Tefal Easy Fry & Grill XXL EY8018 - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - Black

Tefal Easy Fry & Grill XXL EY8018 - 2-in-1 Airfryer - 6.5L - Black

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 119,99Bekijk alle aanbieders
M***********@h**********25-11-2025

Super apparaat!

De Infrared EY8328 is voor mij een verrassend fijne upgrade ten opzichte van mijn oude Philips-model met draaiknop. Waar mijn vorige apparaat vooral functioneel maar wat ouderwets aanvoelde, straalt deze nieuwe versie direct meer moderniteit en gebruiksgemak uit. Het eerste dat opvalt, is hoe mooi het apparaat vormgegeven is: een strakke, eigentijdse uitstraling die prima op het aanrecht mag blijven staan. Daarbij is hij opvallend licht van gewicht, wat vooral handig is wanneer je hem regelmatig verplaatst of opbergt. Een groot pluspunt is het meegeleverde mandje. Dankzij de diepte ervan kun je zonder problemen grotere porties of hogere producten kwijt. Aan de buitenkant lijkt de EY8328 bescheiden van formaat, maar zodra je hem opent merk je hoe ruim hij van binnen is — ideaal voor zowel snelle snacks als volledige maaltijden. Wat ik ook erg waardeer, is dat dit apparaat geurloos werkt. Geen hinderlijke baklucht die in huis blijft hangen, wat bij andere modellen soms wel het geval was. Daarnaast kun je tijdens het gebruik goed meekijken, waardoor je gerechten precies op het juiste moment kunt checken zonder het programma te onderbreken. De EY8328 doet zijn werk opvallend stil: geen zoemende of blazende geluiden die storen tijdens een gesprek of tv-avond. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden over de Infrared EY8328. Een mooi, gebruiksvriendelijk apparaat dat groter en praktischer is dan je in eerste instantie zou denken, en dat bovendien stille en geurvrije resultaten levert. Een duidelijke aanrader voor iedereen die toe is aan een moderne, prettige vervanger van een ouder model.
Pluspunten
  • Licht in de oven
  • Weegt niet veel