Kenwood KVC65.001WH Chef Titanium Baker Keukenmachine - Wit - Mixers

Kenwood KVC65.001WH Chef Titanium Baker Keukenmachine - Wit
Kenwood KVC65.001WH Chef Titanium Baker Keukenmachine - Wit
Dit product wordt aangeboden door 5 aanbieders met een prijs vanaf € 309,95 Bekijk alle aanbieders
8.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 28 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC65.001WH Chef Titanium Baker Keukenmachine - Wit op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Sylvana25-04-2022

Bevalt super goed

Betreft Kenwood KVC65.001WH keuken machine Super goede keukenmachine met alles erop en eraan en met veel uitbreidingsmogelijkheden. Maakt niet veel lawaai. Wat ik persoonlijk ook fijn vindt is dat de snelheid traploos regelbaar is. Grote inhoud van 5 liter. Maakt in een handomdraai deeg en dergelijke. Ik raad deze machine dan ook aan ook voor de betere hobbyisten. Prijs/kwaliteits verhouding is super vooral met de cashback actie. m.vr.gr. Sylvana
Pluspunten
  • prijs/kwaliteit verhouding
  • weinig lawaai
  • mooi design
  • veel uitbreidings mogelijkheden
  • cashback actie
Minpunten
g*****@g********12-04-2022

Prachtig ontwerp, relatief stil wanneer hij op volle snelheid staat, details aan te passen op de kleur van bijvoorbeeld de keuken, uit te breiden met bijvoorbeeld een blender etc. Al met al erg tevreden
z*********@l******07-04-2022

Prachtig product

Prachtige machine zowel qua vormgeving als in het gebruik. Extra accessoires die je naar behoefte kunt aanschaffen. Kortom, uitstekend product waar je veel plezier aan beleeft.
Pluspunten
  • vormgeving
  • gemakkelijke bediening
  • veel extra accessoires verkrijgbaar