Krups Sensation Milk M50 EA912E

Krups Sensation Milk M50 EA912E - Melksystemen

Krups Sensation Milk M50 EA912E - Melksystemen

Dit product wordt aangeboden door 1 aanbieders met een prijs vanaf € 411,99Bekijk alle aanbieders
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Krups Sensation Milk M50 EA912E op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

K*********@h**********08-11-2025
Als je een lekkere kop koffie wil voor een goede prijs is dit een aanrader
l************@o**********10-10-2025
Geweldig apparaat: eenvoudig in gebruik. In een handomdraai kun je genieten van heerlijke koffie! Het melkschuim van bijvoorbeeld een cappuccino heeft een goede structuur en de verhouding tussen koffie en melk perfect. Ik heb inmiddels de nodige ervaring met verschillende koffiemachines van deze prijsklasse. Deze machine springt er voor mij echt met kop en schouders uit.
i***@s********11-09-2025
De Krups Sensation Milk M50 EA912E - Espressomachine hebben we gekocht omdat we het erg belangrijk vinden vooral in de ochtend een heerlijke cappuccino of Latte Macchiato. Deze machine heeft alle verwachtingen overtroffen met heerlijke verse koffie. Het gebruiksgemak , de verhouding met het opgeklopte schuim en daarna ook het zelf reinigen van de machine is erg prettig. Kortom, een heel goed aankoop waar we hopelijk nog jaren plezier van hebben.