De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de MostEssential Premium Elektrische Pluizenverwijderaar FL777 - PRO Edition | Pluizentondeuse | USB-C Snellaadfunctie | Draadloos op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik heb de MostEssential Premium Elektrische Pluizenverwijderaar FL777 - PRO Edition | Pluizentondeuse nu meerdere keren naar tevredenheid gebruikt. We hebben binnen het gezin meerdere truien die altijd pluizen, dus dit apparaat kon daarop uitvoerig worden getest! Ik ben al bekend met pluizenverwijderaars, maar deze is wel nex level. Terecht de 'PRO' editie genoemd. Het fijnste is misschien nog wel het feit dat hij kan worden opgeladen en je dus geen batterijen erdoorheen jaagt. Daarnaast hij een heel handig handvat/greep, vergelijkbaar met een strijkijzer. Hierdoor kun je gemakkelijk heen en weer over de kleding 'strijken'. Hij heeft meerdere standen, van rustig naar steeds iets sneller. Ik gebruik standaard de hoogste stand om het sneltse effect te zien. Hij doet wat hij moet doen, de pluizen worden goed verwijderd en netjes opgevangen om vervolgens in de prullenbak te legen. Nog een groot pluspunt: hij wordt geleverd met 2 reservemessen, een borsteltje en nog een handmatige pluizenborstel/verwijderaar. Ik verwacht dan ook dat het apparaat nog lang en naar tevredenheid in ons huishouden zal worden gebruikt!
Fijne pluizenverwijderaar! Wordt geleverd met een zo goed als volle batterij, waardoor je hem direct kunt gebruiken. De maat is groot genoeg en ligt fijn in de hand en hij is draadloos te gebruiken! Er zitten 3 snelheden op, waarbij ik persoonlijk enkel de hoogste gebruik, dus voor ons was aan/uit voldoende geweest! Het opladen duurt wel wat langer als we hadden verwacht bij een klein apparaatje als dit. De pluisjes zie je echt verwijderd worden en komen netjes in het reservoir terecht. Je kleding wordt hierdoor weer als nieuw! Een echte aanrader om je kleding weer netjes te krijgen!
Ik heb deze pluizenverwijderaar nu enkele weken in gebruik.
Met 4 honden is dat echt een must.
Het apparaat is prijzig, maar in mijn ogen iedere euro waard.
Een mooie brede kop, extra mesjes een lange accuduur wat wil je nog meer.
De gebruiksaanwijzing is erg duidelijk en het apparaat voelt degelijk aan.
En uiteraard doet het apparaat wat hij zou moeten doen.
Kortom een zeer goede koop!
Fijne en grote pluisverwijderaar. Er zitten 3 verschillende standen op, wat erg handig is. De pluisverwijderaar ligt lekker in de hand. De accu gaat ook erg lang mee. Fijn dat er ook gelijk al reservemesjes meegeleverd zijn. Deze pluisverwijderaar werkt goed.
De pluisverwijderaar is in vergelijking met de goedkopere modellen iets prijziger maar iedere euro waard. Hij werkt namelijk ook een stuk beter en heeft een grotere kop waardoor hij een groter oppervlakte binnen korte tijd kan behandelen. Hij kan ook veel opvangen en hij wordt geleverd met meerdere mesjes. Daarnaast is het design ook nog eens mooi en is hij oplaadbaar wat ook weer praktisch is. Pluisjes verdwijnen met dit apparaat als sneeuw voor de zon.
Hele fijne pluizenverwijderaar!
Drie verschillende soorten snelheden, voor elk soort stof een andere snelheid.
Zitten twee extra snijkoppen bij, deze zijn heel makkelijk te vervangen. Mini kledingborstel en schoonmaakborsteltje zitten ook in de doos.
Door het handvat is het apparaat goed vast te houden tijdens het gebruik, makkelijk op te laden met bijgeleverde usb kabel.
Heel blij met ermee!