Bosch MFQ36440 Hand Mixer - 450W - White - Mixers
Fijne mixer, doet alles wat ik nodig heb.
Ligt heel goed in de hand is niet heel groot en is niet zwaar.
Een heerlijk licht maar stevig apperaat wat lekker in de hand ligt en multifunctioneel in gebruik.En ook genoeg power om stevig deeg te mixen met behulp van de deeghaken. Een must voor elke keuken. Binnen een hand om draai is het apparaat ook weer schoon en opgeruimd.
er zitten veel snelheden op en de aparte staafmixerbediening is erg handig.
het apparaat ligt lekker in de hand, en het ziet er voor zijn taakberekend uit.
Mijn nieuwe mixer van Bosch is degelijk, krachtig en doet precies van wat ik er gehoopt had.
Het verwisselen van de deeghaken (kneedhaken) of de roergarde gaat beter dan ik verwacht had. Ze voelen degelijk aan. Het schoonmaken van de roergarde gaat makkelijker dan bij mijn vorige.
De bonus aan dit apparaat voor mij is de staafmixer functionaliteit. Hij is dan zwaarder dan een losse staafmixer, maar hij doet prima werk!
ben er blij met mijn aankoop :-)
Fantastisch apparaat.
Fluisterstil en goed regelbaar.
Gardes komen goed in elk hoekje van de beslagkom.
doet wat hij moet doen, mixen en kneden. en dat alles doet hij erg stil. daar stonden wij helemaal versteld van.
Deze mixer mengt goed en snel; ideaal voor het mixen van beslag. Heeft verschillende standen en is makkelijk te bedienen. Is daarnaast licht en snel. Ook de bijbehorende staafmixer doet het goed.
Stil, een van de best geteste handmixers, licht gewicht, simpel, zonder beslagkom, handzaam, makkelijk bedienbaar.
Krachtig, gebruiksvriendelijk en degelijk. Degelijk in gebruik met zeer veel mogelijkheden.
Eeen apparaat dat je niet kunt missen in je keuken
Mooie degelijke machine met een groot vermogen, voor deegkneden zeer belangrijk. ruim voldoende mogelijkheden voor snelheidsregeling. staafmixer is uniek, wist niet wat ik zag. Tot nu toe zeer tevreden machine helpt me door de kerstdrukte heen
krachtige motor ligt prima in de hand en heeft met de staaf mixer uitgebreide mogelijkheden. Kan behoorlijk zwaar deeg kneden.
is zeer licht vooral voor mijn reuma is stil en doet
wat het doen moet vooral makkelijk met die 5 standen en dat ik hem als staafmixer kan gebruiken verder is de soft hand prettig en licht vast in de hand
Prima mixer, heel gemakkelijk in gebruik en eenvoudig te reinigen. Ook is het een pluspunt dat het mogelijk is om nog extra hulpstukken aan te schaffen.
Goed vermogen, kan ook als staafmixer worden gebruikt, eenvoudig schoon te maken. Ik ben wel blij met de accessoires.
Het apparaat is licht van gewicht en ligt goed in de hand. Heeft een sterkte motor en doet precies waarvoor hij is gemaakt.
Heel fijn apparaat! Was echt een verademing vergeleken met een ouder apparaat dat ik in gebruik had.
Hij maakt amper geluid, plus doordat de haken in elkaar draaien, spettert er amper wat uit de kom. Ik ben er echt ontzettend tevreden over :)
Mogelijkheden zijn er genoeg, je hebt meerdere standen dus je kunt rustig snelheid opbouwen. Ook de grip van de mixer ligt prettig in de hand.
De mixer slechts een paar dagen in mijn bezit, maar ik ben er erg tevreden over. Ligt goed in de hand en werkt uitstekend.
De mixer voldoet aan mijn gestelde eisen vooral de flexibiliteit bij het verwisselen van de kloppers is goed. Het apparaat ligt goed in de hand. Dus prijs /kwaliteit is goed.
Geluidsarme en krachtige keukenmachine.
Ligt goed in de hand en die staafmixer erbij maakt het helemaal compleet.
Prima apparaat wat voldoet aan allen voorwaarden van een handmixer en blender in 1. Apparaat ziet er verder degelijk uit en is ook gebruiksvriendelijk. Soms zegt men weleens dat als je twee apparaten in 1 hebt, dat je kwaliteit moet inleveren. Dat is in dit geval niet het geval.