Philips One Turn GC215/20 Handheld Steam Iron | SteamGlide Plus Soleplate | 1800W | Dark Blue - Strijkijzers

Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 169,99 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 15 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips One Turn GC215/20 Handheld Steam Iron | SteamGlide Plus Soleplate | 1800W | Dark Blue op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

GioMar19-03-2026

Echt een top ding

Ik heb de kans gekregen om de Philips OneTurn te testen en dit apparaat overtreft de verwachtingen. De innovatieve draaibare zoolplaat is de grootste troef; je switcht hiermee moeiteloos tussen verticaal stomen voor een snelle opfrisbeurt en horizontaal strijken voor de scherpe vouwen. ​Wat indruk maakt, is dat hij binnen 45 seconden volledig op temperatuur is. Dankzij de OptimalTEMP-technologie is instellen verleden tijd: je strijkt alles, van kwetsbare zijde tot dikke jeans, zonder risico op schroeiplekken. Ondanks het lichte en handzame design levert hij een krachtige stoomstoot die zelfs de meest hardnekkige kreukels aanpakt. ​Eindoordeel: Een compacte 2-in-1 oplossing die tijd bespaart en maximale veiligheid biedt voor al je kleding. Ideaal voor wie van een strak resultaat houdt zonder gedoe!
Pluspunten
  • Lichtgewicht
  • Snel heet
t************@h**********18-03-2026
Ik heb de Philips One Turn nu een tijdje getest en ik ben echt verrast. Het apparaat is licht, warmt snel op en werkt meteen zonder gedoe. Je strijkt en stoomt met dezelfde kop, wat het heel praktisch maakt. Vooral het verticale stomen vind ik top voor snelle opfrisbeurten. Het apparaat is niet heel zwaar. De twee waterreservoirs zijn handig en het apparaat blijft compact om op te bergen. Voor mij klopt de prijs-kwaliteit volledig. Een fijne oplossing als je snel en makkelijk wilt strijken.
a**********@g********17-03-2026

De oneturn en fijn compact handzame strijkijzer.

Ik ben deze strijkijzer aan het testen, ik vind het een fantastische strijkijzer, nu klein compact, handzaam makkelijk in gebruik. Ik heb er een tafel strijkplankje van ikea bij gekocht. Past de bijgeleverde strijkzeil op. Ook zijn er 2 formaten waterreservoirs bij. Werkt top het stomen doet het alleen wanneer je de knop indrukt in het handvat wat erg prettig is. Ik raad iedereen deze aan.
Pluspunten
  • Mooi formaat
  • Pak je zo even kan ook in verticale stand zijn werk doen
Minpunten
  • Nederlandse beschrijving bijvoegen ipv qr code
m********@g********17-03-2026

Fijn apparaat

Dit stoomstrijkijzer bevalt mij erg goed, vooral omdat het gebruiksgemak duidelijk centraal staat in het ontwerp. Het apparaat is snel op temperatuur, wat ervoor zorgt dat je niet lang hoeft te wachten voordat je kunt beginnen. Dat is vooral handig wanneer je even snel een kledingstuk wilt opfrissen. Daarnaast is het strijkijzer licht van gewicht, waardoor het comfortabel in de hand ligt en ook bij langer gebruik niet vermoeiend wordt. Wat ik zelf erg praktisch vind, is de draaibare kop. Hierdoor kun je eenvoudig schakelen tussen horizontaal en verticaal stomen. Je kunt bijvoorbeeld een kledingstuk aan een haakje hangen en het direct stomen zonder dat je een strijkplank nodig hebt. Dit bespaart tijd en maakt het hele proces een stuk efficiënter. Het meegeleverde strijkmatje draagt hier ook aan bij, omdat je daarmee flexibel kunt werken op verschillende oppervlakken. Voor grotere hoeveelheden was is er bovendien de mogelijkheid om een grotere watercontainer te gebruiken. Dit voorkomt dat je tussendoor steeds moet bijvullen en maakt het apparaat ook geschikt voor intensiever gebruik. Tot slot neemt het strijkijzer weinig ruimte in beslag, wat ideaal is als je beperkte opbergruimte hebt. Door deze combinatie van functionaliteit, gebruiksgemak en compactheid vind ik dit een zeer praktisch product dat ik zeker zou aanraden.
Pluspunten
  • Licht van gewicht
  • Stoomt en strijkt
m**********@k*********15-03-2026

Snel gepakt en dan kreukvrij

Het apparaat is zeer snel opgewarmd. Zit een grotere watertank bij , zodat er minder vaak moet worden bijgevuld. Hij is niet zwaar en handzaam. De stoomkracht is minder dan mijn gewone stoomgenerator, dat vind ik minder fijn. Het snel even strijken van shirts is prettig omdat ze aan de hanger kunnen blijven hangen .
Pluspunten
  • Snelle opwarmtijd
  • Geen plank nodig
Minpunten
  • Niet makkelijk neerzetten om volgend klefingstuk te pakken
  • Water snel op
r***********@g********15-03-2026
De Philips OneTurn GC215/20 Azur maakt een goede eerste indruk. Via een QR-code kom je snel bij de verschillende handleidingen en dat werkt echt handig. Het overzicht daarvan is duidelijk. Er staat ook een ‘aan de slag’ filmpje bij. Dat moet je wel even vergroten om de tekst goed te kunnen lezen, maar daarna is het filmpje duidelijk en kun je meteen beginnen met strijken. Het design van het strijkijzer vind ik mooi en het lange snoer is erg praktisch. De opwarmtijd is snel (minder dan 45 sec.), waardoor je niet lang hoeft te wachten. Tijdens het strijken glijdt het apparaat makkelijk over de kleding op de strijkplank. Zelfs delicate stoffen zoals wol gaan goed zonder dat je de warmte hoeft aan te passen. De eco-stand strijkt iets minder krachtig, maar werkt nog steeds prima. De stoomstand is juist heel handig voor hardnekkige kreukels. Een nadeel vind ik dat je het strijkijzer niet even op de strijkplank kunt neerzetten als de watertank gevuld is, omdat hij dan omvalt. Dat kon bij mijn vorige stoomstrijkijzer wel. Ook is de watertank van 300 ml vrij snel leeg. Wel heel handig: je kunt zowel horizontaal als verticaal strijken.
r***************@h**********13-03-2026

Beste stomer/ijzer

Recent heb ik de Philips OneTurn in gebruik genomen en ik ben super tevreden. Een geweldig stomer/strijkijzer voor wie het simpel wil houden. De OneTurn is verrassend licht in de hand, waardoor je moeiteloos door een stapel strijkgoed heen gaat zonder vermoeid te raken. Het opwarmen gaat razendsnel (max45sec), dus je staat in no-time klaar om te beginnen. Bediening is een fluitje van een cent: je kan de kop stellen zodat je bepaalde bewegingen makkelijker kan maken. Geen gedoe met ingewikkelde instellingen of het uitzoeken van de juiste temperatuur – gewoon aanzetten en strijken. De stoomkracht is indrukwekkend voor een ijzer in deze klasse. Kreukels verdwijnen snel en moeiteloos, ook uit dikker materiaal. Resultaten zijn netjes en professioneel, zonder dat je er veel tijd of moeite in hoeft te steken. Opbergen gaat eenvoudig dankzij het compacte formaat, ideaal als je weinig ruimte hebt. Kortom: een betrouwbaar, gebruiksvriendelijk strijkijzer dat precies doet wat het moet doen. Aanrader voor wie efficiënt en zonder fratsen wil strijken. Wel een beetje prijzig, maar verder super
Pluspunten
  • Simpel design
  • werkt goed
  • Snelle opwarming
Minpunten
  • prijzig
a*********@l******13-03-2026
Ideaal voor grote of kleine strijk klussen. Hij is erg snel opgewarmd en er zit een handige strijkmat bij waardoor je het makkelijk even op tafel kunt doen zonder heel je strijkplank te moeten pakken.
g*******@h**********11-03-2026
Hij is simpel, heeft een lekker lang snoer en doet wat 'ie moet doen. Stomen of even strijken op bed met de mat, alles kan. Ideaal dat er twee bakjes voor water bij zitten.
c*********@g********11-03-2026

Licht en makkelijk in gebruik.

Paar weken in de gebruik. Erg gebruiksvriendelijk. Aanzetten en strijken/stomen maar. Zeer snel opgewarmd. Geen moeilijke instellingen. Licht van gewicht. Makkelijk in de hand. Je kan overal in huis strijken met bijgeleverde strijkmat. Geen gedoe meer met een strijkplank. Makkelijk op te bergen. Echt een aanrader!
Pluspunten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Licht van gewicht
  • Lange snoer
d********@h**********09-03-2026

bevalt me zeer goed

Ik was al even aant zoeken naar een goede handstomer. Om snel snel je kleedje te stomen voordat je naar het feestje vertrekt. Ik ben aangenaam verrast door de one turn van Philips. Dit toestel kan meer dan stomen alleen . Draai de kop een slag om en met het bijgeleverde strijkmatje strijk je de rest van je kleding. Ook handig om mee te nemen op vakantie zeker met de 2 reservoirtjes erbij.
Pluspunten
  • opwarmtijd
  • handig in gebruik
Minpunten
  • heb er geen gevonden
k**********@g********07-03-2026
Ik was op zoek op Internet naar een nieuw strijkijzer. Gaandeweg zag ik dat de techniek niet stil heeft gezeten en dat Philips een wel heel futuristisch strijkijzer ontwikkeld heeft —-> de Azur. Het model triggerde me, de specs gelezen en kwam er achter dat het feitelijk 2 produkten in 1 zijn, zowel strijken als stomen, overal waar je maar wilt strijken zonder strijkplank. Ik heb toen besloten om er 1 aan te schaffen. Nu, na een paar dagen, ja, want met zo’n nieuw produkt wil je natuurlijk meteen aan de gang, kan ik niet anders zeggen dan dat ik er erg blij mee ben. Het apparaat ziet er niet alleen fantastisch uit, echt “state of the art”, maar werkt ook fantastisch. Ik heb hier beneden in de woonkamer aan tafel een paar overhemden gestreken, het is echt een lichtgewicht, die heel snel, binnen een halve minuut stoom genereert, het colbert van mijn man gestoomd en de nubisleren woonkamerbank gestoomd, gewoon top, ik ben er heel erg blij mee. Dit apparaat gaat het huis niet meer uit (ohja, wel mee naar mijn dochters😘) Prijstechnisch in de iets hogere klasse, maar stap daar overheen, dit apparaat is echt de moeite waard om in te investeren. Mvrgrt. Kolibri2222
s********@h**********07-03-2026
De Philips One Turn is een handig apparaat omdat je er zowel mee kunt stomen als strijken. Door de kop te draaien wissel je eenvoudig tussen beide functies, wat erg praktisch werkt. Het stomen werkt heel makkelijk. Je hangt het kledingstuk op en terwijl je stoomt verdwijnen de kreukels snel. Ook ontstaan er geen watervlekken op de kleding, wat bij mijn vorige stomer soms wel gebeurde. Daarnaast warmt het apparaat snel op (ongeveer 45 seconden), waardoor je snel aan de slag kunt. Het strijken werkt ook prettig. Het apparaat glijdt soepel over de stof en maakt kleding snel kreukvrij. Je kunt zelfs zonder strijkplank strijken dankzij de meegeleverde strijkmat. Wel kan de honingraatstructuur van deze mat soms een lichte afdruk in kleding achterlaten. Qua prijs-kwaliteit vind ik het een goed product. Doordat je zowel kunt stomen als strijken in één apparaat is het veelzijdig in gebruik. Voor dit gemak zou ik het geld er zeker voor over hebben.
j********@l******06-03-2026

Goed, degelijk aparaat

Het apparaat voelt stevig en degelijk aan en werkt erg prettig in gebruik. Wat ik vooral fijn vind, is dat je eenvoudig kunt wisselen tussen stomen en echt strijken, waardoor je zowel snel kreukels uit kleding haalt als netjes kunt strijken. De meegeleverde strijkmat is ook handig. Zo kun je bijv op vakantie of op tafel strijken zonder strijkplank. Dus zowel voor strijken als stomen, echt een mooi apparaat.
Cathyk06-03-2026

Compact en super fijn!

Strijken/ stomen met dit apparaat is echt een feestje! Gaat zo makkelijk en soepel, warmt super snel op, je kleding kan niet verbranden als je het strijkijzer erop laat staan en Schakeld automatisch uit. Door de draaibare kop kom je makkelijk overal bij met de bijgeleverde hoes voor het strijken heb je geen strijkplank meer nodig. Ideaal ook voor het stomen zodat de achtergrond beschermd blijft. Makkelijk in gebruik te nemen!
Pluspunten
  • Licht
  • Snel warm
Minpunten
  • Prijzig