Ik was op zoek op Internet naar een nieuw strijkijzer. Gaandeweg zag ik dat de techniek niet stil heeft gezeten en dat Philips een wel heel futuristisch strijkijzer ontwikkeld heeft —-> de Azur. Het model triggerde me, de specs gelezen en kwam er achter dat het feitelijk 2 produkten in 1 zijn, zowel strijken als stomen, overal waar je maar wilt strijken zonder strijkplank. Ik heb toen besloten om er 1 aan te schaffen.
Nu, na een paar dagen, ja, want met zo’n nieuw produkt wil je natuurlijk meteen aan de gang, kan ik niet anders zeggen dan dat ik er erg blij mee ben.
Het apparaat ziet er niet alleen fantastisch uit, echt “state of the art”, maar werkt ook fantastisch. Ik heb hier beneden in de woonkamer aan tafel een paar overhemden gestreken, het is echt een lichtgewicht, die heel snel, binnen een halve minuut stoom genereert, het colbert van mijn man gestoomd en de nubisleren woonkamerbank gestoomd, gewoon top, ik ben er heel erg blij mee.
Dit apparaat gaat het huis niet meer uit (ohja, wel mee naar mijn dochters😘)
Prijstechnisch in de iets hogere klasse, maar stap daar overheen, dit apparaat is echt de moeite waard om in te investeren.
Mvrgrt. Kolibri2222