WMF KITCHENminis Stoomkoker - Zwart/RVS

WMF KITCHENminis Stoomkoker - Zwart/RVS

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 133,99Bekijk alle aanbieders
Maartje701-10-2018

Mooi design

Wij hebben deze stoomkoker getest en zijn zeer tevreden over de stoomkoker. In onze familie zijn er gezinnen met stoomkokers en daarom waren wij benieuwd of dit apparaat ook voor ons meerwaarde had. De stoomkoker is mooi van design, neemt niet veel ruimte in op ons aanrechtblad (of eventueel in een keukenkastje) en is makkelijk te bedienen. Wij hebben het gebruikt om de groenten in te stomen, maar na de eerste keer stomen hebben wij geleerd om het daarna wel wat langer te stomen omdat wij de bloemkool nog te hard vonden. Groenten blijft in de stoomkoker lekker van smaak. Doordat de stoomkoker twee bakjes heeft, kun je een grotere hoeveelheid tegelijk klaar maken. Wij zijn met 2 personen en dan is deze stoomkoker ideaal van grootte. Ben je met meer, dan is dit apparaat voor dagelijks gebruik niet afdoende en zul je een grotere stoomkoker aan te raden. Er kan ongeveer 200gram groenten of vlees/vis per bakje in, maar zeker niet meer. De stoomkoker maakt ook niet veel geluid, wat erg fijn is. Ook is hij makkelijk schoon te maken en simpel uit elkaar en in elkaar te halen. De bovenste bak heeft ook een warmhoudfunctie wat erg handig is.
Pluspunten
  • Compact
  • Makkelijk te bedienen
Minpunten
  • Niet veel inhoud