ETNA CM851RVS - Inbouw Magnetron - RVS - Magnetrons
Mooie handige combi van Etna
Mooi oven / magnetron combinatie. Tip toetsen werken zijn fijn en het menu is vrij makkelijk. Tot nu toe dus erg tevreden
Voor de prijs kwaliteit echt een aanrader
Pluspunten
- Fijne tip toetsen
- Handige bediening
Minpunten
- Geen
Oven magnetron functie
Goed product makkelijk te bedienen en werkt perfect!
Ben tevreden met deze aankoop.
Meer dan prima
Na 10 jaar ging onze dure combi-oven Bosch (meer dan 1000 eur) toch kapot. Kan gebeuren, maar om nu weer zo'n dure te kopen. Na wat speuren prima reviews van deze Etna, die nagenoeg zelfde specs heeft, groter zelfs. Maar belangrijker voor de keuze is veel redelijker prijs, en met Garantie Plus totaal 5 jaar garantie. Toch fijn gevoel.
Vandaag net in gebruik, past prima in bestaande kast. En tiptoetsen, bediening heel logisch, zelfs voor mij.
Pluspunten
- Prima prijs/kwaliteit
- Duidelijke bediening
- 5 jaar garantie met Garantie Plus
- Ruime accesoires, bakplaten
- Grote binnenruimte, meer dan andere topmerken
Minpunten
- Zou het niet weten
- Nog steeds niet
Ik vind het een mooi uitziende oven van Nederlandse makelij. Helaas vind ik dat er een paar steken zijn laten vallen qua gebruiksgemak. We hebben deze oven gekozen op aanraden van onze keukenwinkel.
Oven laat steken vallen qua gebruiksgemak.
Op aanraden van de keukenverkoper een Etna oven gekozen. In de oude keuken hadden we een AEG oven, dus ik vergelijk de nieuwe oven automatisch met het gemak dat we bij de oude oven hadden.
Zo mis ik toch een paar functies, zoals bij het voorverwarmen een balkje dat aangeeft of de ingestelde temperatuur al bijna bereikt is.
Wat ik nog veel kwalijker vindt is het feit dat er geen deugdelijk ovenrooster wordt bijgeleverd, slechts een klein roostertje die je alleen ín de bakplaat kan leggen. Daardoor krijg je afbakbroodjes niet krokant, en heb je maar een relatief klein roosteroppervlak ter beschikking. Waarom ze niet gewoon een normaal rooster bijleveren snap ik echt niet.
Ook de zij-rekjes waar de roosters invallen zijn vrij breed (ver van de zijkant af), waardoor je netto vrij veel ruimte inlevert. Als die wat smaller waren was het veel practischer geweest.
Daarnaast kon ik in de vorige oven gewoon de bakplaat en ovenrooster laten zitten bij de magnetronfunctie, zonder dat er vonkjes ontstonden. Hier zit een speciale bakplaat voor de magnetronfunctie erbij.
Kortom, hij doet opzich wel wat ie moet doen. Ziet er netjes uit, maar ik had liever de fuctionaliteiten van de oude AEG oven gehad.
Pluspunten
- Mooi design
- Nederlands merk
Minpunten
- Geen temp. Tijdens voorverwarmen
- Rooster kan niet in magnetron
- Rooster is te klein en moet in bakplaat liggen
Bevalt goed zeker een aanrader.
Fijne combinatie oven magnetron, mooi design en werkt goed moet nog wel wat wennen.
Bevalt goed, zeer tevreden.
Nadat onze vorige combi- magnetron het had begeven hebben we gezocht naar een combi- magnetron waar vooral het bakken beter zou gaan. Vooral de automatische programma's voor appeltaart en cake hebben meegeteld bij de keuze van dit type. Bij de vorige viel dit erg tegen. Bij deze Etna zijn de cake en appeltaart alvast goedgekeurd.
Bediening was even wennen na de draaiknoppen gewend te zijn, maar dat wennen gaat snel genoeg.
Enige punt dat wij als nadeel zien is het ontbreken van de mogelijkheid voor snel voorverwarmen.
Pluspunten
- Goede automatische programma's
- Groot genoeg voor bakvormen
Minpunten
- Geen mogelijkheid voor snel voorverwarmen
- Rooster kan alleen op de keramische bakplaat
- Groot rooster erbij aan moeten schaffen
Bevalt erg goed
Mooie kwaliteit , makkelijk in te bouwen .
Wel goed de ( duidelijke ) gebruiksaanwijzing bestuderen vanwege de vele mogelijkheden .
We genieten ervan !
Pluspunten
- mooie kwaliteit
Minpunten
- wel zwaar !
Prima apparaat, duidelijk en eenvoudig te bedienen,
zelf mijn vrouw kan er mee overweg,
Top apparaat
Pluspunten
- Ruimt
- Afwerking
- Goed verlichting
Minpunten
- Bij magnetron begint de tijd bij 1 min
Bevalt erg goed. Een aanwinst voor m'n keuken.
Heel mooi ontwerp, mooie materialen en onderdelen, gemakkelijk in gebruik, minimaal onderhoud, duidelijke handleiding.
Een aanwinst voor m'n keuken.
Pluspunten
- Mooi ontwerp
- Gemakkelijk in het gebruik
- Complete Combi magentron
Top apparaat
Mooi design. Eenvoudig in gebruik. Snel te installeren. Voldoende functies.
Pluspunten
- Eenvoudig in gebruik
- Mooi design.
Minpunten
- Geen rooster voor het bakken van bv cake
Aanrader en gelijk kwaliteit aan gebruik
Wij hadden echt vandaag een oven met magnetron nodig en hebben gekozen voor de ETNA 851rvs ! Goede reviews van dit product en verkoper was laaaiend enthousiast en beveelde dit product aan. Nou dezelfde avond een oven producten geweldig. Makkelijke bediening en niet ingewikkeld! Zij zeer blij met deze oven
Pluspunten
- Gebruiksvriendelijk
- Kwaliteit
- Goede reviews
Fantastische combimagnetron!
Wat een fantastische inbouw combimagnetron!
Tiptoets bediening is heel handig en zit goed in elkaar, eenvoudig in te stellen.
Magnetronfunctie is prima, 800W, een glas water kookt binnen anderhalve minuut.
Eten wordt heel gelijkmatig verwarmd, heel prettig.
Ook de ovenfunctie werkt prima, snel op temperatuur.
Handig dat je het lampje in het apparaat zelf kunt in/uitschakelen tijdens gebruik.
Ook een ECO functie waarbij het display helemaal uitgaat als je hem niet gebruikt.
Het apparaat is ook erg stil tijdens de werking.
Enige puntje is misschien dat je toch snel vet en vingers op het RVS ziet, maar goed dat is schoon te maken!
Maar kan het apparaat absoluut aanbevelen, zeker voor de prijs!
Pluspunten
- Magnetron verwarmt goed en snel
- Stil tijdens gebruik
- Veel mogelijkheden, toch simpel in te stellen
Minpunten
- Je ziet snel vingers en vet op het RVS
Super apparaat
De etna combioven CM851RVS is een super mooi apparaat dat zeer makkelijk in gebruik is. Ben er heel blij mee vooral omdat je heel veel krijgt voor een betaalbare prijs, zal hem dan ook aan iedereen aanbevelen.
Pluspunten
- Makkelijk in gebruik
- En betaalbaar
Minpunten
- Geen
Etna cm851rvs
Mooie vormgeving, warmt sneller dan de vorige die wij hadden, heel veel binnenruimte
Dat is super!!
En dat de binnenverlichting aan/uit kan
Is tijdens het bakken heel handig
Zeker een aanrader
Pluspunten
- Veel binnenruimte 51 liter
Minpunten
- Geen
Goed
Dit product werkt goed en makkelijk te bedienen ik raad iedereen het aan de oven van Etna
Mooi product. Handig in gebruik. Zowel de oven als de magnetron functioneren prima. Blij met deze combi-oven
Pluspunten
- Handig te installeren
- Gemakkelijk gebruik
Minpunten
- Installatie 2 pers. noodzaak ivm zwaarte product
Goede aankoop net extra gratis garantie
Mooie hete lucht oven/magnetron wel even wennen aan de tiptoetsen maar dat geldt voor iedereen denk ik dus nog even af en toe het boekje erbij halen voor een gebruiksaanwijzing (went wel)
Pluspunten
- Mooie uitstraling
- Werkt goed
Minpunten
- Even wennen aan gebruiksaanwijzing
Bevalt erg goed
Heel mooie combimagnetron. Doet het heel erg goed. Duidelijke bediening ook. Enige minpuntje: er zit geen losse timer op.
Pluspunten
- Eco stand
Minpunten
- Geen aparte timer
Is wat mij betreft een aanrader
prima CM voor een redelijke prijs , ik heb er 2 gekocht omdat de stoomoven niet gebruikt werd.
ze zijn gemakkelijk in gebruik, vaak 1 op oven/ grill en 1 op magnetron.
9 nov. 2022
gisteren 2 exemplaren cm851rvs ontvangen en vandaag de 1e n gebruik genomen.
magnetronfunctie werkt al prima
vanavond de oven stokbrood en morgen de grill voor de saté
Zeer fijn product, toutch screen is even wennen maar werkt naar behoren.
Zeer veel ruimte binnenin en gemakkelijk te bedienen.
Product is zeer stil wat op valt en zeer snel op temperatuur.
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Pluspunten
- Interne ruimte
- Decibel
- Kwaliteit verhouding
- Lang snoer
Minpunten
- Toutch screen is even wennen
Mooie uitstraling en goede werking
Mooie combi oven/magnetron om in te bouwen in de keuken. Even wennen aan de knopjes maar werkt vrij vanzelfsprekend .
Pluspunten
- Snelheid
- Uiterlijk
Minpunten
- Even wennen aan instellingen
Top kookplaat
Ik heb gekozen voor dit model kookplaat om de wokbrander aan de linkerkant, het is een prachtig product wat makkelijk schoon te houden is en krachtige branders waardoor het voedsel sneller gereed is wat ook niet onbelangrijk is met de huidige gasprijs en wat ook belangrijk is dat er een thermische beveiliging op zit waardoor de gastoevoer stopt zodra de brander uit zou gaan b.v door tocht .
Ben zeer tevreden over dit product en kan hem zeker aanbevelen.
Pluspunten
- Makkelijk schoonmaken
- Krachtige branders
Minpunten
- Geen
- Geen
Ruime combimagnetron
Ruime combimagnetron. Bediening is even wennen, maar gaat vrij gemakkelijk.
Ik vind wel dat de ovenplaat er wat moeilijk inschuift, ik heb het idee dat ik echt even moet doordrukken.
Ik heb van anderen gelezen dat broodjes soms niet goed lukken ivm rooster die op een onderplaat staat, maar dat heb ik zelf nog niet geprobeerd. Combifunctie gaat prima. Verder moet ik nog even uitvogelen hoe bv het ontdooien werkt, hoe lang moet alles erin etc. We hebben het nog maar drie dagen in gebruik, dus dat komt vanzelf. Het heeft in ieder geval een mooie uitstraling in de keuken. Ook mooi dat je tussendoor het lampje even kunt aandoen om te gluren.
Pluspunten
- ruimte
- uitstraling
- veel functies
Minpunten
- ovenplaat schuift er moeilijk in
Prima combi-oven, jammer van de voorrijkosten.
Er zijn niet zoveel combi-ovens te koop. Deze hebben we 4 jaar geleden gekocht en hij voldoet uitstekend. Zowel de magnetron functie als het opwarmen van bv. een pizza doen het prima. Helaas ging een ventilatortje stuk en de monteur is geweest om dit te vervangen. Omdat wij 5 jaar garantie hebben, hoefden we het onderdeel niet te betalen maar wel de voorrijkosten (€ 85,-). Dat laatste is wel heel jammer natuurlijk; een flink bedrag vinden wij.
Pluspunten
- Redelijke prijs.
- Goede prestaties.
- Gemakkelijke bediening.
Minpunten
- Ventilatortje stuk na 4 jaar, € 85,-.