De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 64 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiMix 5 HM5107WH Hand Mixer - 750W - White op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Omdat mijn oude handmixer opeens vreemde geluiden ging maken, op de valreep van oud- naar nieuwjaar gauw deze krachtige Braun Multimix 5 gekocht. Tot grote tevredenheid het beslag voor mijn bananenbrood kunnen mixen als lekkernij voor oudjaar i.p.v. oliebollen.
gevoel van goede kwaliteit, de vorige mixer was 40 jaar mee gegaan maar deze is nog een stuk fijner vanwege de traploos regelbare snelheid en een goede staaf mixer
Omdat de oude mixer in het water is gevallen, moest ik wel een nieuwe kopen. Doordat hier ook nog eens een blender bij zit, en een tijdelijke geld terug actie, was dit voor mij de mixer om aan te schaffen. De mixer is zeer makkelijk in gebruik. Ook erg stil, vergelijkbaar met mijn oude. Is ook makkelijk in te stellen door de 8 snelheden draaiknop bovenop de mixer. Zelfs met 1 hand te bedienen tijdens het mixen. Er zit ook nog eens een lang snoer aan, wat ook erg fijn is.
Ik heb voor deze handmixer gekozen vanwege het uiterlijk, de bediening, de constructie (krachtige 750 W motor verticaal in voorste deel) en de betrouwbaarheid van het merk. Naast deze mixer heb ik meerdere artikelen van Braun en die bevallen allemaal al jaren prima. Hoe hij in de praktijk gaat bevallen is afwachten (net gekocht), hij mixt, kneedt en hakt in ieder geval.
De motor van mijn oude Braun mixer begon het te begeven, na 12 jaar. Weer voor Braun gekozen, zelfde serie. Fijn dat het twee gardes heeft en deeghaken. Pureert soep goed! Fijn dat oude onderdelen er ook nog oppassen, mooi als reserves! De snelheid aanpassen gaat heel gemakkelijk!
De multiMix 5 is een krachtige hand mixer die in verhouding met de prijs erg voordelig is .
De verschillende standen zijn erg handig en makkelijk te bestellen.
De mixer ligt fijn in de hand, de snelheid is traploos verstelbaar en het snoer is lekker lang. het uitwerpen van de haken gaat heel eenvoudig en de meegeleverde staafmixer is ook handig
Wij hadden een ouder type al meer dan 15 jaar, deze werd bod en liep steeds vast.
Omdat we zeer tevreden waren over dit apparaat, kochten we uiteraard weer een Braun. Deze overtreft zeker de vorige, ligt lekker in de hand. Bovendien handzaam en door de twee snelheden zeker een aanrader. Ook voor smoothies ideaal en in een handomdraai.
Werkt goed, ik deed dit hiervoor altijd met een analoge maar dit is duidelijk veel krachtiger en maakt de soep veel smeuïger.
Daarbij scheelt het ook nog veel tijd.
Goede prijs kwaliteit verhouding. Snelheid is in orde van mixen.
Voldoende opties op staafmixer.
Kunt zowel mixen als blenden. Handig voor baby hapjes maken.
Het is een simpele staafmixer met twee knoppen, waardoor hij eenvoudig in gebruik is. Hij doet gewoon wat hij moet doen en ook krijg je er een handige mixbeker bij. Mijn enige aanmerking is dat het in en uit elkaar klikken van handvat en onderkant ietwat stroef gaat, maar misschien wordt dat nog soepeler met vaker gebruik.
Opnieuw Braun gekocht wegens het simpele feit dat de vorige bij bijna dagelijks gebruik zeker 18 jaar is meegegaan. Verhouding prijs/kwaliteit is zeer goed.
De vorige liet allemaal stukjes achter. Deze maakt je drankjes en sauzen echt smooth!
Ook handig is de beker (makkelijk af te wassen) en dat-ie niet spat.