Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 36 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN306C op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

j**3@g**l.com 19-07-2022
  • Product gekocht

Inventum MN306C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Aangeraden door lunenburg
Een goede magnetron met veel functies en makkelijk in gebruik
En voor een leuke prijs

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

n**n@h**l.com 12-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echte aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Deze combimagnetron is zeer gebruiksvriendelijk. Goed te onderhouden/ schoon te maken. 30L inhoud is groot genoeg om veel gerechten in te kunnen maken. Snelstart functie is ook heel handig. Het is een echte aanrader. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Goed schoon te houden
  • Ruim

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Irene Valk-Bosman 31-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Uiterst gebruiksvriendelijk combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Mooie magnetron om te zien met tal van mogelijkheden. Uiterst gebruiksvriendelijk en simpel in gebruik. Het gebruik wijst zich eigenlijk vanzelf. Heteluchtfunctie is snel op temperatuur. Ik kan deze magnetron aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Eten snel op temperatuur
  • Goede grote

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

p**n@h**e.nl 17-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Doet wat hij moet doen. Even wennen aan de manier van instellen en de draaiknop.
Prestatie tot nu toe (3 dagen in bezit) prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

G. G. 10-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed voor pizza's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Fijne combinatie van magnetron en oven, vooral de pizza-optie in het menu met de crispy plaat zorgt voor goede pizza's!

Pluspunten

  • Maakt goede pizza's met de crispy plaat!

Minpunten

  • Zou wel iets hoger mogen qua maximum temperatuur.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

a**0@l**e.nl 08-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top combi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
De inhoud was voor ons heel belangrijk.
En ook dat het een combinatie is.
Dit is ideaal voor een groot gezin met iedereen zijn eigen dingen die ze willen of moeten bereiden

Pluspunten

  • Combi magnetron
  • Watt instelbaar
  • 30l inhoud

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mathan5152mavis 01-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt heel erg goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Vanmorgen gekocht. Gelijk uitgeprobeerd cake heel goed, en de broodjes lekker krokant afgebakken.
Alles werkt perfect met deze combi magnetron.
Zou wat anders zijn als onze oude combimagnetron daar branden alles aan.

Pluspunten

  • Goede oven
  • mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**n@s**t.net 12-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super tevreden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Super goede makkelijk bestuurbare combi magnetron. Erg tevreden met de kwaliteit.
Super blij met deze combi magnetron!

Pluspunten

  • Makkelijk bedienbaar
  • Goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**n@z**o.nl 22-02-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed. Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
De combi-magnetron ziet er goed uit en heeft een eenvoudige bediening.
Het staat er allemaal duidelijk opgeschreven.
Tevens heeft hij een prettige tijdsindeling (per 5 seconden).
Ben blij met mijn aankoop

Reageer

M**n@g**l.com 28-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top, een echte aanrader!?

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Inventum, veilig en vertrouwd, zo was de slogan vroeger, voor mij telt deze nog steeds.
Geweldig product, bied vele mogelijkheden , kwaliteit en prijs zijn top.
Is zeker aan te bevelen. Trouwens alle producten van inventum. super!👍

Minpunten

  • Geen
  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**3@H**l.com 17-08-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker waard!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Goed vermogen, makkelijk in omgang en 5 jaar garantie zeker een aanrader !!

Pluspunten

  • makkelijk in omgang
  • hoog vermogen
  • nette afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.POT 24-07-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Gunstig geprijsd en zeer eenvoudig te bedienen omdat ik niet technisch ben en al op leeftijd

Pluspunten

  • Prijs
  • Bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

blue 28-06-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfect in dagelijks gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
magnetron is in gebruikgemak en verwarm snel. ook de combi oven en veel functie van ontdooi, verwarmen, waardoor makkelijk in te gebruiken is.

met deze prijs en kwaliteit verhouding zeker een aanrader.

Pluspunten

  • snel warm
  • betaalbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra becht 28-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Prima apparaat doet het goed zonder irritant geluid ( keuken en woonkamer aan elkaar) zelfs mijn man gebruikt het en hij is niet handig met apparaten dus dat wil wat zeggen crispi bak doet het goed

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Stil apparaat

Minpunten

  • Nog niks

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Cornelis Heemskerk 25-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke magnetron

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Mijn echtgenote MS patient heeft jaren gesukkeld met onze oude magnetron deze Inventum MN306C is de top nederlandse bediengknoppen en zeer gemakkelijk te reinigen

Pluspunten

  • Gemakkelijke bediening
  • Gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

*B 02-04-2021
  • Product gekocht

slechte service

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

1,0
Werkte heel fijn tot dat ik kip ging opwarmen, een vet spetter kwam tegen het glas en ging kapot.
Gebeld om dat ik de Inventum MN306C pas 7 maanden geleden heb gekocht.
Eerst al 4 weken bellen en contact formulier op internet ingevuld zonder reactie. Als je ze dan eindelijk aan de lijn hebt valt het niet binnen de garantie zeer slechte zaak voor deze prijs!!!!

Minpunten

  • Kip opwarmen kan niet
  • zeer slechte service als die kapot gaat

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jeroen 09-03-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

combi magnetron Inventum MN306C

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Een hele fijne combimagnetron met genoeg mogelijkheden. Ik gebruik hem veel voor ovenschotels en het is fijn dat deze magnetron 240 graden heeft.

De ovenschotels, pizza en zelf patat komen er goed uit en dat had ik eerlijk gezegd minder verwacht. Er zitten genoeg mogelijkheden op en het design vind ik zelf erg mooi.

Er kan meer in dan in een gemiddelde combimagnetron. Een diepvries pizza gaat er gemakkelijk in en komt er knapperig uit.

De oven is gebruiksvriendelijk en het boekje heb je snel niet meer nodig (alleen voor de voorgestelde instellingen gebruik ik het boekje soms nog).

Pluspunten

  • Grote ruimte
  • Veel mogelijkheden
  • Knapperige pizza en lekkere frietjes
  • Gebruiksvriendelijk
  • 240 graden oven

Minpunten

  • Wattage in percentage (20, 40, 60, 80 en 100%)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 19-02-2021
  • Product gekocht

Prima apparaat voor deze prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Over 't algemeen ben ik zeer tevreden over het gebruik van dit apparaat. Ik heb alleen 2 kleine kanttekeningen:
1. Het geluidsignaal bij het stoppen van een programma is vrij zacht vergeleken met mijn vorige combi magnetron (Samsung)
2. De keuzes in hoogtes van vermogen worden niet gewoon in aantal Watt aangegeven, maar zijn onderverdeeld in P-nummers. In de handleiding staat dan een schema welk vermogen bij welk P- nummer hoord. Ik had graag gezien dat gewoon het aantal Watt in het scherm verschijnt.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RG 22-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en mooi design

Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Voldoet aan al onze eisen, warmt perfect , bakt als een zonnetje!
En is fraai van uiterlijk!
Prijs en kwaliteit is zeer goed!

Pluspunten

  • Warmt en bakt perfect
  • fraai design

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 01-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke display, vriendelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Voor deze prijs is dit een prima apparaat. Er is een duidelijke uitgebreide handleiding. Het apparaat heeft vele mogelijkheden. Goede prijs/kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Prijs

Minpunten

  • Open verwarmingselement
  • P-waardes ipv vermogens in display

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews