De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de GROHE Dice Wastafelmengkraan - S-Size - Matte Black - Inclusief Push-Open Waste op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Hele fijne en stijlvolle wastafel kraan. Onze oude kraan werd oud, wij waren toe aan een nieuwe. Deze gekozen op het uiterlijk, wat mij erg aantrok. De kraan wordt overcompleet geleverd en is van zware en hoge kwaliteit. Ik ben niet zo heel handig maar de kraan is makkelijk te installeren, alles hiervoor is ook aanwezig. Wij gebruiken de kraan nu ongeveer een maand en ik ben zeer tevreden.
De kraan heeft me positief verrast. Het is zo’n kraan waarvan je meteen merkt dat hij goed in elkaar zit. De hendel beweegt soepel, de waterstraal is rustig en gelijkmatig, en het geheel voelt gewoon degelijk aan. Tijdens het installeren merkte ik dat alles netjes past en logisch in elkaar zit, waardoor het geen gedoe was om hem op zijn plek te krijgen.
Sinds hij hangt, ziet de wastafel er een stuk strakker uit. De afwerking oogt modern en netjes, zonder dat het overdreven opvallend wordt. In dagelijks gebruik werkt alles precies zoals je hoopt: geen gespetter, geen rare geluiden, gewoon een fijne kraan die doet wat hij moet doen.
Al met al een aankoop waar ik echt tevreden over ben. Het voelt als een upgrade zonder dat je er verder omkijken naar hebt.
Het monteren van de kraan ging snel. Er zat een hulpstuk bij, waardoor de kraan makkelijk geïnstalleerd kon worden. De kraan werkt fijn. Eerst leek de push-in optie niet goed aan te sluiten, maar dat is optisch bedrog. Er lekt geen water uit de bak. Het gat van de wasbak (waar de kraan doorheen moet) was iets groter, dus aan de achterkant zit er een kleine kier van 1-2 mm. Dit is niet zichtbaar vanaf de voorkant, maar goed om rekening mee te houden.
We waren op zoek naar een kraan voor in onze badkamer. De badkamer stellen we zelf samen en we wisten dat we mat zwarte accessoires wilde. Deze kraan is een top toevoeging!
Wat extra mooi is, is dat de kraan vierkant is. Waardoor deze mooi past bij ons handdoekrek en wc rolhouder.
De bijgeleverde afvoer is ook zwart, een complete set! Deze kan qua hoogte afgesteld worden door deze als het ware in te klikken.
Het was eenvoudig deze aan de wastafel te bevestigen.
Heel blij mee, sta echt met plezier mijn tanden te poetsen en naar de kraan de staren. Mooie eye catcher!!
Deze kraan past op vrijwel elke wastafel, en de kleur zwart maakt het geheel nog mooier en chic. Deze kraan is gemakkelijk en snel te monteren, wel eerst de hoofdkraan afsluiten anders gaat het mis. Eerst goed de handleiding lezen en dan kan het iedereen. Nu is het een sieraad in mijn nbadkamer en het werkt soepel. Kortom een aanrader voor iedereen.
De Grohe wastafelmengkraan heb ik nu ongeveer twee weken in gebruik in de badkamer. Meerdere malen per dag wordt de kraan gebruikt door mensen uit mijn gezin. De kraan werd na bestelling al de volgende dag geleverd.
De kraan van Grohe kwam in een stevige doos met een duidelijke instructie voor montage. Omdat het een wastafelmengkraan is, loopt er zowel warm als koud water doorheen. Met de hendel bovenop is dit gemakkelijk te regelen.
In de wasbak sluit de dop zich met een druk erop. Om te openen is nog een drukje nodig, dit gaat zeer soepel. Wel moet je eraan denken dat als je de wasbak vult met heet water, je hem pas kunt leegen als het water is afgekoeld. Anders verbrand je misschien je handen.
Het design is strak en recht, met een mooie zwart matte kleur. Een mooie, stevige kraan voor een prima prijsje. Ik ben er heel blij mee en raad hem zeker aan.