Bose Soundbar 500 - Zwart

Bose Soundbar 500 - Zwart - Luidsprekers voor boten

Bose Soundbar 500 - Zwart - Luidsprekers voor boten

8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 34 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bose Soundbar 500 - Zwart op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

JKooijman17-10-2018

Mooie aanwinst voor zowel geluid als desgin

Ik was enorm benieuwd wat een soundbar nou eigenlijk toe zou voegen, dat ik dan ook nog eens Bose 500 mocht testen is dan helemaal geweldig. Enorm mooi en slank, makkelijk aan te sluiten en een geluid waarvan je kippenvel krijgt, zó mooi en vol. Helaas ging mijn smart-tv kapot en moest ik daardoor een optische kabel gebruiken, de Bose app werkte vanaf dat moment niet meer, jammer. Een berichtje naar de klantenservice bracht meteen hulp, echt fijn die medewerking. Ondanks dat hij best prijzig is, denk ik wel dat dit een super aanwinst is voor elke film en muziekliefhebber....niet alleen een aanwinst, een must! Ik zal het enorm missen als ik deze tester weer terug moet sturen!
Pluspunten
  • geweldig geluid
  • slank en chique design
  • eenvoudig aan te sluiten
Minpunten
  • bose app werkt nog niet optimaal
  • geen optische kabel bijgeleverd
  • best wel prijzig
kingnacco15-10-2018

Aanwinst voor in de woonkamer!

I.v.m. de verhuizing naar mijn nieuwe woning was ik op zoek naar een nieuw geluidssysteem voor in mijn woonkamer. Dat ik een nu een soundbar wilde was wel duidelijk alleen bleef de vraag over welke? Aangezien ik ook al een Bose bluetooth speaker had en daarover zeer tevreden ben, ben ik me gaan oriënteren op Bose. Sinds een aantal weken ben ik nu in het bezit van de Bose Soundbar 500. De Soundbar is verpakt in een mooie doos met daarin de Soundbar, een afstandsbediening, de netvoeding adapter, een HDMI kabel een adaptiq koptelefoon en een installatiehandleiding. Om de installatie te doen heb je de Bose music App nodig die beschikbaar is voor IOS en Android. De installatie is eenvoudig te volgen. In eerste instantie kreeg ik geen weergave van het geluid via de HDMI maar nadat ik de uitgebreide handleiding via de website had gedownload was het meer duidelijk en is het wel gelukt. Ook vind je in de handleiding meer informatie over de functies die de Soundbar heeft. De Bose music App is dus handig om de soundbar te installeren maar wil je meer info hebben over de functies en betekenis van bepaalde lampjes en signalen dan moet je toch echt de uitgebreide handleiding downloaden. Via de Bose music APP kan je de lage, hoge en middeltonen naar eigen voorkeur instellen. Ook via dezelfde App kan je verbinding maken met je eigen Spotify profiel. Op de afstandsbediening is deze snel te selecteren door op het geluidsymbool te drukken waarnaar Spotify gelijk begint te spelen met de muziek die je de laatste keer hebt gekozen. Het geluid is wat je verwacht van een Bose, mooie en volle klanken.
Pluspunten
  • top geluid
  • mooi design
  • compact
Minpunten
  • niet goedkoop
Dennis1980201815-10-2018

Mooi strak en superieur product

Ik zocht een kwalitatieve, kleine, mooie soundbar met bass module. Ik kwam uit bij de weinig ruimte innemende Bose 500 serie. Ik heb de Bose 500 soundbar en de bijbehorende Bose 500 bass module! Geen grote soundbar onder de tv maar een klein slank apparaatje wat nauwelijks opvalt. Maar wat een superieur geluid komt daar uit!! Het geluid komt bij alle tonen en muzieksoorten hoogwaardig uit de soundbar en is fantastisch. De bass module is een hele mooie en compacte aanvulling waar de juiste basstonen uitkomen wat een waar genot is! De soundbar is in te stellen middels ADAPTiQ maar dit werkte erg moeizaam. Het liep meerdere keren vast en nam een hoop tijd in beslag. Bij ADAPTiQ ga je met een soort van koptelefoon op verschillende plaatsen staan of zitten en dan worden geluiden geproduceerd en de instellingen geoptimaliseerd. Dit doe je met de simpele mobiele app. Ik heb hierna handmatig de instellingen wel moeten aanpassen. Dit gaat allemaal via de app die hierbij werkt zoals verwacht. Verder heb ik heel veel plezier van het Bose set. De app doet verder goed wat hij moet doen en speelt alles vlekkeloos af en ook instellingen en input wijzigen gaat snel en goed. Alles bij elkaar krijgt de Bose 500 serie door zijn compacte formaat en superieure geluid een hele dikke voldoende en heb ik er heel veel plezier van!!! Het is werkelijk een lust voor oog en oor!!!
Pluspunten
  • Slank design
  • Super geluid
  • Hoogwaardige afwerking
Minpunten
  • ADAPTiQ niet optimaal werkend
RvO15-10-2018

Mooi compact design, uitstekend geluid.

Deze soundbar van Bose produceert zowel op hoog volume als op laag volume uitstekend geluid. Met de Adaptiq techniek is het geluid specifiek op jouw omgeving af te stemmen. Hierdoor is de balans in hoge en lage tonen goed en makkelijk in te stellen. Met de optionele basmodule is de ervaring helemaal compleet. Voor liefhebbers van films en muziek is de basmodule dan ook zeker aan te raden. Ik had aanvankelijk wel wat moeite met het instellen van de wifi om toegang te krijgen tot de instellingen. Door de tv / soundbar en smartphone een aantal keer aan en uit te zetten kreeg ik toch verbinding. Ik ben ook erg benieuwd naar de functionaliteit van de spraakassistent. Deze is echter nog niet beschikbaar.
Pluspunten
  • Goed geluid
  • Gebruiksgemak
  • Extra services zoals Spotify en TuneIn
Minpunten
  • Eerste installatie kostte wat moeite
Mdn13-10-2018

Kraakhelder geluid

Ik was op zoek naar een soundbar waarmee zowel televisie (Netflix,Videoland) als muziek op afgespeeld kon worden. Hiervoor heb ik nu een Bose Soundbar 500 in huis. Bij het uitpakken van de doos viel al op hoeveel zorg er gegeven wordt aan de spullen door Bose, het installeren en configureren gebeurd d.m.v. de Bose Music app, zonder de app kan er niet worden ingesteld. Eenmaal ingesteld valt gelijk op hoe mooi het geluid klinkt. De soundbar staat recht onder de (hangende) televisie en ziet er strak uit zoals het bij Bose gebruikelijk is. Het is ook mogelijk radiozenders af te spelen via de soundbar en daar maken we dagelijks gebruik van als de televisie uit staat. Ook is het mogelijk om Spotify erop af te spelen.
Pluspunten
  • Design
  • Kraakhelder geluid
Minpunten
  • Prijs
Ann8913-10-2018

Slank desing

Een ontzettende mooie soundbar , slank desing en een aanwinst in de woonkamer! Geluidskwaliteit is voor elk type film of programma perfect.
Pluspunten
  • Desing
  • Kwaliteit
Rondo12-10-2018

Goed geluid en een mooi design

Onlangs heb ik een nieuwe televisie gekocht, een OLED tv. Hierdoor was ik op zoek naar een goede geluid set die ik eenvoudig kon aansluiten aan de tv. Bose is een bekend merk, waarvan ik al eerder producten heb aangeschaft. Ik had hoge verwachtingen van de kwaliteit van het geluid, deze zijn zeker uitgekomen. De Bose Soundbar 500 is een mooie start om vervolgens de geluidsbeleving uit te breiden met o.a. de Bass module 500. Het geeft een extra dimensie aan series en films die op Netflix staan. Het design de soundbar is erg mooi en past onder mijn tv. De soundbar is eenvoudig aan te sluiten via de Bose Music App. Op dit moment ondersteunt de Bose Music app nog niet alle streaming diensten. Spotify wordt wel ondersteund. Daarnaast gebruik ik de soundbar voornamelijk voor Netflix, wat een erg mooi geluid oplevert. Ik raad de Bose Soundbar 500 aan, aan iedereen die op zoek is naar een goed geluid uit een mooi design.
Pluspunten
  • Deign
  • Geluid
HenkB10-10-2018

Super mooie compacte krachtige soundbar

Ik had nooit gedacht dat uit zo'n kleine slanke soundbar een mooi geluid kon komen, maar het tegendeel is waar. Fantastisch deze manier van tv kijken en muziek luisteren. Deze soundbar icm een subwoofer maken muziek luisteren nog leuker. Na makkelijk kalibreren met de adaptIQ komt het geluid overal in de woonkamer. Wel even wat problemen gehad met aansluiten op de wifi maar dit snel kunnen oplossen. De app om dit alles besturen is super fijn, van presets naar spotify, het gaat allemaal super. Enige minpunt is dat de oude soundtouch apparaten niet verbonden kunnen worden met deze soundbar.
Pluspunten
  • Slank design
  • zeeg goed geluid
Minpunten
  • geen connectiviteit met soundtouch
MichielN10-10-2018

Prachtig design

Je krijgt waar voor je geld. Het is een super mooi design van zeer goede kwaliteit. Hij is makkelijk te bedienen met de bose music app. In de App kan je diverse apps koppelen zoals bijvoorbeeld spotify. Ik had wat moeite met het koppelen met wifi maar dit werd snel opgelost door de helpdesk. Eenmaal geïnstalleerd is het een ware traktatie qua geluid. Wat je ook afspreelt, film serie of muziek het geluid zit prachtig in elkaar.
Pluspunten
  • Geluid
  • Design
Minpunten
  • Koppelen wifi