De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO RH9LC1 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Werkt goed door de ronddraaiende borstels
Accu kwaliteit is laag, kan niet niet de hele woonkamer in een keer dweilen. Zeker niet als de boosterstand gebruikt wordt.
De Rowenta gekocht vlak voor de vakantie. Thuis nog even uitgeprobeerd en moet zeggen dat ik heel positief verrast ben. Ik pak deze stofzuiger veel makkelijker dan de oude stofzuiger. Geen last meer van een stekker die je moet verplaatsen om de volgende kamer te doen, nee gewoon in 1x door het hele huis stofzuigen. De batterij trekt het ook om het hele huis te doen. Ook meegenomen in de caravan en het is compact op te bergen en ook makkelijk in gebruik. Ook op vakantie dus heel veel profijt van!
Fantastische stofzuiger! Stil, niet te zwaar en makkelijk te hanteren. Handige lampjes die precies laten zien of er nog iets op de grond ligt. Dat de steel kan knikken is ideaal! Daardoor kom je makkelijk onder banken, bedden en kasten. Ook de dweilfunctie is heel fijn. Accu is wel vrij snel leeg en opladen duurt wat lang.
Conclusie: fan van deze stofzuiger!
Ik heb deze steelstofzuiger nu twee maanden in huis en hij bevalt over het algemeen heel goed. Hij is makkelijk en licht te bedienen. Hij maakt weinig geluid, de katten blijven gewoon waar ze liggen, terwijl ze met een andere stofzuiger meteen wegvluchten. Door de verlichting zie je ieder haartje liggen. Het dweilen is ideaal: met een klein bakje water kun je de hele kamer doen en het is ook snel weer droog.
Maar hij heeft ook nadelen: de stofzuigervoet is vrij hoog, hij kan bij mij niet onder de kast of bank. Ook neemt hij niet de randjes naast de plinten mee, dan moet je de brede voet er even afhalen. Hij is goed voor dagelijks vuil, niet voor moddervlekken.
De Rowenta X-Force Flex is een veelzijdige stofzuiger
De Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO RH9LC1 is een handige en veelzijdige stofzuiger die niet alleen stofzuigt, maar ook kan dweilen.
Zuigfunctie:
De zuigkracht van de Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO is erg goed. Hij zuigt zowel stof, kruimels als haren op harde vloeren en tapijt zonder moeite. Of je nu een houten vloer, tegels of tapijt hebt, de stofzuiger pakt alles goed op. Je kunt de zuigkracht aanpassen, wat handig is als je bijvoorbeeld een zachtere stand wilt voor delicate vloeren. Door de flexibele steel kom je ook makkelijk onder meubels, wat de zuigfunctie nog effectiever maakt.
Dweilfunctie:
Wat deze stofzuiger extra bijzonder maakt, is de dweilfunctie. Hij heeft een speciaal opzetstuk waarmee je kunt dweilen terwijl je stofzuigt. Het waterreservoir is makkelijk bij te vullen en de dweildoeken zijn eenvoudig te bevestigen. De dweilfunctie zorgt ervoor dat je vloer niet alleen stofvrij is, maar ook schoon en fris. Het is ideaal voor als je niet apart een dweil wilt gebruiken, want je kunt in één keer stofzuigen en dweilen, wat tijd bespaart.
Conclusie:
De Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO RH9LC1 biedt zowel een sterke zuigkracht als een handige dweilfunctie. Dit maakt het een veelzijdige stofzuiger die niet alleen je vloer stofzuigt, maar ook een frisse, schone afwerking geeft. Het is perfect voor mensen die een efficiënte manier willen om hun vloeren schoon te maken zonder veel moeite. De combinatie van deze twee functies maakt het een uitstekende keuze voor dagelijks gebruik.
De Rowenta steelstofzuiger is geweldig. Hij zuigt krachtig alles op, ieder klein stofdeeltjes. Door de LED verlichting in de zuigmond zie je precies waar je moet zijn. Door de flexibele steel kom je makkelijk onder je bank. Het moderne scherm geeft precies aan wat je wilt instellen of wanneer hij geleegd moet worden. Ook kan deze stofzuiger dweilen. Echt ideaal en klaar in een handomdraai. De dweilpatch zijn gemakkelijk te wassen en daardoor makkelijk herbruikbaar! Echt een aanrader om deze Rowenta X-force flex in huis te halen!
Deze stofzuiger aangeschaft ivm erg druk huishouden + hond en het idee dat je kan dweilen en zuigen sprak me aan. In het begin is het even uitvogelen maar als je het eenmaal 1x gedaan hebt is het makkelijk! Het is snel en handig. De stofzuiger zuigt heel krachtig en ook hoogpolig vloerkleed. De lampjes voorop zijn perfect om alles goed op te zuigen. Ik ben tevreden en raadt het zeker aan.
Deze stofzuiger is geweldig. Hij is makkelijk in elkaar te zetten. Het fijne is dat hij buigzaam is, dus je komt verder onder meubels.
De accuduur is afhankelijk vd stand waarop je hem gebruikt. Op turbo is hij vrij snel leeg.
Het oplaadstation voelt goedkoop en fragiel aan. Ben benieuwd hoe lang dat meegaat.
De dweilfunctie werkt prima in combi met stofzuigen. Fijn is dat je ook schoonmaakmiddel mag toevoegen.
Ook de kruimelzuiger (bovenste gedeelte) is handig in gebruik.
Al met al voor ons een musthave in huis
Het was tijd voor een nieuwe stofzuiger, deze kwam in beeld en bevalt erg goed.
De stofzuiger is goed wendbaar en zuigt krachtig. Langs de randjes manoeuvreren is even wennen. Er zitten verschillende zuigstanden op, de turbo stand is ideaal voor vieze matten. Zowel op de pvc vloer als de vloerbedekking doet hij goed zijn werk. Stof en zand verdwijnen snel, door het Led licht zie je goed als je nog iets mist.
De steel kan knikken zodat je handig onder kasten en bedden kunt komen. Het reservoir legen is zo gebeurd en doordat er twee filters meegeleverd worden is het wekelijks wassen geen probleem, de ene filter kan drogen de andere zit erin en doet z'n werk.
Ik kan de gehele onderverdieping (>100m2) zuigen op 1 accu.
De dweilfunctie is een leuk extraatje, door de ronde borstels is dweilen in de hoeken lastig maar hij maakt verder prima schoon.
De stofzuiger is ook als kruimeldief te gebruiken mocht je de bank of auto willen uitzuigen, ideaal.
Na veelvuldig gebruik kan ik zeggen dat ik tevreden ben over dit product. Geen piepschuim in de verpakking en toch degelijk en goed verpakt. De handleiding vond ik wat lastig te lezen doordat de verschillende talen achterelaar doorgeschreven worden. De stofzuiger word aangelverd met vershillende hulpstukken die goed aansluiten op het geen wat nodig is. Tevens is de muurbeugel zo ontworpen dat de hulpstukken ook hier opgeborgen kunnen worden. De stofzuiger is licht kwa gewicht en hierdoor heel makkelijk te manoeuvreren en tafels en stoelen zijn geen opstakels meer. Het kunnen knikken van de steel (X- force) is een echte uitkomst om ook onder de kasten te kunnen komen zonder zelf op de vloer te moeten gaan liggen. De gecombineerde stofzuig en dweil functie heeft mij nog het meeste verbaast want ik had niet verwacht te kunnen stofzuigen en streeploos te kunnen dweilen tegelijk! Matte tegels blijven schoon en streeploos achter maar ook op laminaat werkt dit prima en waarbij het fijn is dat je de watertoevoer kunt onderbreken indien nodig. De turbo knop is handig geïntegreerd in de handvat en zorgt voor serieuze extra zuigkracht indien gewenst. De verlichting op de stofzuiger kop en op de dweil kop werkt zeer goed en geeft ook overdag met zonlicht nog steeds een goed beeld waar er nog vuil zit. Het wisselen tussen tussen de 2 koppen is in een handomdraai gebeurd door de snelle klik sluitingen. Al met al een degelijk en fijn product wat een dagelijkse klus een stuk makkelijker en sneller laat verlopen want nu kun je 2 taken tegelijk doen.
Wat is deze steelstofzuiger van Rowenta een geweldige aanvulling in ons huishouden. Het gebruiksgemak is enorm, door zijn lichtgewicht ontwerp en de felle led-lampjes. De flexibele buis is super handig om gemakkelijk onder de bank of onder het bed te komen. Hij zuigt al het vuil en alle hondenharen gemakkelijk op door zijn sterkte zuigkracht. Wanneer we van de tegelvloer over gaan naar een mat, past hij de zuigkracht volledig automatisch aan. De 2-in-1 zuig/dweil functie is ideaal wanneer je het zuigen even snel wilt combineren met het dweilen van de vloer. Door de aerospin-technologie en de ronddraaiende borstels maakt hij de vloer erg goed schoon. De accucapaciteit is net genoeg om het hele huis globaal te doen. Als je de turbo stand gebruikt, gaat hij wel snel leeg, echter deze stand gebruik ik zelf amper. Het laden gaat vrij snel en de accu is in enkele uren weer volledig opgeladen. Een bijkomend voordeel is dat je de steel kunt verwijderen en hem als een soort kruimeldief kunt gebruiken. Ook daar zijn opzetstukken voor meegeleverd. Dit is ideaal voor het schoonmaken van de bank, de trappen of de auto. Kortom ben ik uiterest tevreden met dit product en kan ik het iedereen aanbevelen.
Wat een geweldig ding. Met 7 spanielen en man in electrische rolstoel is het leven druk (heerlijk).
Maar nu ... Nu hou ik wat tijd over. Wie wil dat nou niet?
Stofzuigen en dweilen in 1x .... Je kunt zelfs wat schoonmaakmiddel toevoegen, geweldig en hij doet het ook nog goed. Geen gesleep meer met dweilen en emmers!
En wat te denken van de kruimelzuiger? Het bovenste gedeelte haal je er makkelijk af en kun je als kruimelzuiger gebruiken. Er zit dan al standaard een borstel op, ideaal om horretjes stofvrij te maken.
Er worden nog meer accesoires bij geleverd
Wij zijn super enthousiast. Een echte aanrader
Wat een fijne stofzuiger! De Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO RH9LC1 is een geweldige draadloze steelstofzuiger die het schoonmaken echt makkelijker maakt. De stofzuiger is superlicht en handig in gebruik, zodat je het zonder moeite door je huis kunt bewegen. De stofzuiger heeft een flexibele steel, wat betekent dat je er ook makkelijk onder meubels mee kunt komen, zoals onder de bank of bed.
Wat deze stofzuiger echt bijzonder maakt, is de krachtige zuigkracht. Hij haalt zelfs het fijnste stof en vuil op, en het allergie-vriendelijke systeem zorgt ervoor dat de lucht die je inademt schoon blijft. Het trendy display is ook echt top, hier zie je precies in welke modus je stofzuigt en hoe lang de batterij nog heeft.
De batterij gaat lekker lang mee, en je kunt de stofzuiger snel opladen. Kortom, de Rowenta X-Force Flex 12.60 NEO is een must-have voor iedereen die snel, gemakkelijk en effectief zijn huis wil schoonmaken!
Het valt me direct op dat alle onderdelen van solide en kwalitatief goed materiaal zijn gemaakt. Veel accessoires ook in vergelijking met andere merken en modellen. Het design is ook erg mooi. Het valt ons op dat deze steelstofzuiger een erg goede zuigkracht heeft en dat het in vergelijking met de vorige merken die we hadden, erg weinig geluid maakt. Deze kun je zelfs in de avond gebruiken zonder overlast te veroorzaken. Onze hond heeft haar jaarlijkse rui periode en de vele haren die rondslingeren zuigt de rowenta met gemak op. Ook als het donker is werkt het uitstekend, door de led verlichting voorop de zuigmond zie je werkelijk ieder pluisje of haartje liggen, wat een uitkomst. De afvalcontainers zit vol en is erg makkelijk te legen. Je komt met gemak onder de eetstoelen middels de buigbare arm. De dweilfunctie moet ik nog testen. Mijn ervaring daarover zal ik later bijvoegen.
Toen deze stofzuiger binnen kwam heb ik sprongetje van blijdschap gemaakt. Het leek me ideaal om een stofzuiger en dwijl in 1 te hebben. Vol spanning heb ik gewacht tot deze bezorgd werd want is het net zo handig als ik dacht. In een word JA! Doordat het een aparte stofzuigermond is heb je geen extra apparaat in huis en scheelt flink ruimte. De ronddraaiende pads zorgen ervoor dat ook hardnekkige vlekken goed verdwijnen en als gewone stofzuiger heb ik er ook geen klagen over veel lichter in gewicht dan zijn voorgangers. Kleiner en compacter en makkelijk wendbaar. Kortom ik ben super enthousiast
De Rowenta aqua steelstofzuiger met dweilfunctie is een geweldig apparaat; een waardevolle en praktische toevoeging op het schoonmaak arsenaal. Je pakt hem er snel bij en het zuigt bij ons snel de kruimels, stof en zand op. De dweilfunctie zorgt voor een net en schoon resultaat. Het omzetten van de stof naar dweilfunctie is zo gebeurd en de schijven zijn makkelijk te wassen. Wij zijn erg tevreden met de combi stof en dweil op onze tegelvloer (incl. badkamer en toilet!). Ook het zuigen van de droogloopmat gaat met sterke kracht. Echter de wat zachtere oppervlakten (zoals een houten trap) zou ik niet met de korte mond, ook al met vilt, zuigen. Kans op krassen is aanwezig, maar dat kan ook wennen zijn.
Een super gebruiksvriendelijke alleskunner! Ik was erg scepties in het begin maar ik merk al na een paar dagen dat het voortreffelijk werkt. Het bespaart ook veel water en zeep. Schoonmaken en opbergen ook erg makkelijk. En weer snel gebruiksklaar.
Huishouden zie ik zelf als noodzakelijk kwaad en wat is er dan fijner als er producten zijn die dit proces net even wat makkelijker maken. Deze Rowente X-Force Flex 12.60 is wat mij betreft een prachtige snoerloze steelstofzuiger met krachtige prestaties. Dit omdat ik merk dat hij een hoge zuigkracht heeft, zowel op de gladde oppervlakten als op tapijt. Wat ik een fijne toevoeging vind is dat deze stofzuiger een automatische aanpassing kent van zijn zuigkracht afhankelijk van de oppervlakte. Dit gaat over het algemeen heel goed.
De stofzuiger wordt geleverd met een aantal accessoires zoals een kierenzuigmond en een meubelzuigmond, welke allemaal goed passen in het oplaadstation. Maar het meest interessant is de Aerospin aquazuigmond voor 2-in-1 stofzuigen en dweilen. Dit vind ik een hele interessante toevoeging en maakt het werk echt makkelijker. Wel is mijn ervaring dat het geen vervanging is voor een grondige dweilbeurt, maar alsnog is dweilt deze Aerospin voldoende effectief en zeker efficiënt.
Deze steelstofzuiger kent ook een flexibele buis, waarmee het heel gemakkelijk is om bijvoorbeeld onder een tafel of bank te stofzuigen. Heel fijn. Verder heeft de accu voor mij een voldoende lange levensduur met circa 60 minuten aan gebruiksduur. Daarnaast is de batterij uitneembaar en is het mogelijk om deze te vervangen of eventueel een tweede accu te gebruiken voor de extra lange schoonmaakbeurten. Voor mij is dit een mooi product met een lichtgewicht ontwerp met effectieve prestaties. Ik ben er heel tevreden mee.
Ik maak nu alweer een aantal weken gebruik van deze steelstofzuiger en ben er super tevreden over. De stofzuiger is gemakkelijk in gebruik te nemen en het oplaadstation is goed te installeren. Daarnaast werkt de stofzuiger erg goed omdat die erg wendbaar is en praktisch overal bij kan komen. De zuigkracht is ook erg goed waardoor je gemakkelijk en snel de ruimte goed schoon kan maken voor als je allergieën hebt. Verder voelt de kwaliteit ook goed aan en is het een fijne en stevige steelstofzuiger. Ik ben er erg tevreden over en vind het een echte aanrader.
Ik was op zoek naar een draadloze stofzuiger met een lange accuduur vanwege een groot aantal m2 in huis. De accuduur biedt de mogelijkheid het gehele huis in één keer te stofzuigen, wat helaas mijn ervaring met eerdere stofzuigers niet was. Katten- en hondenharen worden moeiteloos meegenomen. Het is fijn dat de zuigkracht wordt aangepast aan het stuk wat er gestofzuigd wordt (tapijt bijvoorbeeld). Een nadeel is dat als de stofzuiger geleegd moet worden, het klepje niet geheel makkelijk terug te plaatsen is. Twee handige mannen moesten er aan te pas komen om te ondersteunen de eerste keer.
De Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo Aqua RH9LC1 is een krachtige en veelzijdige draadloze stofzuiger die zich uitstekend staande houdt in huishoudens met verschillende vloertypen. Met zijn sterke zuigkracht en geavanceerde technologie is hij in staat om zowel tapijt als harde vloeren effectief schoon te maken. De flexibele buis maakt het gemakkelijk om onder mijn meubels en andere moeilijk bereikbare plekken te stofzuigen, terwijl de waterfilterfunctie daarna zorgt voor een schone en frisse lucht tijdens het gebruik.
De langdurige batterijduur van bijna 1 uur is ideaal voor het stofzuigen van grotere oppervlakken, en het handige display toont de resterende accuduur. Het lichte gewicht en ergonomische handgreep maken het gebruik comfortabel, zelfs voor langere periodes. De verschillende opzetstukken en het omkeerbare filtersysteem zorgen voor extra gebruiksgemak.
Kortom, de Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo Aqua RH9LC1 is een uitstekende keuze voor wie op zoek is naar een krachtige, veelzijdige en gebruiksvriendelijke stofzuiger voor dagelijks gebruik.
De Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo is een kwaliteitsproduct in huishoudelijk schoonmaken. Deze steelstofzuiger verrast met zijn slimme technologie en gebruiksgemak. Met een krachtige zuiging van 150 Airwatt en 60 minuten draadloos gebruik ga je de strijd aan met vuil en stof zonder concessies te doen aan prestaties. Met de Aerospin-technologie combineer je stofzuigen en dweilen in één beweging. Dankzij het slimme ontwerp bereik je zelfs de moeilijkste hoeken met LED-verlichting. Of je nu tapijt, harde vloeren of kieren hebt - deze steelstofzuiger doet overal zijn werk. Het heeft een geavanceerd filtratiesysteem dat maar liefst 99% van het fijnstof, allergenen en huisstofmijt wegvangt. Het flexibele ontwerp van de Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo gaat erg makkelijk onder lage meubels te reinigen, zonder oncomfortabel te hoeven bukken. De handige kruimelzuiger weegt slechts 1,6 kg, waardoor het toestel licht en wendbaar is voor elke schoonmaakklus. Volgens mij noodzakelijk voor iedereen die van een schoon huis houdt en gebruik wil maken van moderne schoonmaaktechnologie.