Nespresso Aeroccino 4 - Melkopschuimer - Zilver - 240 ml - 2022 Model

Nespresso Aeroccino 4 - Melkopschuimer - Zilver - 240 ml - 2022 Model - Melkkloppers en -opschuimers

5.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Nespresso Aeroccino 4 - Melkopschuimer - Zilver - 240 ml - 2022 Model op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

n********@g********17-12-2024
Ik heb nu twee keer een aeroccino van Nespresso aangeschaft. Het apparaat werk prima hoewel de melk niet erg warm wordt. Wat ik zeer teleurstellend vind is de korte levensduur, beide apparaten kon ik weggooien na 3 jaar terwijl ze niet intensief gebruikt zijn (gemiddeld 1x per dag).
Emma17-03-2024

Mooi apparaat prachtig schuim

Was enorm blij met deze melk opschuimer gekocht in augustus 2020. Twee verschillende diktes schuim en echt heel mooi dik schuim bij beiden instellingen. Ook een mooie aanwinst voor op het aanrecht. Helaas heeft hij het vandaag begeven. Ineens geen schuim meer wamt alleen nog op. Had verwacht dat hij langer mee zou gaan dan 3,5 jaar. Dus een aanrader, ja voor het schuim zeker maar voor de levensduur absoluut niet.
Pluspunten
  • Mooi schuim met beide instellingen
  • Dik schuim
  • Staat ook nog eens mooi op het aanrecht
  • Snoerloos
Minpunten
  • geen lange levensduur
  • Te prijzig
Sander15-03-2023
4.0

Goed maar niet duurzaam

4.0
Op zichzelf een prima opschuimer, alleen binnen twee jaar stuk. Oorzaak niet bekend bij Nespresso en reparatie niet (meer) mogelijk.
Pluspunten
  • Goede schuim
Minpunten
  • Niet duurzaam
  • Niet te repareren