Philips Airfryer Accessory HD9945/01 Essential XL Bakset - Accessory Kit for Airfryer XL HD924x, HD926x - Manden voor frituurpannen

Dit product wordt aangeboden door 6 aanbieders met een prijs vanaf € 29,99 Bekijk alle aanbieders
7.8

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 11 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Philips Airfryer Accessory HD9945/01 Essential XL Bakset - Accessory Kit for Airfryer XL HD924x, HD926x op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

r*********@h**********08-10-2025
De Bakset XL is handig, maar inderdaad een stukje kleiner dan de bak van de airfryer. Voor grote porties is het wat beperkt, maar voor kleinere gerechten juist perfect. Ik heb er zelf lasagne in gemaakt en dat werkte verrassend goed: het werd gelijkmatig warm en de bovenkant mooi goudbruin. De cupcakevormpjes gebruik ik eigenlijk niet, die vind ik overbodig. Wat ik erg fijn vind, is dat schoonmaken geen gedoe is — gewoon in de vaatwasser en klaar. Ondanks het kleinere formaat ben ik tevreden, want het baksetje is praktisch, stevig en makkelijk in gebruik.
m*********@h**********19-09-2025

Ideale bakaccessoires bij Philips Airfryer 3000 6.2lt

Onmisbare bakaccessoires voor een Philips Airfryer 3000 6.2lt. In een handomdraai maak je lekkere quiche en cupcakes of muffins. Enorm makkelijk schoon te maken, want ze gaan gewoon de vaatwasser in. Enig puntje van attentie is dat de ovenbak lastig uit een hete airfryer te halen is omdat deze er precies in past. Een haak om er uit te halen zou handig zijn.
Pluspunten
  • Gebruiksgemak
  • Makkelijk schoon te houden
Minpunten
  • Lastig om uit een hete airfryer te halen
Vince1629-08-2025

Praktisch accessoire dat de Airfryer veelzijdiger maakt

Met deze bakset haal je echt meer uit je Philips Airfryer XL. De ovenschaal gebruik ik vaak voor lasagne, stoofschotels of groente, en het resultaat is telkens goed: alles gaart gelijkmatig en blijft smaakvol. De muffinvormen zijn handig voor cupcakes of kleine hapjes, waardoor je snel wat variatie op tafel zet. Het schoonmaken gaat zonder gedoe, want de onderdelen kunnen gewoon in de vaatwasser. Het materiaal voelt stevig en degelijk aan, precies zoals je van Philips mag verwachten. Wel viel de maat me wat tegen. Voor twee tot drie personen is de inhoud perfect, maar voor een groter gezin is het net te klein. Al met al een praktisch accessoire dat de Airfryer echt veelzijdiger maakt.
Pluspunten
  • Geschikt voor ovengerechten
  • stoofschotels en muffins
  • Stevig en passend design voor de Airfryer
  • Vaatwasserbestendig
  • dus eenvoudig schoon te maken
  • Zorgt voor meer variatie in gerechten
Minpunten
  • Kleiner dan verwacht
  • vooral voor 2-3 personen
  • Neemt extra ruimte in om op te bergen
a*********@h**********29-08-2025

Heel fijn voor erbij!

Top accessoire voor mijn Airfryer! Dankzij deze bakset kan ik nu nog meer gerechten maken, van ovenschotels tot eenpans gerechten . Hij past perfect in de mand en is heel praktisch. Het schoonmaken gaat snel. Echt een aanvulling op je Airfryer. de muffin vormpje zijn ook idiaal ,ook voor opwarmen van restjes.
Pluspunten
  • alles in 1
  • makkelijk schoon te maken
Fatima K.29-08-2025

Bakken wordt een feestje, maar wel in kleine porties

Met de Bakset XL Accessoire wordt bakken in de Philips Airfryer 6,2L een stuk leuker. Ik heb al meerdere taarten, muffins en hartige quiches gemaakt en het resultaat is steeds perfect. De bakvormen zijn stevig en duurzaam, en de anti-aanbaklaag voorkomt plakken. Wel is het belangrijk te weten dat het mandje relatief klein is: je kunt hiermee zeker niet genoeg bereiden voor vier personen tegelijk. De springvorm is ideaal voor grotere cakes, maar houd rekening met de beperkte inhoud. Schoonmaken gaat gemakkelijk. Ondanks de capaciteit is dit een handige set die mijn Airfryer veel veelzijdiger maakt en bakken leuker dan ooit.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • kan in vaatwasser
  • Veelzijdig in gebruik
Minpunten
  • klein
H**********@g********29-08-2025

Vooral het bakblik is handig

Leuke assesoires om het koken en bakken in de airfryer makkelijk te maken. De 9 muffin vormen pasten precies in de Philips airfryer 6.2 liter en het resultaat van glutenvrije cakejes was prima. Het bakblik hebben we voor verschillende gerechten gebruikt met goede resultaten. Een quiche, vlees bakken, groenten grillen was een mooie uitdaging waarbij we nog moeten leren hoe we de beste bakresultaten krijgen. Het ene Gerecht lukte beter dan het andere. De prijs vind ik vrij hoog. Opletten met scherpe voorwerpen in de antiaanbaklaag. Het schoonmaken gaat heel goed.
Pluspunten
  • Makkelijk schoon te maken
  • Handig in gebruik
  • Voor meerdere soorten gerechten te gebruiken
Minpunten
  • Vrij hoge prijs
m***************@h**********28-08-2025

Fantastisch veelzijdig

Sinds ik de Philips Bakset XL Accessoire gebruik, haal ik meer plezier uit mijn Airfryer. Het gebruiksgemak is groot, want de vorm en de muffinbakjes zijn precies afgestemd op het XL-model. Het resultaat bij alles wat ik maak, of dat nu taart, groente muffins of lasagne is, is telkens uitstekend. Alles gaart gelijkmatig, krijgt een mooie kleur en smaakt heerlijk. De Airfryer wordt zo een volwaardig alternatief voor de oven. Schoonmaken is een ander groot pluspunt. Omdat alle onderdelen vaatwasmachinebestendig zijn, hoef ik niet met de hand te schrobben. Voor mij maakt dit setje de Airfryer een stuk veelzijdiger en praktischer.
FS0028-08-2025

Grote aanrader!

Wat ik zo handig vind aan deze bakset, is dat ik er makkelijk eenpansgerechten in kan maken. Denk aan pasta met saus, shakshuka of zelfs een tortilla. De set is stevig en voelt van goede kwaliteit. Dankzij de vorm hoef je geen aparte ovenschaal meer te gebruiken, en je weet zeker dat het in de airfryer past. Ook het resultaat is top: de gerechten worden mooi egaal warm en blijven sappig. Na gebruik kan de bak zo de vaatwasser in, ideaal! Ook als je met de hand afwast, gaat het snel door de gladde coating. Ik zou deze bakvorm aan iedereen met een Airfryer XL aanraden.
Vaya27-08-2025

Praktisch

Ik vind het bakbakje echt super handig. Voor mij is echt groot genoeg. Voor een portie cake of gebaak. Makkelijk, plakt niet, kan in de vaat. Siliconen bakjes zijn ook prima.
Pluspunten
  • Makkelijk in gebruik
  • plaakt niet
k*******@h**********11-08-2025
5.0
5.0
In de XL zou een groter bakblik kunnen passen. Jammer dat hier niet goed over na gedacht lijkt. De vormpjes zijn goed en handig met schoonmaken.
j*********@g********11-08-2025
Na een paar weken gebruik (ik mocht het product testen) kan ik zeggen dat dit Airfryer-accessoire me positief verrast heeft. Het voelt degelijk aan en de antiaanbaklaag maakt schoonmaken heel eenvoudig. Ideaal voor het bakken van quiche, cake of kleine broodjes. Alles gaart mooi gelijkmatig dankzij de goede warmteverdeling van het bakblik. Wel moet je oppassen met scherpe voorwerpen om de coating niet te beschadigen. Het enige minpuntje vind ik het formaat: voor een XL had ik het echt wat ruimer verwacht. Voor twee personen of kleinere baksels is het perfect, maar voor grotere gerechten (cakes of taarten) vind ik het minder geschikt.