Inventum AC701 Mobiele Airconditioner - 7000 BTU - Wit - Ontvochtigers
Koelt goed, compact, betaalbaar
Het was een aanbieding. duurder dan een ventilator, duurder dan een aircooler, maar ook stukken beter! ik ben uiterst tevreden
Pluspunten
- handleiding
- compact
Minpunten
- bestaat niet
Best reviewed mei 2020.. laat me niet lachen
Waardeloos apparaat. Doet helemaal niks. Zelf in het kamertje van mijn zoontje (15m3) doet ie amper iets. Als hij drie uur aanstaat haalt ie er één graad af... Ik heb m zelfs een teruggestuurd in de veronderstelling dat hij niet werkte, maar de nieuwe doet net zo weinig. Begrijp al die positieve reviews ook niet.. Onvoorstelbaar..
Pluspunten
- Makkelijke bediening
Minpunten
- Werkt niet
- Koelt niet
Hoe cool wil je het hebben?
Hou je aan de voorschriften(installatie raamset en afsluiten overige raamopeningen), installeer de slang op de juiste wijze, en je haalt een toppertje in huis! 4 graden koeler per 2 uren heb ik bereikt bij een buitentemperatuur van 29 graden, en een kamer temperatuur van 27,3 graden. Let wel: op een zolderkamer, aan de zonkant, met een ongeïsoleerd dak!
Negatieve ervaringen zullen dan ook volgens mij komen door verkeerde, onnauwkeurige installatie.
Pluspunten
- strakke vormgeving
- bedieningsgemakkelijk
- goede instructie
- 5 jaar garantie
Minpunten
- De snelheid heeft slechts 2 standen
- de 65 decibel merk je wel
Super fijne airco
Echt een hele fijne airco.
Makkelijk in gebruik .
Mijn slaapkamer heeft de hele dag de zon op de ramen en met die hitte kon je echt niet slapen.
Maar met deze airco heb ik heerlijk geslapen .
Je zet de airco aan en binnen een maar minuten daalt de temperatuur echt super had de airco jaren eerder moeten kopen .
Echt een top product
Topproduct: Inventum AC701 mobiele airco
Een fijn apparaat voor een fijn prijsje! Hij werkt erg goed en kan zowel koelen als ontvochtigen. Vrij laag in stroomverbruik en koelt toch zeer snel!
Waardeloos
Koelt niet goed,koel compressor slaat regelmatig uit terwijl de temp nog niet is bereikt gaat in rust en slaat weer aan na 5 min,aangegeven temp op het apparaat is wel erg rooskleurig en wijkt 4 graden lager af van wat het werkelijk is in de ruimte
Dit apparaat krijgt nog geen toilet koud,opgegeven vierkante meters kloppen dus ook niet...een cijfer 1 is dan ook eigenlijk nog te veel voor deze Inventum en ik snap dan ook niet waar die goede reviews vandaan komen??
Pluspunten
- 5 jaar garantie
Minpunten
- koelt niet goed
- Lawai
- kwaliteit lala
- vermogen klopt niet
Airco, perfect voor de warme dagen
gekozen voor de prijs, maar kwaliteit is boven verwachting. Perfect voor de warme dagen en is kleiner dan verwacht.
Pluspunten
- koelt goed
- volledig geleverd, afstandsbediening en slang
Minpunten
- korte stekker
- waarom niet eerder gekocht...
Op zich goed
Pas 2 x gebruikt. In mei aangeschaft. Koelt goed. Minpuntjes: stugge en te korte afvoerslang, te kort snoer. Filter bovenaan waardeloos, slechte kwaliteit en past niet goed.
Pluspunten
- Prijs
- Koelt goed
Minpunten
- Snoer te kort
- Afvoerslang te kort en te stevig
- Filter bovenin kwalitatief slecht en past slecht
Goede Airconditioner!
Ik ben 14 jaar oud en ik heb dit product gekocht omdat het in de zomer erg warm wordt in mijn kamer en mijn dwerghamster staat op mijn kamer. Ze heeft een heel groot glazen terrarium die helaas snel warm wordt en daarom is het belangrijk dat het koel blijft. Deze airconditioner werkt hiervoor super goed en de lucht is super koel. Ik raad hem zeker aan en voor mij was het een succes! :)
Pluspunten
- Goed formaat
- Mooi design
- Werkt super goed
mobiele airconditioner
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik niet zo'n groot apparaat wil hebben en hij is erg gemakkelijk in gebruik . en is binnen 14 minuten van 28 graden naar 21 graden. Mijn puber vindt het een goed apparaat en kan lekker uitslapen het is niet meer super warm op zijn kamer.
Pluspunten
- snel op temperatuur
- niet al te groot
- maakt niet veel lawaai
Minpunten
- geen
goeie Airco
klein formaat, maar koelt heel goed. Zeker een aanrader zeker voor dat geld. Ook goed te gebruiken als ontvochtiger
mobiele airconditioner
Mobiel , compact ,prijs/kwaliteit verhouding MEER dan goed , voldoet echt aan onze verwachting. VEEL eerder aan moeten schaffen .
inventum ac701 airco
leuke compacte mobiele airco voor de slaapkamer met alle toebehoren erbij. maakt niet heel veel lawaai dus je kan er gewoon doorheen slapen. leuk design en niet al te groot dus je kan hem in een hoekje plaatsen zodat hij niet in de weg staat
Pluspunten
- compact
- 5 jaar garantie dus zekerheid dat hij werkt
- koelt de ruimte nel
Minpunten
- nog niet ontdekt
Compacte goedkope airco.
Prima product: kan overal worden geplaatst en makkelijk in elk klein hoekje worden weggezet, want het is erg compact. hij werkt prima de prijs is zeer schappelijk.
Pluspunten
- prijs
Minpunten
- geluidsniveau met 65 dB aan de hoge kant
Krachtige airconditioner met laag geluidsniveau
Schitterende geluidsarme airconditioner met grote prestaties en veel instelmogelijkheden. Timerfunctie, zowel uitgestelde inschakeling of ingestelde uitschakeling werken eenvoudig.
Sterke luchtstroom. Geen druppelende afvoerslang voor het onttrokken vocht, maar een grote opvangbak van 19 liter die eenvoudig in de badkamer kan worden afgetapt.
Pluspunten
- Geluidsarm
- Afstandbediening
Inventum AC701 Airco
Werkt perfect en simpel
Doet zijn werk en geluid is niet te hard.
De prijs is mooi en niet te duur.
Afstand bediening werkt goed en niet te groot
Pluspunten
- Prijs
- Werkt perfect
Minpunten
- geen.
INVENTUM dank je wel
Ziet mooi en werkt perfect binnen kortste tijd is onze huiskamer lekker koel toppertje. Veel optie en is cool
Pluspunten
- Ziet mooi eruit
- werkt naar behoren
- Wel zwaar dus goed spul
Goed apparaat, voor een nog betere prijs!!
Dit apparaat was in de aanbieding voor een prijs waar je zelden een echte Airco van kunt kopen. Binnen 10 minuten na uitpakken stond ie al aan en me kamer te koelen. Kan nu eindelijk een warme zomer tegemoet gaan zonder me kapot te zweten in me eigen kamer.
Pluspunten
- Prijs
- Mobiliteit
- Kwaliteit
Minpunten
- Maar 2 verschillende snelheden
goede aico
goede airco, compact, werkt zoals verwacht, afvoer matrialen aanwezig, buis mag wel wat langer, good zelf aan te sluioten en in te stellen
inventum ac 701 wit
de airco is vrij goedkoop em makkelijk te installeren. koelt als een malle. wij hebben de slang op de centrale afzuiging aangesloten dus geen warme luchtafvoer in huis
binnen 1 uur koelt het hele huis 5 tot 6graden
Pluspunten
- goedkoop
- makkelijk bedienbaar
- rolbaar
Stil en lekker cool
Wat een airco! Hij koelt de hele ruimte af in no time en het geluid verstoort zelfs je slaap niet. Al met al een top aankoop!
Heerlijk verkoelend
Net design, zeer verkoelend, maakt geen herrie, gebruiksvriendelijk, mooi formaat. Een aanrader voor mensen die op zoek zijn naar een kleine mobiele airco.
Pluspunten
- Fijn Formaat
- Op Wieltjes
- Geen Herrie
Minpunten
- Korte afvoerslang
- Geen instructies voor de accesoires
Goedkoop, gebruiksgemak en lekker stil
Ik ben aangenaam verrast door deze airco: hij doet zijn werk goed, is sterk en is ook nog eens niet luid in de slaapkamer. Ook valt de prijs ervan onwijs mee, als je kijkt naar alle voordelen die het met zich meebrengt.
Pluspunten
- goedkoop
- werkt snel
Krachtige airco
Een krachte airco die de ruimte in no time koelt. De prijs kwaliteit verhouding is uitstekend en voor de wat kleinere ruimte is deze airco zeer geschikt.
Pluspunten
- Kwalitatief goed
- Goede prijs kwaliteit verhouding
Minpunten
- Niet geschikt voor grotere ruimtes
Fijne airconditioner
Voorheen had ik alleen een aircooler, maar een airconditioner werkt beter als het erg warm wordt in je huiskamer. Vandaar dat ik heel blij ben met dit product! Het feit dat het mobiel is, betekent dat je hem overal kan plaatsen en is een fijne bijkomstigheid.
Pluspunten
- koelt goed
- mobiel