JVC KD-X162 Autoradio - USB - Zwart

JVC KD-X162 Autoradio - USB - Zwart - Autoradio's

JVC KD-X162 Autoradio - USB - Zwart - Autoradio's

9.1

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 18 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KD-X162 Autoradio - USB - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

b********@h**********03-08-2022

zeer goede en kwalitatieve autoradio

top auto radio, supper geluid. Mooi en strak design. Makkelijk te monteren. vele opties. kortom zeer tevredenen. zal het product ook zeker aanbevelen.
Pluspunten
  • supper geluid
  • makkelijke montage
  • strak desing
b************@h**********01-06-2022

Must have

De kracht én de vele functies geven dé mogelijkheden om alles perfect op elkaar afgestemd te krijgen, zéker een aanrader 👍🏻👍🏻
Frank Limburg30-04-2022

Zeer goeie budget radio......

Ik heb deze radio gekocht,ivm dat ik alleen maar usb aansluiting en radio gebruik. De radio doet het perfect,genoeg instelmogelijkheden. Display geeft ook genoeg informatie weer. Al met al zeer tevreden,en gemakkelijk te bedienen. Inbouwen 'n makkie.
Pluspunten
  • geluid perfect
  • bedieningsgemak
  • usb aansluiting
p*******@h**********09-04-2022

Picobello.

Via mond-tot-mond reclame gehoord over dit apparaat. Aangeschaft en in gebruik genomen. Bevalt prima en zeker voor dit geld. Aanrader!!
Pluspunten
  • USB-invoer
  • Veel formaten
  • Smoelt goed
Minpunten
  • geen CD-loopwerk
M****************@g********10-01-2022

Fijne radio.

Het was tijd voor nieuwe radio (oude radio had problemen met de volume knop) Radio was makkelijk te monteren. Ook de bediening is simpel. Nadeel als auto parkeer en sleutel uit contact haal gaat radio netjes uit. Maar als daarna auto weer start staat radio automatisch weer op demo. Maar dit kun je voorkomen door radio eerst handmatig uit te zetten. Als je hem daarna aanzet start deze wel zonder demo. Vind dit toch een klein minpuntje vandaar geen 10.
s*********@l******26-09-2021

Top pruduct

Dit product is het aankopen waard. Het gemak waarmee je dit product kan gebruiken is zo onder de knie te krijgen en vergt weinig moeite. Daarnaast is het product erg strak afgewerkt en van hoge kwaliteit, zoals te voelen is aan de knopjes bijvoorbeeld.
Pluspunten
  • Kwaliteit
  • Prijs
Minpunten
  • Nvt
FW04-08-2021

Goede FM-ontangst, goede klank

Geringe inbouwdiepte, gevoelige FM-ontvangst, voorgeprogrammeerde EQ-instellingen (klankkleur) via eigen toets te kiezen en voldoen goed.
Pluspunten
  • Gevoelige FM-ontvangst
  • Geringe inbouwdiepte
  • Klankkleur (EQ-instellingen) via centrale toets
  • Goed afleesbaar display (ook in de zon)
  • Versterker met voldoende vermogen
Minpunten
  • RDS AF-functie (FM) soms traag
Claudia01-07-2021

functioneel display

Goedkope autoradio met genoeg mogelijkheden ,ziet er mooi uit en werkt supergoed , functioneel displaymet usb aansluiting, music playback, mp3/wma, wav/flac, 13 preset EQ, Standby current 1mA.
Pluspunten
  • goedkoop
  • functioneert goed
Norbert11-06-2021

Kd-x162

Een echte aanrader Prijs kwaliteit uitstekend Zeer mooi functioneel model makkelijk te bedienen leest mp3 en wma
Pluspunten
  • Makkelijk
  • Prijs
  • Usb
  • Makkelijk te installeren
Kadir09-06-2021

mooie uiterlijk en gemakkelijk te bedienen, schone prijs

mooie uiterlijk en voldoet mijn wensen en voor deze prijs. Zeer gemakkelijk te monteren , gewoon TOP
Paul Polet09-05-2021

Al jaren JVC autoradio

Heb al jaren JVC autoradio's, omdat ze zeer goed ontvangst hebben. Woon op waddeneiland waar ontvangst vaak slecht is met de meeste radio's maar de JVC ontvangt ontzettend goed. Heb daarom na jaren een radio met cd speler nu weer gekozen voor JVC maar dan met mp3 die heeft niet zoveel diepte nodig in de auto met inbouwen. Zeer eenvoudig inbouwen en zenders instellen en geluidsinstellingen. De geheugenstick er in en genieten. Je kan snel door de nummers heen zappen perfect geluid.
Pluspunten
  • Ontvangst
  • Bediening
  • gemakkelijk inbouwen
  • duidelijk beeldscherm en knoppen
Sander06-05-2021

Goede radio voor prijs/kwaliteit!

Een mooie stijlvolle radio die (bijna) alles biedt wat ik wil in een autoradio. Voelt aan als een radio die kwalitatief goed in elkaar zit. Ik wilde deze radio omdat ik liever AUX en USB wilde dan een CD-speler, welke mijn oude radio alleen had.
Pluspunten
  • Kwalitatief goed (uiterlijk en innerlijk)
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snel en stijlvol
Minpunten
  • Geen CD/bluetooth
Freddy14-01-2021

Top Radio

Mooie compacte autoradio die gemakkelijk aan te sluiten en in te stellen is, gewoonweg even lezen wat er in de bijgeleverde handleiding staat en klaar. Ik gebruik deze als radio in mijn garage waar hij voortreffelijk speelt.
Pluspunten
  • makkelijk te bedienen
  • mooi design
Minpunten
  • tot nog toe geen
Roland20-09-2020

overzichtelijke en logische opbouw frontbediening

gemakkelijk te installeren. Voldoende vermogen voor moderne auto en lichte vracht. Alle nodige aansluitingen aanwezig die tegenwoordig gebruikt worden zoals USB, en AUX en playback voor mijn Android gsm.
Pluspunten
  • USB en AUX aansluitingen
  • gemakkelijk te installeren
  • nodige aansluitkabels bijgeleverd
  • vele instellingen mogelijk van geluid en EQ
RuudR25-06-2020

Kleine formaat, maar goed in geluid

Ik zocht een eenvoudige radio voor in onze caravan. Deze hoefde geen carkit of andere bijzonderheden te hebben. De JVC KD-X162 voldoet hierbij prima aan onze wensen.
Pluspunten
  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak
Jankoo14-04-2020

Prima autoradio

Omdat wij geen usb aansluiting hadden in de radio in onze camper gekozen voor deze JVC. USB aansluiting en android. Simpel in gebruik. Gemakkenlijk aan te sluiten met de meegeleverde verloopstekker. Tevreden over dit product.
Pluspunten
  • USB en android
M.Demmer24-02-2020

eenvoudige autoradio

ik heb gekozen voor deze eenvoudige autoradio omdat ik toch alleen de fm radio gebruik zonder toeters en bellen. De radio zit bij ons in de trekker en is voor ieder die er mee werkt eenvoudig te bedienen. De radio heeft voldoende power voor een goede werksfeer.
Pieter Johannes de Groot29-09-2019

Fantastische autoradio met zeer eenvoudige instellingen

Uit verschillende merken vond ik dit product perfect voor mij Goede FM ontvangst, aansluiting voor AUX + USB / ANDROID aansluiting voor music playback. Dit is alles wat een modern mens nodig heeft zonder overbodige CD speler. Inbouw is eenvoudig connectoren van de kabelbundel aansluiten is kinderspel. Met een heerlijk eenvoudig menu stel je alles heel snel in en bediening met 1 toets voor de bronkeuzes is heerlijk tijdens het rijden. Bovenal is het geluid echt vet en kun je met de EQ toets het geluid ook tijdens de rit instellen. Ik ben heel blij met mijn keuze en raad dit ook ieder aan die van goed geluid houd en fool proof bediening
Pluspunten
  • design, bediening
  • Aux + USB + Android playback
  • Geluid en EQ instellingen
  • Simpel menu voor eigen instellingen
  • Prijs / kwaliteit boven verwachting