Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro - Reviews

Specificaties
Beeldstabilisator
Ja
Lensvatting
Nikon F
Filtermaat
62 mm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Huib43 03-05-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,6
Een mooie lens stevig pas goed bij me 7d
Hij is scherp en snel heb drie standen voor macro je moet daar wel wat mee oefen
Maar met macro werk je voor dicht bij met statief maar je kan uit de hand nog steeds goede foto maken met behulp van je os
portretten zijn super scherp ook in een hoge diafragma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 23-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

superlens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
op aanraden van de medewerker van kamera express, heb ik gekozen om deze lens aan te schaffen. ik vind het super om macro foto's te nemen van de natuur : bloemen, insecten,paddestoelen....
De lens voldoet prima. Geeft zeer mooie foto's, en de kleuren zijn prima.
Ben er supertevreden mee.

Pluspunten

  • zeer goede scherpstelling
  • handig in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T9n 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische opnames

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

8,0
Ging voor een ander(duurder) objectief naar de winkel. Men adviseerde me deze omdat ie dubbel gestabiliseerd is.
Zelfs uit de hand maak je fantastische macro opnames , maar ook super scherpe portretten.
Kortom, veel lens voor een goede prijs

Pluspunten

  • Gebruiksgemak
  • Stabilisatie
  • Goede beschermtas

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

John Walraven 08-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sigma 105mm f2.8 EX DG MACRO OS HSM Nikon

Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
Mooie lens, Duidelijke uitleg gehad in de winkel. Erg onder de indruk van het resultaat. Inmiddels een paar foto's gemaakt. Zelfs met weinig licht toch goede foto's

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • prijs / kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ralph 15-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele mooie lens om macro foto's mee te kunnen maken. Ideaal in combinatie met mijn "Nikon body".

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Dommelsch 04-04-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne lens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

8,0
Op basis van andere reviews en testen in de winkel van Kamera Express deze macro-lens gekocht. Beeld is mooi helder en scherp. Wel wennen aan kleine scherpte-ruimte, maar dat is een kwestie van oefenen.

Pluspunten

  • scherpe beelden
  • degelijk gebouwd
  • prijs/kwaliteit

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Peter Hier 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sigma Macrolens

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
Mooie macrolens die tevens goed betaalbaar is. Complete functionaliteit waaronder Beeld stabilisatie, automatisch en handmatig scherpstellen. Incl tas met draagriem en zonnekap.

Pluspunten

  • Uitgebreide functionaliteiten
  • Lens coatings

Minpunten

  • 750 gr

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Monica 24-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Macrolens voor het maken van superscherpe macro foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
Ik ben op zoek gegaan naar een geschikte lens voor iriscopie. Met advies van een zeer vakkundige verkoper van Kamera Express ben ik op de Sigma 105mm F/2.8 EX DG Macro OS HSM Nikon uitgekomen. Wat is dit een fijne lens. Hij laat zich makkelijk instellen en maakt echt superscherpe opnames van de irissen die ik voor de lens krijg. Zeker een aanrader!

Pluspunten

  • makkelijk in te stellen
  • ultrascherpe foto's

Minpunten

  • een tikje aan de zware kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Theo 09-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

Wat een gebruiksgemak!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,0
Na veelvuldig met tussenringen gewerkt te hebben voor macro fotografie, toch de stap gemaakt om een "echte" macrolens aan te schaffen. Wat een verschil in gebruiksgemak, en wat een mooie beelden! Nu is het jachtseizoen op spinnen/torren en andere insecten, alsmede bloemen ECHT geopend!

Pluspunten

  • Gebruiksgemal
  • Prima resultaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wendy1987 15-03-2016
  • Product paar dagen in bezit

Sigma 105 F2.8

Geschreven voor: Sigma 105mm F2.8 EX DG OS HSM Macro

Algemene score

9,2
Degelijke lens, mooie prijs/kwaliteit verhouding.
Erg blij mee. Vele functies, maar wel duidelijk en makkelijk te bedienen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
wendy1987 15-03-2016

Gekocht bij foto semeins in Tiel, erg vakkundig geholpen ook!

Reageer