Inventum MN256C - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MN256C op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ingrid 24-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk bedienbare combi - magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
Makkelijk en snel te bedienen, goede prijs-kwaliteit verhouding. Mooi design. Bakt heerlijke pizza's af. Moet wel even de programma's uit je hoofd leren, maar dat is met het handige boekje zo gebeurd ;)

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • goede oven

Minpunten

  • teveel verpakkingsmateriaal
  • programma codes moeilijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Loek B 20-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

veel mogelijkheden, prima prijs, mooi uiterlijk, doelmatig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
We hebben vrij lang alle combimagnetrons op het internet onderzocht; er waren er drie van Inventum die wij uit de vele magnetrons uitkozen. De machine is eenvoudig te bedienen, de handleiding is zeer goed. De machine heeft heel veel mogelijkheden en voldoet in de praktijk zeer goed. Prettig om mee te werken.

Pluspunten

  • mooi
  • veel mogelijkheden
  • prima prijs
  • zeer goed verpakt

Minpunten

  • nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Nienke 19-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design gecombineerd met veel mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
Deze combimagnetron ziet er mooi uit, heeft veel mogelijkheden en dat voor een zeer goede prijs. Bovendien gemakkelijk te bedienen met een duidelijk display.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Glastra 05-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk en makkelijk

Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Vele mogelijkheden. De eerste keren moet je wel de handleiding erbij houden voor alle opties. Tevens voorzien van extra die het bereiden van maaltijden mogelijk maakt.

Pluspunten

  • mogelijkheden

Minpunten

  • harde bediendingsgeluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

ed 09-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design makkelijk mee te werken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

10,0
gekocht op basis van goede rewiews hetelucht oven grill en magnetron werken goed
oven kan tot 240gr wat niet bij allemaal kan eenvoudige bediening
gebruiksaanwijzing is ook zeer duidelijk staat mooi in de keuken

Pluspunten

  • oven
  • grill

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

C Klomp 01-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
Op advies van verkoper gekocht, prijs / kwaliteit is ruim voldoende. Ook het bedieningsgemak is zeer aan te bevelen, hij geeft zelf een voorstel waarop je een en ander naar wens kunt aanpassen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sylvana 08-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
Ik heb hiervoor gekozen omdat hij er echt super mooi uitzag en ben echt tevreden. Geen klachten en ziet er echt heel netjes uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P. Jansen 11-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

10,0
Ik heb dit product gekozen nadat ik mij via google goed had ingelezen. Combimagnetron ging stuk en deze Combimagnetron van Inventum bevalt goed. Dit product is van goede kwaliteit. Heeft precies de mogelijkheden die ik nodig heb. Goede uitstraling, makkelijk in gebruik en met Nederlandse uitleg. De aanschafprijs heeft ook een rol gespeeld.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • Nederlandse uitleg
  • Makkelijk schoon te houden

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Miranda 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi strak, modern design :-)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

10,0
Mooi, strak design :-)
De oude combi-magnetron was overleden dus tijd voor een nieuwe, na wat rondgekeken te hebben mijn keuze laten vallen op een puur Hollands product, en wat voor product. Tijdens het uitpakken helemaal verrast door de uitvoering, gelijk uitproberen en ja ook daarover super enthousiast. Tot mijn verbazing ook nog een crispy plaat erbij, fijn voor de pizza`s dat wilde bij de oude niet lukken. Wat de gebruiksaanwijzing betreft alles duidelijk uitgelegd. Helemaal blij met deze keuze.

Pluspunten

  • Past in ieder interieur
  • Crispy plaat erbij
  • Compact
  • Makkelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sonja 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MN256C

Algemene score

9,0
makkelijk in te stellen, eten wordt goed warm, hoop mogelijkheden, ik ben zeer tevreden met dit product ben echt blij met mijn nieuwe magnetron. heeft alles wat je maar wenst van ontdooien tot opwarmen. ik kan hem echt aanbevelen.

Pluspunten

  • makkelijk in te stellen
  • geeft de exacte tijd aan om iets op te warmen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer