Marantz Melody X MCR612 - HiFi Systeem met DAB+, CD-Speler, HEOS, Bluetooth - Zwart

Dit product wordt aangeboden door 2 aanbieders met een prijs vanaf € 485,02Bekijk alle aanbieders
Ronald28-05-2019

Dure kleine versterker die wat goedkoop oogt.

Leuke klein versterker die makkelijk aan te passen is. Dat zou voor iemand de reden kunnen zijn om deze te kopen Zelf zou ik hem niet aanraden. Ik vind het design persoonlijk niet mooi, voor het geld ziet het product er plastic uit en de lichtjes maken het product er nog goedkoper uitzien. Zelf heb ik wat problemen om hem te gebruiken met mijn Smart tv. (daarvoor is hij eerlijk gezegd ook niet direct bedoelt. Muziek streaming als Tidal of Spotify is geen probleem, echter wordt Netflix gek genoeg niet ondersteund, ik krijg dan een foutmelding te zien (mijn eigen receiver doet dit wel prima). Mocht je een kleine versterker willen die nog best wel wat kracht levert (sturen mijn B&W CM8S2 zonder problemen aan) dan is dit een leuk ding. Voor hetzelfde geld heb je (ook bij marantz) echter meer waarde voor je geld.
Pluspunten
  • Klein
  • Vermogen is prima
Minpunten
  • Plastic Fantastic
  • Problemen met tv