De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Trust GXT 980 Redex - Draadloze Gaming Muis - 10000 DPI - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Na een tijdje de Trust GXT 980 Redex gaming muis te hebben getest kan ik zeggen dat ik een tevreden gebruiker ben. Positief aan deze muis vind ik de instelmogelijkheden, zowel met knopjes op de muis zelf als via de meegeleverde software. Met laatstgenoemde zijn veel zaken in te stellen, zoals functionaliteiten bij de muisknoppen, RGB-kleuren en ook de dpi-instellingen. Dit kan vervolgens opgeslagen worden in profielen, zodat ik het juiste profiel kan toepassen bij de een specifieke game of toepassing.
De muis is vrij compact en licht. Of dit fijn is, kan per persoon variëren. Ik heb zelf vrij grote handen en maak veel gebruik van de muis, maar heb hier geen hinder van ondervonden.
Om de muis te kunnen gebruiken worden er een usb-kabel meegeleverd en een ontvanger. Laatstgenoemde zit netjes opgeborgen in de muis zelf. Met de usb-kabel kan de muis ook bekabeld worden bediend, tijdens het opladen. Wat ik een belangrijk nadeel vind is dat de muis geen bluetooth connectiviteit ondersteunt, waardoor ik altijd gedwongen ben om van de ontvanger gebruik te maken of van de usb-kabel.
Al met al ben ik wel heel tevreden met deze muis.
Het is een fijne kleine muis die lekker snel reageert. Kan zowel draadloos als bedraad gebruikt worden, en draadloos gaat echt lang mee! Fijn is het, dat de USB in de muis gedaan kan worden als je bv. onderweg bent. Geen los rondslingerende USB dus. Knoppen kunnen voor meerdere gebruikers ingesteld worden en genoeg keuze uit instellingen voor DPI. Dit is, na instellen, bij klikken bovenop de muis onderaan je scherm zichtbaar zodat je altijd zeker weet dat je de goede instelling hebt. Muis ligt lekker in de hand dus wat ons betreft een aanrader!
Voor een echte gamer is deze muis echt heel prettig! Wel had ik een idee dat hij voor mijn handpalm wat aan de kleine kant was, maar het is wat dat betreft niet heel erg storend en voor elk persoon verschillend natuurlijk. De LED verlichting is daarbij erg sfeervol en veranderd van kleur, vooral erg leuk als je in een donkere kamer aan het gamen bent. De snelheid van de muis is aan te passen door middel van 3 knopjes. Je kunt dan zelf uit vinden welke je het prettigste vind. Ook is de muis makkelijk schoon te maken, wat ook niet geheel onbelangrijk is. Daarbij is de muis wel wat plat, maar ook dat is een persoonlijke keuze waar je van moet houden.
De muis ligt fijn in de hand. Een voordeel is dat je de sneltoetsen zelf kan instellen, zo voldoet de muis helemaal aan jouw wensen. Na het downloaden van de software zijn deze knoppen binnen een paar minuten ingesteld. Ook het dpi kan je aanpassen zodat de muis helemaal bij jou past. De muis heeft veel opties voor een prima prijs, ik zou hem dan ook zeker aanbevelen!
Een super fijne muis! De muis heeft een goede reactiesnelheid en ligt fijn in de hand. Het heeft, voor de mensen die daarvan houden, leuke verlichting en een mooi design. Ook is de muis superlicht waardoor het makkelijk in gebruik is. Voor het gamen is de muis ook ideaal, zoals ik al heb vermeld is de reactiesnelheid supergoed, waardoor je de muis goed kan gebruiken in 'first person shooters'.
Goed verpakt. Draadloze verbinding werkt goed. Mooie verlichting. Strak design ligt goed in de hand. Erg fijne muis zowel om mee te werken als te gamen.