Siemens BF634RGS1 - Ingebouwde magnetron - 21L - 900W - Zwart/Zilver - Magnetrons
duidelijk scherm, gemakkelijke bediening
het is een mooie magnetron die snel opwarmt. veel handige programma's die goed werken. uiterlijk is zeer strak
Pluspunten
- warmt snel op
- mooi uiterlijk
Minpunten
- deur kan alleen open met knopje
- blijft lang een signaal geven
Eenvoudige bediening
Een mooie magnetron met veel mogelijkheden maar een super overzichtelijke en eenvoudige een Knoops bediening.
Pluspunten
- Eenvoudige bediening
- Grote binnenruimte
- Geen draai plateau geschikt voor grote schalen
Mooi design magnetron
Goed product
Voldoet aan de verwachtingen
Mooi design
Eenvoudig in het gebruik
Uitgebreide programma keuze
Eenvoudig te installeren
Pluspunten
- Wekkerfunctie
- Geen draaiplateau
- Eenvoudig in gebruik
Geweldige magnetron
Eenvoudig te plaatsen, makkelijk te bedienen en een elegante uitstraling. Kortom top product een echte aanrader!
Pluspunten
- makkelijke bediening
- eenvoudig te plaatsen
- elegante uitstraling
Minpunten
- geen
Goede inbouwmagnetron, makkelijk te bedienen
Mooi strak design. De oven hebben wij eronder geplaatst en beide apparaten zijn qua design op elkaar afgestemd.
De magnetron heeft veel functies. Hij is makkelijk schoon te maken en eenvoudig te bedienen.
Pluspunten
- vormgeving
- makkelijk te bedienen
Goede apparatuur en mooi toestel
Website is mooi en overzichtelijk met de juiste informatie. Prijs kwaliteit is echt zeer goed in verhouding. De levering is perfect gebeurd zoals besteld en top top service.
Al mijn keukenapparatuur komt van deze site, ik zou het zeker aanraden aan iedereen.
Goede magnetron
Fijne stille magnetron. Makkelijk schoon te maken. Geen draaiplateau wat ik persoonlijk heel fijn vind.
Ontdooifunctie werkt erg goed.
De kracht van de eenvoud
Dit apparaat is niet alleen mooi afgewerkt maar ook bijzonder handig te bedienen. Geen moeilijke menu's maar eenvoudige directe knoppen. Bovendien geen draaiend plateau, dus maximale ruimte benutting.
Pluspunten
- gebruikersvriendelijk
- gebruikersgemak door ontbreken draaiend plateau
Een fijne magnetron met veel mogelijkheden.
Gebruiken het apparaat vaak voor het opwarmen van baby hapjes e.d. Makkelijk schoon te maken gezien vlakke wanden en geen draaiende delen.
Het was even wennen, omdat we een simpele magnetron gewend waren. Mooie vormgeving en op zich makkelijk in gebruik. Wat jammer is, dat hij de instellingen niet onthoudt, dus als je twee keer hetzelfde moet doen, dan moet je hem weer opnieuw instellen. Alles went snel genoeg!
Hij ziet er mooi uit,de keramische bodem en de daarmee gelijkmatige verwarming is geweldig.De verschillende producten/mogelijkheden waarop de magnetron kan worden ingesteld voorkomen dat de etenswaar onbruikbaar of onsmakelijk worden.
De magnetron is mooi strak vormgegeven. Hij is makkelijk te bedienen met duidelijke knoppen. En hij doet waarvoor hij is gekocht: snel verwarmen van eten/drinken.
Net geïnstalleerd en ik kan er meteen mee aan de slag. Niet ingewikkeld, gewoon praktisch en ziet er ook nog mooi uit.
bediening gaat niet echt snel..je moet eerst veel handelingen doen om een simpel kopje melk te verwarmen.