Philips BAR400/00

Philips BAR400/00 - Melkkloppers en -opschuimers

Philips BAR400/00 - Melkkloppers en -opschuimers

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 479,00Bekijk alle aanbieders
8.2

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips BAR400/00 op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Rickert1993301-05-2026

Cappuccino in een paar tellen

We waren al een tijdje opzoek naar een goede bonen koffie. Pads, cupjes, losse filterkoffie waren net niet wat we wilde. Deze kwam op ons pad en ik moet zeggen dat we aangenaam verrast zijn. Hele simpele bediening, een paar knopjes welke zelf aangeven waar ze voor dienen. zelf je melk opschuimen met de melkschuimer is een makkie en je heerlijke cappuccino is binnen een paar tellen klaar om genuttigd te worden. schoonmaken heeft ook geen moeite, er zijn eigenlijk meer 3 onderdelen welke elke dag eventjes schoongemaakt dienen te worden en klaar ben je weer. prettige machine met alles erop en eraan.
Pluspunten
  • snelle koffie
  • lekkere koffie
  • makkelijk schoon houden
Minpunten
  • verslavend
Bastiaan3130-04-2026

Stijlvolle machine voor snelle en lekkere koffie

Wij waren thuis wel klaar met al die dure cups en zochten een betere oplossing. Deze bonenmachine bleek een uitstekende keuze voor ons hele gezin. Het design is prachtig wit en misstaat op geen enkel aanrecht. Ik keek eerst een beetje op tegen ingewikkelde menuutjes, maar de instellingen zijn heel gemakkelijk en absoluut niet complex. Iedereen kan er direct mee uit de voeten. Het grote voordeel is de duurzaamheid, want we hebben eindelijk geen capsule afval meer in de prullenbak. Wat mij ook enorm bevalt is het onderhoud. Je hebt na het zetten namelijk weinig tot geen vuiligheid of rondslingerende koffieprut. Dit maakt het apparaat echt ideaal voor dagelijks gebruik door iedereen in huis.
Pluspunten
  • Heel eenvoudig in gebruik
p*******************@g********30-04-2026
Het design van deze machine valt op, mooie kleur, mat en met ribbels. Deze blijken bij langer gebruik onhandig als er koffie op komt. De machine is eenvoudig, simpel. Je kiest voor espresso of lungo en hebt de mogelijkheid om voor sterkere bak te kiezen. Voor de koffiedrinker die niet te veel verwacht zal dit voldoende zijn. Melkopschuimer werkt zeer goed, stevig schuim. Het piston staat stijlvol, wat geknoei en druppels bij verwijderen. Machine maakt ook wat lawaai. Deze machine met meer opties qua maalgraad zou perfect zijn.
h********@g********29-04-2026
Ik heb enkele weken deze prachtige koffiemachine mogen testen. Een ideaal apparaat. De stoomfunctie werkt perfect. Ook zet het apparaat goede hete koffie. Het apparaat maalt de boel nen goed. Ook is hij handig en neemt weinig ruimte in beslag. Het apparaat is erg eenvoudig te reinigen. Kortom een goede koop!
jeroen975129-04-2026

Perfecte koffie zonder enige moeite

Ik ben ontzettend blij met de Philips Baristina in mijn keuken. Voor mij is het gebruiksgemak echt de grootste reden voor deze aankoop. De instellingen zijn ontzettend gemakkelijk te begrijpen en totaal niet complex. Elke ochtend zet ik in een handomdraai een heerlijke cappuccino. Ik vind het geweldig dat dit apparaat heel goed scoort op duurzaamheid simpelweg omdat er geen capsule afval is. Het onderhoud is gelukkig minimaal. Er is weinig tot geen vuiligheid na het zetten van de koffie. Het strakke design staat ook nog eens prachtig op mijn aanrecht. De smaak is voor mij prima hoewel de echte fijnproever misschien wat diepgang mist. Al met al een geweldige aankoop.
Pluspunten
  • Zeer eenvoudig in dagelijks gebruik
  • Milieuvriendelijk door verse bonen
Minpunten
  • Melk opschuimen vergt in het begin wat oefening
t**********@h**********15-04-2026
Dit is een slimme keuze voor wie gemak en snelheid belangrijk vindt in de ochtend. Het apparaat combineert malen, zetten en opschuimen in één compact systeem, waardoor je zonder gedoe een latte of cappuccino maakt. De bediening is intuïtief en daardoor geschikt voor beginners. De bouwkwaliteit voelt degelijk aan en het design oogt modern op het aanrecht. De koffie is smaakvol, maar blijft wat vlak vergeleken met duurdere espressomachines. Het onderhoud kost weinig tijd, wat een groot pluspunt is. Al met al een praktische machine voor dagelijks gebruik, vooral als je comfort boven uitgebreide instelmogelijkheden verkiest.