Ik ben over het algemeen erg tevreden. De blender heeft een strak en modern design en staat stevig op het aanrecht dankzij de antislipvoetjes.
Qua prestaties werkt hij erg goed. Met het vermogen van 800W mixt hij smoothies snel en glad, zelfs met bevroren fruit. Ook voor sauzen, soepen en shakes doet hij precies wat je verwacht. De messen zijn scherp en hakken ingrediënten zonder moeite fijn.
Wat ik fijn vind, is dat de blender makkelijk te bedienen is. De verschillende standen geven je genoeg controle over hoe grof of fijn je iets wilt mixen. Daarnaast is de kan groot genoeg om meerdere porties tegelijk te maken, wat handig is als je voor meerdere personen iets maakt.
Het schoonmaken gaat ook vrij eenvoudig omdat de onderdelen makkelijk los te halen zijn en snel af te spoelen.
Een klein minpuntje is dat hij op de hoogste stand wel wat geluid maakt, maar dat is eigenlijk bij de meeste krachtige blenders zo.
Al met al een sterke en gebruiksvriendelijke blender die doet wat hij moet doen. Voor dagelijks gebruik vind ik hem zeker een goede keuze.
Krachtige blender!
De PureBlend blender heb ik nu enkele weken in mijn bezit. Als eerste ben ik zeer tevreden over het uiterlijk van de blender, hij ziet er mooi en handzaam uit en staat fijn in mijn keuken.
Er zitten twee knoppen op de blender, de ene pulseert en de andere knop is een normale 'aan'-knop. Ik vind het fijn dat de knoppen drukknoppen zijn, dan pulseert fijner dan wanneer het een draaiknop is (dit heeft mijn oude blender namelijk wel).
Ik gebruik de pulseerknop vaak aan het begin, maar als ik het wat fijner wil malen kan hij best op de normale stand staan.
In deze blender heb ik pesto, hummus, een witte-bonensaus en bevroren fruit tot een romige smoothie gemaakt. Hoe langer je blend, hoe fijner de structuur wordt. Moeiteloos maakt hij het bevroren fruit fijn.
Ik vind het een fijne toevoeging dat je diverse doppen hebt om op de bekers te draaien. Zo kan je 's avonds eventueel je beker vullen met fruit/yoghurt en dit in de morgen even kort blenden, waardoor je in no-time een heerlijk ontbijt maakt.
Je kunt er voor kiezen om daarna de normale deksel te vervangen voor de rietjesdeksel. Deze deksel is absoluut lekdicht en kan veilig mee in je tas. Ik moet zeggen, de 700ml-beker vind ik wat groot om mee te nemen en is minder handzaam (zeker met kleine handen). De 300ml versie lijkt dan beter, maar het rietje is in verhouding absurd lang met de beker. Twee rietjes van diverse lengtes zouden wat mij betreft een mooie aanvulling zijn geweest.
Al met al ben ik zeer tevreden over de blender, voornamelijk door de kracht waarmee hij moeiteloos alles fijn maakt.
Pluspunten
- Kracht
- Design
- Veel accessoires
Minpunten
- Grote mee-neembeker
- Rietje te lang voor kleine beker
Hele fijne blender
Dit is een hele mooie en handige blender. Het maken van smoothies is in een handomdraai zo gelukt, met de handige beker kan je ook alles klaarzetten de avond ervoor. In de ochtend de beker op de blender zetten en klaar om hem mee te nemen met de handige drinkbeker. Het schoonmaken is ook eenvoudig omdat het zo in de vaatwasser kan. Alleen de messen doe ik natuurlijk niet, om deze netjes te houden was ik deze met de hand af. Hij maakt alles mooi fijn en kan deze blender dus ook van harte aanbevelen. Voor mij geen andere meer in ieder geval!
Mooie Krachtige Blender
Sinds een paar weken heb ik de Safecourt PureBlend 800 in huis en mijn ochtenden zijn echt veranderd. Ik zocht een apparaat met een mooi design dat ik gewoon op het aanrecht kon laten staan en dat is met dit model zeker gelukt. Ik had geen zin in ingewikkelde menuutjes en gelukkig zijn de verschillende mogelijkheden hier heel simpel gehouden. De twee knoppen werken echt ontzettend goed en stevig. Binnen een minuut is mijn shake met bevroren bessen helemaal glad. Daarna draai ik de dop erop en neem ik de 100% lekvrije to go cup met rietje mee in de auto. Hij heeft nog geen druppel gelekt op mijn autostoel. Ik ben er tot nu toe enorm blij mee.
Pluspunten
- Beker lekt absoluut niet
- Prachtig en strak uiterlijk
Minpunten
- Ongeschikt voor hete vloeistoffen
Super fijne & PFAS vrije blender!
Allereerst ben ik super blij met deze blender.
Sinds ik een nieuwe keuken heb wil ik alles PFAS vrij hebben, zodoende dat deze blender me erg geschikt leek.
Verder is het makkelijk in gebruik en compact, daarmee dus ook makkelijk op te bergen, en omdat het niet veel verschillende onderdelen heeft, gemakkelijk schoon te maken en te houden. Ik maak hier echt van alles mee, van smoothies (to-go) tot aan pastasauzen.
Ik ben er erg tevreden mee!
Pluspunten
- Compact
- Makkelijk schoon te maken
- Krachtig apparaat
- Wel het geld waard
Minpunten
- Ietwat prijzig
De PureBlend Blender 800 Black van Safecourt Kitchen is een fijne blender voor dagelijks gebruik in de keuken. Met een krachtige 1000 W motor en scherpe messen mixt hij moeiteloos fruit, groenten, en ook ijs tot een gladde smoothie in korte tijd, wat vooral fijn is voor wie vaak smoothies, shakes of soepen maakt. Zelf zal ik de blender niet dagelijks gebruiken, maar op dit moment, net na aankoop, heb ik wel een aantal uiteenlopende zaken getest. Het compacte en moderne design in mat zwart past netjes op elk aanrecht en neemt weinig ruimte in beslag, wat handig is in kleinere keukens.
Een groot pluspunt is dat de bekers gemaakt zijn van volledig PFAS-vrij materiaal, wat bijdraagt aan een veiliger gebruik zonder ongewenste chemische stoffen in je drankjes. De blender is eenvoudig te bedienen met een standaard blend-stand en een pulse-functie, waardoor je snel kunt schakelen tussen continu mengen en korte, krachtige bursts. Na gebruik is schoonmaken geen gedoe: de bekers en deksels zijn vaatwasserbestendig en de motorbasis veeg je eenvoudig schoon met een doekje.
De PureBlend biedt een goede balans tussen vermogen, gebruiksgemak en veilig materiaalgebruik, ik ben erg tevreden over deze Blender!
Ik heb enkele weken deze blender in gebruik.
Erg fijn apparaat. Gemakkelijk schoon te maken.
Ook voor bevroren fruit ideaal. En de mini beker is echt ideaal. Krachtige motor.
Kortom een zeer goede koop! Kwaliteit kost nu eenmaal geld.
Compact en sterk, met een paar kleine verbeterpunten.
Ik gebruik de Safecourt Kitchen Blender nu een tijdje en ben over het algemeen erg tevreden. Wat mij vooral opvalt is hoe moeiteloos hij door bevroren fruit en groenten gaat. Ik zorg er zelf altijd voor dat ik eerst de harde ingrediënten onderin doe en daarna het zachte fruit of groente toevoeg. Dan pakt hij alles veel beter mee en krijg je een mooie gladde smoothie.
De twee verschillende cups zijn echt handig. Voor smoothies zou ik persoonlijk een 500 ml beker ideaal vinden, dat is voor mij een perfect formaat. De kleinere cup gebruik ik voor notenpasta en dat werkt verrassend goed. De motor is sterk genoeg om noten fijn te malen en na ongeveer één minuut schakelt hij automatisch uit. Meestal is dat ook gewoon voldoende. In de handleiding staat wel dat de motor tussendoor moet afkoelen, dat is goed om te weten.
Wat minder fijn is, is het geluid. Hij maakt best veel lawaai en is zeker niet stil. Ook vraag ik me soms af hoe goed het plastic bestand is tegen zuren van fruit. Mijn voorkeur zou eigenlijk uitgaan naar een glazen blender, al is plastic natuurlijk minder breekbaar. Fijn vind ik dan weer dat je direct uit de cup kunt drinken en dat het apparaat compact is met een mooi design.
Schoonmaken is wel iets waar je goed op moet letten. Alleen door het design kun je lastig zien of alles echt schoon is, vooral als je chiazaad of lijnzaad gebruikt. De cups mogen in de vaatwasser, maar de mesunit helaas niet, die moet je met de hand afwassen. Ook is het onhandig dat je de beker dezelfde kant op draait als de messen. Als je niet oplet, draai je alleen de cup los en loopt je smoothie over het apparaat. Dat zou beter kunnen met een andere draairichting en vergrendeling. Ik heb het bedrijf ook gemaild over fouten in de handleiding, want de knoppen voor blend en pulse staan omgedraaid beschreven en de uitleg over het losdraaien van de beker kan voor geknoei zorgen. Wel handig dat je de cups los kunt bijbestellen als er eentje slijt of kapot gaat.
Aanrader!
Ik vind deze blender écht een aanrader. Al vanaf het moment dat ik bestelde ging het proces vlekkeloos, goede communicatie, statig ingepakte doos. Het straalt direct kwaliteit uit. Waardoor ik direct extra nieuwsgierig werd naar het product zelf. En het product is echt heel handig in gebruik. Er zit een kleine en grote fles bij, met een dop die je erop kunt schroeven om ook uit te drinken. De grote gebruik ik voor smoothies bijvoorbeeld in de ochtend, je kunt hem s’avonds al klaar zetten in de koelkast, s’ochtends blenden, drinkdop erop en direct meenemen. Ideaal als drukke (werkende) ouder met een jong gezin. De kleine fles is ideaal voor dressingen, pesto, sauzen etc. De blender blend alles heel makkelijk en smooth. Ik ben echt heel blij met de aanschaf van deze blender en kan hem niet meer missen in mijn dagelijkse routine.
Krachtige blender met mooi ontwerp
Deze PureBlend van Safecourt sprak mij vooraf aan vanwege zijn strakke ontwerp, eenvoud en keuze voor veilige materialen. De blender heeft mij niet teleurgesteld. Het apparaat ziet er namelijk uit als een premium apparaat en het geheel voelt ook zo aan. Wat ik heel fijn vind is dat de gekozen materialen stevig en BPA-vrij zijn, dit geeft mij toch een fijn gevoel. De blender wordt geleverd met een kleine en een grote beker. De grote beker is vooral geschikt voor smoothies en de kleine beker is perfect geschikt om bijv. noten of andere droge materialen te malen. Dit malen gaat perfect dankzij de krachtige 1000 watt motor en de eenvoudige bediening helpt ook mee. Ik vind het heel fijn dat het apparaat maar twee knoppen heeft, namelijk een continu stand en een pulseerfunctie. Dit werkt uitstekend en levert geen keuzestress op.
Wat ik ook een fijne extra vind is de to-go mogelijkheid, waar een speciale drinkdeksel en herbruikbaar rietje voor geleverd wordt. In mijn ervaring werkt dit uitstekend, waarbij de beker niet lekt. Het rietje vind ik wel wat lastig schoon te krijgen en houden, maar ik vind dat ook niet een onoverkomelijk punt. Kortom, ik vind het een prachtig en krachtig apparaat dat mij helpt om een gezonde levensstijl te onderhouden.
Pluspunten
- Design
- Krachtig
- Goede materialen
Wauw, wat een topproduct! Ik had niet verwacht dag ik zo blij kon zijn met een blender die je zonder vervangen van fles mee kan nemen. Echt ideaal!
Laten we beginnen bij het begin. Ik moet iedere dag vroeg op en heb dan nog totaal geen trek in mijn ontbijt. Deze neem ik dan vaak mee naar mijn werk om tegen 9.00 te nuttigen. Ik ontbijt graag met kwark en fruit of een ontbijtsmootie. Tot dusver was een ontbijtsmootie wel even een werkje in de ochtend. Grote, zware, glazen blenderkan op het aanrecht en in de vaat, de boel over moeten gieten en de boel ook nog redelijk schoon achterlaten, want aangekoekt krijg je het toch echt veel minder goed schoon. Dat werkt nu wel zoveel makkelijker. Ik pak 's avonds de blenderfles, kiep mijn diepvriesfruit er in en zet dit met de deksel of messen erop in de koelkast. De volgende ochtend sta ik op, draai ik de fles open en doe ik de andere ingrediënten bij de fles in, messen erop en hup, op de blender. Minuutje draaien en klaar is mijn ontbijt. De messen spoel ik handig af onder de kraan (en maak ik bij thuiskomst goed schoon), ik draai de drinkdeksel erop en hup, klaar om te gaan. Op mijn werk nuttig ik mijn ontbijt, gaat de fles en de deksel mee in de vaat en zodra ik naar huis ga is dat alweer klaar voor een volgend ontbijtje.
Ideaal, want dit scheelt me tijd, extra materialen (flessen, bakjes) en een hoop ruimte in de vaatwasser. De blender doet goed zijn werk, echter heeft hij ondanks zijn 1000 watt wel wat moeite met bevroren fruit. Dit zakt niet vlot genoeg terug naar onderen om goed gemist te worden. Het wordt echter wel ook benoemd in de beschrijving, dat het advies is om fruit eerst te laten ontdooien.
Er zit ook een klein blenderpotje bij. Zou ideaal moeten zijn voor kleinere porties, maar die is mij te klein. Wellicht handig als je je eigen knoflooksaus ofzo wilt maken, maar dat heb ik tot dusver nog niet gedaan. Mijn smootie past er in ieder geval niet in, haha.
Perfect voor de drukke persoon onderweg
Ik zocht een compacte machine die krachtig genoeg is voor dagelijks gebruik en de Safecourt PureBlend stelt niet teleur. Het apparaat ziet er strak uit en voelt stevig aan op de ondergrond tijdens het mixen. De twee knoppen op de voorkant reageren direct op mijn aanraking wat het gebruiksgemak enorm vergroot. Ik gebruik de pulseerstand vooral voor mijn shakes met noten om te voorkomen dat het te vloeibaar wordt. Het design past perfect in mijn minimalistische keuken en is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek. De to go cup is voor mij onmisbaar geworden omdat deze gegarandeerd niet lekt in mijn sporttas. Zelfs als de beker ondersteboven ligt blijft alles keurig binnenboord. Het meegeleverde rietje is een slimme toevoeging die het geheel afmaakt. Ik ben erg tevreden over de prijs kwaliteitverhouding van deze complete set.
Prima blender voor dagelijks gebruik
Ik heb de Safecourt blender de afgelopen tijd gebruikt in mijn keuken en ik ben er zeer tevreden over. Het apparaat is compact en neemt weinig ruimte in op het aanrecht, wat fijn is omdat ik geen grote keuken heb. Het design is modern en ziet er goed uit.
Wat mij vooral opvalt is de kracht van de motor. Smoothies met bevroren fruit en ijs worden goed glad geblend. Ook noten maalt hij prima fijn. De bediening is heel makkelijk; er zijn maar twee knoppen, waardoor ik niet hoef te zoeken naar ingewikkelde instellingen.
Wat ik ook fijn vind, is de to go cup. Die gebruik ik regelmatig als ik ’s ochtends haast heb. Hij lekt niet en is handig om mee te nemen. De blender voelt stevig aan en is makkelijk in gebruik. Voor dagelijks gebruik vind ik dit een praktische blender die doet wat hij belooft. Zeker een aanrader.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Krachtige motor
- Compact
Ik ben ontzettend tevreden met de Safecourt Blender. De blender heeft een krachtige motor waardoor zelfs harde ingrediënten zoals bevroren fruit en noten moeiteloos worden gemalen. Mijn smoothies zijn binnen enkele seconden perfect glad, zonder stukjes.
Wat ik ook fijn vind, is het stevige ontwerp en de eenvoudige bediening. De kan is groot genoeg voor meerdere porties en is makkelijk schoon te maken. Voor deze prijs krijg je echt topkwaliteit. Zeker een aanrader voor iedereen die graag gezonde smoothies of soepen maakt!
Krachtige start van de dag zonder gedoe
Deze Safecourt blender heeft mij positief verrast door zijn pure kracht en gebruiksgemak. Ik was specifiek benieuwd naar de bediening en de twee knoppen werken zeer intuïtief. Je hebt een knop voor continu blenden en een pulse functie waarmee je grovere stukken zoals bevroren fruit of noten makkelijk klein krijgt. Het resultaat is keer op keer een zijdezachte smoothie zonder klontjes. Wat dit apparaat echt onderscheidt is de bijgeleverde to go cup. De beker is gemaakt van stevig materiaal en de belofte van een honderd procent lekvrije ervaring wordt waargemaakt. Zelfs met het rietjesdeksel erop heb ik geen lekkage ervaren tijdens een haastige rit naar kantoor. Het design is strak en misstaat zeker niet op het aanrecht. Voor wie snel en zonder knoeien de deur uit wil is dit een absolute aanrader.
Pluspunten
- Krachtige motor krijgt zelfs ijsblokjes klein
Minpunten
- Maakt behoorlijk wat geluid op de hoogste stand
De blender heeft me positief verrast. Hij mixt zonder moeite bevroren fruit, noten en ijsblokjes. Hij is wat meer lawaaiig als je noten of ijs blend, maar dat is logisch. De glazen kan voelt stevig aan en is makkelijk schoon te maken. Het enige minpuntje is dat de cups eigenlijk wat te lomp zijn om makkelijk in de auto mee te nemen. Ik gebruik vooral shakes voor onderweg als ik rijd naar het werk. Dus als de cup aan de onderkant smaller kon zijn was het helemaal perfect.
Aanrader!
Wat ben ik blij met de Safecourt Blender.
De Safecourt is er in verschillende kleuren. Het is een mooi design en handig in gebruik. Doordat het apparaat mooi compact is staat er geen hele grote blender op het aanrecht en kan je de blender laten staan. Dit is voor mij zeker een pluspunt om dat ik op deze manier de blender vaker gebruik! Er zitten 2 verschillende programma’s op. één op te pulseren wat superhandig is bij ijsblokjes (of bevroren fruit) en 1 die continue doorgaat met blenden. Wat opvallend is, is dat de Safecourt zo goed pulseert dat de blokjes ijs ook echt verdwijnen. Bij andere blenders was het weleens dat de smoothies nog vol zaten met stukjes bevroren ijs. Hier heb ik nu geen last meer van! In de beschrijving staat dat je maar 40 seconden mag blenden en je dan 1-2 minuten moet wachten. Maar eigenlijk is 40 seconden voldoende om alles goed te laten mengen. Wat ik wil jammer vind is dat er in de beschrijving staat dat je geen producten boven de 40 graden in de blender mag stoppen. Dit is erg lastig met het maken van sauzen of soepen. (Na het koken pureer/blend ik ze meteen). In dit geval moet je het dus laten afkoelen. Ik heb ook niet geprobeerd wat er gebeurd als je het wel direct na het koken in de blender stopt. Het schoonmaken gaat goed. De maatbekers kunnen in de vaatwasser. Dit is handig. Tot slot kan je heel makkelijk de beker van de blende afhalen en meenemen.
Pluspunten
- Goede blendfunctie
- Klein
- compact
Minpunten
- hete producten moeten eerst afkoelen
Ik heb de Safecourt PureBlend nu een tijdje in gebruik en wat ik als eerste fijn vind, is dat hij lekker compact is. Hij neemt niet veel ruimte in op het aanrecht, dus ik laat hem gewoon staan. Geen gedoe met elke keer uit de kast halen.
De motor is echt krachtig. Ik gooi er regelmatig fruit uit de vriezer in en dat blendt hij zonder problemen fijn. Geen grote stukken die achterblijven. En de messen zijn tot nu toe echt scherp. Je merkt dat hij er moeiteloos doorheen gaat.
Wat ik zelf superhandig vind, is dat je direct in de beker kunt blenden en die daarna gewoon mee kunt nemen naar je werk. De bekers lekken echt niet en leegdrinken met dat rietje gaat erg makkelijk alleen doordat het rietje geen bewegingsvrijheid heeft lukt het niet om alles leeg te drinken. Toch hoef je de smoothie niet meer over te gieten in een andere fles, dus minder geknoei en minder afwas.
Alles voelt degelijk aan en is makkelijk schoon te krijgen.
Handig voor snelle smoothies
Ik gebruik deze blender nu een paar weken en hij bevalt goed. Hij is klein en licht, dus ik pak hem sneller dan mijn oude, grote blender. De motor is krachtig genoeg om bevroren fruit en noten goed glad te krijgen. De bediening is eenvoudig: met maar twee knoppen is het lekker overzichtelijk. De meegeleverde to go cup met rietje is superpraktisch en lekt niet, zelfs niet in mijn tas. Qua design oogt de blender fris en modern – past goed in een kleine keuken. Het enige puntje is dat het formaat meer geschikt is voor één persoon. Voor gezinnen of grote porties zou een groter model handiger zijn.
Pluspunten
- Compact en licht
- makkelijk op te bergen
- Sterke motor
- ook geschikt voor bevroren fruit
- Simpele bediening met twee knoppen
Minpunten
- Inhoud is vrij klein
- geschikt voor één persoon
Prima blender
Ik gebruik de Safecourt PureBlend blender dagelijks en ben er erg tevreden over. De blender is krachtig en blend moeiteloos fruit, groenten, noten en zelfs ijs, waardoor ik snel gezonde smoothies en maaltijden kan maken. Zowel de blend- als de pulse-functie werken precies zoals verwacht; zachte ingrediënten worden perfect glad en harde ingrediënten zoals noten en ijs worden netjes fijngemaakt.
De to-go cup is stevig en handig voor onderweg. Het compacte ontwerp past goed in mijn keuken en het BPA- en PFAS-vrije materiaal geeft een veilig gevoel tijdens gebruik. Het schoonmaken gaat eenvoudig. Ik vind deze blender praktisch en prima voor mijn dagelijkse gezonde keukenroutine. Ik gebruik hem elke dag en hij voldoet aan mijn verwachtingen.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- Snel
- Krachtig