Princess 01.112254.01.001 Contactgrill - 2000W - Zwart

Princess 01.112254.01.001 Contactgrill - 2000W - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 49,99Bekijk alle aanbieders
Niels16329-07-2024

Ideale balkonbbq

De afgelopen weken heb ik dit product mogen testen en dat beviel eigenlijk best wel goed! We hadden lekker wat kipspiesjes, speklappen en worstjes gehaald en die werden eigenlijk stuk voor stuk lekker mals en gaar. Wel hadden we een paar opstartproblemen. De bbq is erg makkelijk in elkaar te zetten, maar onder de verwarmingselementen zit een bak die gevuld moet worden met water. In principe is dit geen probleem, maar deze moet je wel pas vullen als de bbq op z'n plek staat, anders wordt het wel knoeien namelijk. De waterbak zit ook best wel dicht onder de verwarmingselementen, dus wanneer je iets tegen de tafel aan stoot, komen deze in contact met het water wat zorgt voor een boel gesis en wat stoom. Opzich geen ramp, maar het is niet ideaal ontworpen. Nadat we alles klaar hadden gezet en de stroom aangesloten hadden, bleek dat het apparaat heel snel warm wordt, wat ik echt een groot pluspunt vind. Het vlees op de bbq werd mooi gaar en wat erg handig is, is dat je de twee helften apart kunt instellen qua temperatuur. Wij wonen in een appartement en het grote voordeel van deze bbq is dat we met dit apparaat alsnog kunnen bbq'en zonder dat we onze bovenburen lastigvallen met rook en stank van kolen. Voor ons dus een ideale oplossing! Na afloop zijn de roosters redelijk makkelijk met een sopje schoon te maken en is de bbq in verschillende delen uit elkaar te halen wat dit ook eenvoudiger maakt. Al met al, zijn we erg tevreden met dit apparaat en beviel het elektrisch bbq'en eigenlijk best wel goed, ondanks dat ik het heerlijk vind om een kolenbbq te gebruiken.
Pluspunten
  • Snel warm
  • Goede smaak
  • Geen stank en rook
Minpunten
  • Waterbak zit dicht op verwarmingselement