Inventum MN306C - Reviews

Specificaties
Inhoud
30 liter
Vermogen
900 watt
Vermogen grill
1100 watt
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN306C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack B 16-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Combi Magnetron Inventum MN306C

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Prima aanwinst voor je keuken, mooi design.
Handig en makkelijk in gebruik.
Nederlandse beschrijving ook bij de knoppen.
Leuk extra de crispy bakplaat.
Voor elke maaltijd wat wils.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • nederlandse bediening
  • ruim van binnen
  • crispy bakplaat

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

L Jansen 17-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Het uiterlijk, de binnenkant, de kwaliteit, het gebruik, de duidelijkheid van functies die vermeld staan aan de buitenkant, het gemak, de perfecte maat voor een vrijstaande combi, het gemak van een oven, magnetron én een grill in een.

Ik heb er maar een woord voor, GEWELDIG.
Ik ben onwijs tevreden en zou iedereen dit product aanraden!

Pluspunten

  • uiterlijk
  • binnenkant
  • duidelijkheid van functies
  • kwaliteit
  • snel voorverwarmd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Boersma 13-11-2018

Ik heb deze magnetron ook, type MN306C, maar ben het boekje met informatie kwijt. Kan ik dat er nog bij krijgen ?

Peter 16-11-2018

https://www.inventum.eu/download/43216/files/Webdav/mn306c_-_gebruiksaanwijzing_pdf.pdf

Reageer

Rinie 01-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum maakt 't...Voor elkaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

8,0
Inventum MN306C
Tsja waar kies je voor als je een Combi magnetron van Inventum in de keuken hebt staan.

Is dat de gunstige prijs kwaliteit verhouding.
Of omdat het een solide oer Hollands kwalitatief hoogstaand product is, die wereldwijd bij vele professionele keukens al jaren lang een betrouwbare partner is.

Dat fraaie design met het overzichtelijke display die spreekt in je eigen taal.
Die hele eenvoudige bediening waardoor het voor jong en oud
een gemak in het dagelijks gebruik is.

Haar royale volume van 30 liter die ook nog eens gemakkelijk te reinigen is.
De Combi magnetron geschikt voor alle huishoudens… of je nu vrijgezel bent en als er meer mensen aan tafel schuiven.
Zijn het de vele voorgeprogrammeerde menu’s die al het werk voor je zullen gaan doen.

Het gemak van 3 in 1 zodat je kan koken, grillen
maar ook de beschikking hebt over een hete lucht oven functie met voorverwarming.
Apart van elkaar of tegelijkertijd en zelfs in combinatie met elkaar.

De crispplaat die elke pizza een knapperige bodem geeft , ovenfriet goudbruin kleurt en verder nog vele andere toepassingen kent.
Je continu kan zien hoever het product is dankzij de binnenverlichting, maar ook geluidsignalen krijgt als de maaltijd klaar is.

Een fabrieksgarantie van Inventum voor geen 2 maar 5 jaar waar iedereen in aanmerking komt door simpelweg te registreren bij Inventum via de eenmalige registratie code.

Is het de gebruiksaanwijzing die niet de dikte heeft van een encyclopedie maar in enkele pagina’s
je zonder verder poespas en technische termen WEL een heel duidelijk en overzichtelijk uitleg geeft.

Of koos je bewust voor zekerheid, prijs, kwaliteit, gebruikersgemak…&… het Nederlandse product.




Het maakt niet uit waarvoor je kiest want de Inventum MN306C geeft het je allemaal !




Inventum maakt ‘t….Voor elkaar.

Pluspunten

  • prijs kwaliteit
  • bedieningsgemak / geluid
  • inclusief 10 voorgeprogrammeerde menu's
  • 5 jaar gratis fabrieksgarantie
  • reinigingsgemak / design

Minpunten

  • deur niet naar beneden neerklapbaar
  • geen ovenbreed grillrooster
  • niet in het zwart verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Danielle 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijne combi-magentron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over deze combi-magnetron. Heel makkelijk in gebruik en werkt prima. Ook de inhoud is perfect. Ruime ovenschaal past er gewoon in.
Tevens bestand tegen n stootje (helaas hier gevallen, maar niks aan het product te zien of te merken)
Echte aanrader voor ieder huishouden!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Maakt niet veel geluid

Minpunten

  • Let op motor steekt aan achterkant iets uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Ad van Hoesel 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening, veel vermogen, ruim van binnen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Product voldoet volledig aan de verwachtingen. Makkelijke bediening, ruim van binnen, meer dan voldoende vermogen en een mooi uiterlijk.
Prima prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • ruim van binnen
  • voldoende vermogen
  • mooi uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corra van der Stel 17-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor senioren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekocht voor mijn ouders, beiden al op hoge leeftijd. De eenvoudige bediening in het Nederlands zorgen er voor dat zij trots zijn om zelf dit apparaat te kunnen bedienen. Ik heb in mijn zoektocht naar zo iets eenvoudigs en prachtige uitvoering iets vergelijkbaars gevonden. Een uitstekende magnetron met gewenste specificaties en zeer gebruik vriendelijk. Nu er zoveel senioren zijn die lang zelfstandig willen en kunnen blijven wonen is dit een absolute aanrader.

Pluspunten

  • zeer gebruik vriendelijk
  • zeer geschikt voor senioren en voor iedereen.
  • goede prijs kwaliteitverhouding
  • mooie uitvoering

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Geweldige combimagnetron 23-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Wat een geweldige combimagnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN306C

Algemene score

10,0
Wij hebben deze magnetron gekocht, omdat uit alle reviews blijkt dat deze zo gebruiksvriendelijk zou zijn, nou dat klopt, er kan niets mis gaan, we hadden een Samsung met alles erop en eraan, maar uit de gebruiksaanwijzing was niet te komen, dus gebruikten wij hem alleen voor opwarmen, dat is natuurlijk doodzonde van zo'n apparaat, dit is een verademing,ik heb al vanalles uitgeprobeert echt geweldig deze MN306c, krijgt van mij een dikke 10

Pluspunten

  • gebruikgemak
  • veel mogelijkheden
  • mooi om te zien

Minpunten

  • nog niet ondekt
  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer