schijnen. Lekkere sterke motor.
Produkt voldoet goed en lijkt degelijk, geluid is zeer acceptabel voor dit type en prijsklasse. Prijs/kwaliteit lijkt goed, levensduur is uiteraard nog afwachten.
Prima afzuigkap met een goede prijs/kwaliteitverhouding. Is makkelijk te monteren.
Is wel wat lawaaiig. Kan me voorstellen dat er stillere afzuigkappen zijn.
Prima afzuigkap. Maakt vrij veel geluid, maar zuigt dan ook als de beste. Standje 1 is eigenlijk altijd genoeg. Handig is de 2 kleine filters die gemakkelijk in de vaatwasser passen (makkelijker dan 1 grote).
Een mooie afzuigkap met knopen netjes weggewerkt in het paneel. Verlichting is goed en maakt niet teveel herrie. Kortom goede prijs/kwaliteit verhouding.
In onze nieuwe keuken kozen wij voor een Etna afzuigkap.
Wat maakt deze afzuigkap een lawaai zeg.
Soms kies ik er expres voor om hem niet aan te zetten