JBL Tour Pro 3 - Draadloze In-ear Headset - Latte - Oordopjes

JBL Tour Pro 3 - Draadloze In-ear Headset - Latte
JBL Tour Pro 3 - Draadloze In-ear Headset - Latte
Dit product wordt aangeboden door 7 aanbieders met een prijs vanaf € 221,66 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JBL Tour Pro 3 - Draadloze In-ear Headset - Latte op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

j***************@m*****08-12-2025

Echte high-end oordopjes!

Ik heb de JBL Tour Pro 3 enkele weken gebruikt en het zijn heerlijke oordopjes. Bij deze Pro 3 zitten er foam-oordopjes bij die heerlijk zitten. Normaal heb ik altijd dat de oortjes er vaak uitvallen. Het geluid is ook echt mooi. Het lijkt alsof je echt bij een concert bent, als je met deze oordopjes muziek luistert. De case is ook ideaal zodat je niet vaak je telefoon hoeft te gebruiken. Volume regelen en het afspelen van een volgend nummer is zo gedaan!
Pluspunten
  • geluid
  • case
Minpunten
  • touchscreen soms lastig te bedienen
a**********@g********20-11-2025
Ik heb de JBL Tour Pro 3 mogen testen en vooral de geluidskwaliteit heeft me echt verrast. Het geluid is rijk, helder en de bass is krachtig zonder te overheersen. Ook de noise cancelling werkt uitstekend, zelfs in drukke omgevingen. De ambient sound-modus is prima, maar niet de beste die ik ooit heb geprobeerd. De oordopjes zelf vind ik echter aan de grote kant. Bij mij zaten ze niet helemaal perfect, waardoor ik ze na een tijdje voelde zitten. De oplaadcase is ook groter dan ik zou willen; hierdoor past hij minder makkelijk in een kleine broekzak. Het display op de case ziet er gaaf uit, maar eerlijk gezegd gebruikte ik het in mijn dagelijkse routine bijna niet. Wel zijn de oordopjes heel makkelijk schoon te houden en de app werkt super intuïtief en koppelt snel. Over het algemeen leveren deze oordopjes topgeluid met indrukwekkende noise cancelling.
Cnijland197819-11-2025

Top in ear headset…

De JBL oordopjes verrasten mij met de uitstekende geluidskwaliteit en hele lange batterijduur. De verbinding met twee apparaten werkt soepel en via de case kun je makkelijk instellingen aanpassen en ook via de app. Pasvorm is top en zit uren comfortabel. minpunt: standaard wat veel bas maar dat is makkelijk te regelen met een equalizer. Noise cancelling werkt erg goed.
Pluspunten
  • Noise cancelling
  • Gebruikersgemak
  • Batterijduur
  • Draagcomfort
Minpunten
  • Zware bas
c*******@g********17-11-2025

Fantastische in-ears

Deze in-ears bevallen mij heel erg goed. Het geluid klinkt zeer gedetaileerd en mooi. Ze zien er mooi uit, zitten erg lekker en sluiten goed af. De noisecancelling werkt perfect. Ik vind het fijn dat je via de app en de smartcase veel instellingen kunt aanpassen zodat je het geluid naar je smaak kunt instellen. De bediening via de oortjes en smartcase werkt snel en goed. Ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
  • Zeer goed geluid
  • Veel instellingsmogelijkheden
  • Goede noisecanceling
J************@h**********14-11-2025

Geweldig geluid en perfecte noise cancellation

Ik heb deze oordopjes nu een week of 2 in gebruik en ik vind ze echt geweldig! Prachtig vol geluid, en makkelijke bediening dmv. de opbergcase of de knopjes op de oordopjes zelf. De noisecancelling werkt erg goed in drukke ruimten en bijvoorbeeld de sportschool. Je hoort echt niets erdoorheen, wat echt heel fijn is! Via een app kun je de oordopjes helemaal naar eigen smaak aanpassen. Muziek of film, equalizer, etc. Ze zijk niet goedkoop maar echt elke euro waard!
Pluspunten
  • Prachtig geluid
  • Makkelijke bediening
  • Aanpassen via app
  • Prachtig design
Minpunten
  • Prijzig