Hisense RQ5P470SAFE

Hisense RQ5P470SAFE - Koelkasten

Energieklasse E

Hisense RQ5P470SAFE - Koelkasten

Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 862,00Bekijk alle aanbieders
9.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Hisense RQ5P470SAFE op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

s***********@h******21-06-2025
Supermooie koelkast met dubbel vriesvak! Handig is dat het koelgedeelte op hoogte is. En wat een ruimte! Superblij mee.
Riegman02-05-2025

Geweldige koelkast

Helemaal verliefd op onze nieuwe koelkast. Mooi design, stevig, ruim en anders dan andere koelkasten. Na lang zoeken kwamen we deze tegen en zijn op alle fronten meer dan tevreden. Echt een aanrader.
Pluspunten
  • Ruim
  • Handige indeling met koeling boven
  • vriezer beneden
  • Makkelijk schoon te maken gewoon een doekje er over en hij is weer als nieuw
Minpunten
  • Sluiting is zo stevig dat je hem wel even een goed moet dichtdoen
Esther18-12-2024

Mooi uiterlijk en veel ruimte.

Mooi design! Goede maat voor een niet al te overdreven grote koel- vries combinatie die wel groter is dan een normale. Indeling van de planken en bakjes ideaal, waardoor er heel handig veel meer spullen in kunnen. Heel anders dan een normale koelkast. Via wifi te bedienen maar hoeft niet perse. Heel tevreden.
Pluspunten
  • Ruim
  • Handige deuren
d************@q**********22-05-2024

Mooi afgewerkte brede koel-/vriescombinatie

Een heel mooi afgewerkte brede koelkast met als heel groot voordeel één breed koel compartiment van 80cm. Verder is het rechtergedeelte van de vriezer ook om te zetten naar een 0 graden zone of zelfs een koelkast gedeelte. Met vier klapdeuren kun je altijd gemakkelijk bij de ruimte die je wilt. En via de app kun je op afstand nog aanpassingen doen aan de temperatuur, bijvoorbeeld als je allemaal diepvriesproducten hebt gekocht kun je hem op Superfreeze zetten. Superblij mee
Pluspunten
  • Breed koelkastgedeelte
  • Rechtergedeelte van de vriezer kan ook koelen
h****@c********28-04-2024
Geweldige ruime koel/vriesvombi. De vriezers en koelruimte apart in te stellen qua temperatuur. Echte eyecatcher! Koelt goed en erg ruim. Zeer tevree!
anja11-03-2024

koelvriescombinatie met helder licht en mooi design

nog maar 1 weekend in gebruik maar wat een ruimte en lekker koel, door het heldere licht is het ook fijn kijken in de koelkast ik ben erg blij met mijn aankoop in eerste instantie ging het om de maat maar ben er erg blij mee
Pluspunten
  • maat
  • ruimte in de koelkast
Minpunten
  • vingerafdrukken