Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.
Mail mij als er prijzen beschikbaar zijn

JVC KDX162

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Autoradio's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de JVC KDX162 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Paul Polet 09-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Al jaren JVC autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

9,0
Heb al jaren JVC autoradio's, omdat ze zeer goed ontvangst hebben. Woon op waddeneiland waar ontvangst vaak slecht is met de meeste radio's maar de JVC ontvangt ontzettend goed. Heb daarom na jaren een radio met cd speler nu weer gekozen voor JVC maar dan met mp3 die heeft niet zoveel diepte nodig in de auto met inbouwen. Zeer eenvoudig inbouwen en zenders instellen en geluidsinstellingen. De geheugenstick er in en genieten. Je kan snel door de nummers heen zappen perfect geluid.

Pluspunten

  • Ontvangst
  • Bediening
  • gemakkelijk inbouwen
  • duidelijk beeldscherm en knoppen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

FW 04-08-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede FM-ontangst, goede klank

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

9,0
Geringe inbouwdiepte, gevoelige FM-ontvangst, voorgeprogrammeerde EQ-instellingen (klankkleur) via eigen toets te kiezen en voldoen goed.

Pluspunten

  • Gevoelige FM-ontvangst
  • Geringe inbouwdiepte
  • Klankkleur (EQ-instellingen) via centrale toets
  • Goed afleesbaar display (ook in de zon)
  • Versterker met voldoende vermogen

Minpunten

  • RDS AF-functie (FM) soms traag

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende
Voldoende

Reageer

Claudia 01-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

functioneel display

Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

10,0
Goedkope autoradio met genoeg mogelijkheden ,ziet er mooi uit en werkt supergoed , functioneel displaymet usb aansluiting, music playback, mp3/wma, wav/flac, 13 preset EQ, Standby current 1mA.

Pluspunten

  • goedkoop
  • functioneert goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Norbert 11-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kd-x162

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

10,0
Een echte aanrader
Prijs kwaliteit uitstekend
Zeer mooi functioneel model makkelijk te bedienen leest mp3 en wma

Pluspunten

  • Makkelijk
  • Prijs
  • Usb
  • Makkelijk te installeren

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kadir 09-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie uiterlijk en gemakkelijk te bedienen, schone prijs

Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

9,0
mooie uiterlijk en voldoet mijn wensen en voor deze prijs. Zeer gemakkelijk te monteren , gewoon TOP

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 06-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede radio voor prijs/kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

8,0
Een mooie stijlvolle radio die (bijna) alles biedt wat ik wil in een autoradio. Voelt aan als een radio die kwalitatief goed in elkaar zit. Ik wilde deze radio omdat ik liever AUX en USB wilde dan een CD-speler, welke mijn oude radio alleen had.

Pluspunten

  • Kwalitatief goed (uiterlijk en innerlijk)
  • goede prijs/kwaliteit verhouding
  • Snel en stijlvol

Minpunten

  • Geen CD/bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Freddy 14-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Radio

Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

8,0
Mooie compacte autoradio die gemakkelijk aan te sluiten en in te stellen is, gewoonweg even lezen wat er in de bijgeleverde handleiding staat en klaar.
Ik gebruik deze als radio in mijn garage waar hij voortreffelijk speelt.

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • mooi design

Minpunten

  • tot nog toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Roland 20-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

overzichtelijke en logische opbouw frontbediening

Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

8,0
gemakkelijk te installeren. Voldoende vermogen voor moderne auto en lichte vracht.
Alle nodige aansluitingen aanwezig die tegenwoordig gebruikt worden zoals
USB, en AUX en playback voor mijn Android gsm.

Pluspunten

  • USB en AUX aansluitingen
  • gemakkelijk te installeren
  • nodige aansluitkabels bijgeleverd
  • vele instellingen mogelijk van geluid en EQ

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RuudR 25-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kleine formaat, maar goed in geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

8,0
Ik zocht een eenvoudige radio voor in onze caravan. Deze hoefde geen carkit of andere bijzonderheden te hebben. De JVC KD-X162 voldoet hierbij prima aan onze wensen.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Bedieningsgemak

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jankoo 14-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

9,0
Omdat wij geen usb aansluiting hadden in de radio in onze camper gekozen voor deze JVC.
USB aansluiting en android. Simpel in gebruik. Gemakkenlijk aan te sluiten met de meegeleverde verloopstekker. Tevreden over dit product.

Pluspunten

  • USB en android

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.Demmer 24-02-2020
  • Product gekocht

eenvoudige autoradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

8,0
ik heb gekozen voor deze eenvoudige autoradio omdat ik toch alleen de fm radio gebruik zonder toeters en bellen. De radio zit bij ons in de trekker en is voor ieder die er mee werkt eenvoudig te bedienen. De radio heeft voldoende power voor een goede werksfeer.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pieter Johannes de Groot 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastische autoradio met zeer eenvoudige instellingen

Geschreven voor: JVC KDX162

Algemene score

10,0
Uit verschillende merken vond ik dit product perfect voor mij Goede FM ontvangst, aansluiting voor AUX + USB / ANDROID aansluiting voor music playback. Dit is alles wat een modern mens nodig heeft zonder overbodige CD speler.
Inbouw is eenvoudig connectoren van de kabelbundel aansluiten is kinderspel.
Met een heerlijk eenvoudig menu stel je alles heel snel in en bediening met 1 toets voor de bronkeuzes is heerlijk tijdens het rijden. Bovenal is het geluid echt vet en kun je met de EQ toets het geluid ook tijdens de rit instellen. Ik ben heel blij met mijn keuze en raad dit ook ieder aan die van goed geluid houd en fool proof bediening

Pluspunten

  • design, bediening
  • Aux + USB + Android playback
  • Geluid en EQ instellingen
  • Simpel menu voor eigen instellingen
  • Prijs / kwaliteit boven verwachting

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer