R.E.M. - Out Of Time - CD - Muziek - cd's

R.E.M. - Out Of Time - CD
R.E.M. - Out Of Time - CD
Dit product wordt aangeboden door 3 aanbieders met een prijs vanaf € 9,89 Bekijk alle aanbieders

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 5 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de R.E.M. - Out Of Time - CD op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

PFH16-08-2003
5.0
5.0
Na jaren deze cd in bezit te hebben is hij mij toch iets de strot uit gaan hangen. Ik denk dat het komt door de zang van dhr. Stipe die net als van Morrissey (the Smiths) gaat vervelen. Vond het 10 jaar terug een klasse plaat, nu niet meer dan een stoffige cd in mijn collectie.
Corné de Leeuw06-08-2003
De meest toegankelijke en afwisselende CD van REM. Naast de hits 'Losing my religion' en 'Shiny happy people', zijn ook de andere nummers stuk voor stuk erg goed. Mijn persoonlijke REM-favouriet! Het is alleen jammer dat er niet zoveel nummers op deze CD staan
Henri10-06-2003
Een klasieker die niet in de collectie mag ontbreken! Typische R.E.M. nummers als losing my religion en natuurlijk het altijd vrolijke shiny happy people
Harko op zijn werk09-06-2003
Een van de betere cd's van R.E.M. Goede psychedelische klanken afgewisseld met wat vrolijker up-tempo werk. Kan leiden tot een wat melancholische stemming.
janets09-06-2003
Al jaren een prachtig album. vooral nummer 7, belong vind ik prachtig