De'Longhi PAC EX100 Silent Mobiele Airco - 10000 BTU/h - Wit - Luchtreinigers
De'Longhi PAC EX100 Silent Mobiele Airco - 10000 BTU/h - Wit - Luchtreinigers
Dit product aangeschaft voor als de temperaturen weer de pan uitreizen. Uit gepakt en aangesloten, zeer eenvoudig, gebruik/bediening eenvoudig en simpel. Niet moeilijk doen met app, of zo. Just plug and play. Hij blaast goed koude lucht. Echter het is nog niet warm genoeg om hem langdurig te laten koelen. Dus hier kan ik nog geen uitspraak over doen. De airco ziet er strak uit en de bediening is goed simpel, geen gedoe.
Stille en energiezuinige airco
Degelijke airco, lekker stil en eenvoudig te bedienen. Gekocht omdat deze airco stil en energiezuinig is.
Bevalt goed voor slaapkamer/werkkamer gebruik
Doet z'n werk goed in een niet te grote ruimte. Woonkamer is echt te groot.
Apparaat is verrijdbaar, het heen en weer sjouwen naar een andere verdieping is met 30+ kg beetje teveel van het goede
Is behoorlijk zuinig met energie.
Pluspunten
- Energie zuinig
Minpunten
- Design
- Niet geschikt voor grotere ruimten
Weer zoveel beter dan mijn vorige Delonghi
Had al een Delonghi en was aan een nieuwe toe. Zeer tevreden. En de volgende zal weer een Delonghi zijn, maar met deze kwaliteit zal dat nog wel even duren. Laat de zomer maar komen.
Relaxed slapen
Lekker relaxed slapen en uitgerust wakker worden.
Koelt goed en snel de hele slaapkamer.
Ideaal met instelbare timer.
Silent functie waardoor minder geluids productie.
Pluspunten
- Koelt goed en snel
- Instelbare timer
- Silent functie
Ziet er mooi uit en koelt prima
Deze airco is relatief energiezuinig en milieuvriendelijk. Daarnaast heeft het apparaat voldoende koelvermogen om een redelijke woonkamer te koelen.
Zuinige airco
Werkt goed. Ik heb deze airco voornamelijk gekocht vanwege het zuinige verbruik en de mooie uitstraling.
Pluspunten
- uitstraling
- zuinig in verbruik
- Handige afstandbediening
Minpunten
- ventilator kan alleen omhoog richten
- Stille stand niet heel stil
Lekker koud de zomer in
Ik heb deze mobiele airco net, maar ik ga met alle vertrouwen de zomer in. Hij wordt lekker koud en alles wat ik nodig heb zit er bij zoals slang en raamkit. En als pluspunt is die lekker energie zuinig met een A++ label
Stil
Goede ervaring met het merk, we hebben al jaren een ontvochtiger van Delonghi en die doet het uitstekend.
Pluspunten
- Stil
- Energiezuinig
Airco
Airco bevalt prima en maakt ten opzichte van de oude weinig lawaai. Ook het energie verbruik is veel lager dan de oude airco.
mooi design, prima apparaat
Werkt goed, niet heel stil, maar zeker te doen in silent mode in de slaapkamer. Kan het werk prima aan.
Pluspunten
- design
- gebruiksvriendelijk
Minpunten
- niet heel stil (zoals gehoopt)
Goede aanschaf
Doed wat het moet doe, tenminste voor zover wij het tot nu toe hebben kunnen testen. Het was de afgelopen dagen nog niet zó warm.
Pluspunten
- weinig stroomverbruik
- koelt snel
Minpunten
- relatief groot
Deze airco brengt me koel de zomer door
Goed gebouwd en voldoende accessoires voor aansluiting. Lijkt genoeg koelvermogen te hebben al moeten de échte warme dagen nog gaan komen. De stille modus brengt weinig extra's.
Pluspunten
- Bouwkwaliteit
- Koelvermogen
Minpunten
- Hoewel stil, toch nog best veel geluid
Mooi koel en energiezuinig
Deze mobiele airco gekocht om mijn kantoor op zolder te koelen.
Eerder was het niet goed uit te houden p zolder overdag. Maar sinds ik meer thuis ben gaan werken moest er een oplossing komen. Dit was em.
Pluspunten
- Koelt goed,
- ziet er mooi uit,
- makelijk te verplaatsen met de wielen
Minpunten
- groter dan verwacht
- zwaar
Goede koeling
Top! Koelt goed. Voldoende mogelijkheden, op verschillende manieren is de slang naar buiten te plaatsen door de vele bijgeleverde accessoires. Be zeer tevreden
Prima airco
Koelt prima, voldoende mogelijkheden, door de bijgeleverde hulpstukken kun je de slang op verschillende manieren naar buiten doen. Ben zeer tevreden
Airco PAC EX 100 Silent
Hij doet precies waar ik hem voor gekocht heb! De mobiel airco's worden meestal afgeraden, omdat ze niet zouden voldoen. Deze airco bewijst het tegendeel!
mobiele airco
Deze mobiele aircooler koelt goed.
Als je 'm op tijd aanzet, val je bij een aangename temperatuur in slaap.
Goede airco
Energie zuinig en goede werking met afstandbediening.
Makkelijke bediening en wel wat luidruchtig in de slaapkamer.
Pluspunten
- Prijzig
Minpunten
- Luidruchtig
werkt goed
Gekocht ivm extreme hitte van afgelopen dagen. Huisdieren hadden ook problemen. Ga binnenkort verhuizen naar appartement en zocht een mobiele airco VVE regels geen split airco. Machine doet wat ie moet doen COOOOOL en aangenaam.
Kost wat, maar dan heb je ook iets goeds in huis
De Longhi heeft een reputatie op het gebied van duurzaamheid en effectiviteit. Dat dit type airco ook nog eens een hoge efficiency waarde (EER) gaf dan ook de doorslag om de “hitte te bestrijden”
Pluspunten
- Reputatie merk
- Hoge EER waarde
Minpunten
- (Nog) geen, te kort in bezit
A movable cooler
Temperature in Netherland is getting insane.
I have good expectation about this brand. When you have such high expectation, usually it fails you like hell. Second try on mobile airco, totally give up. Not going to try more...
Pluspunten
- good looking
- movable
Minpunten
- unbearable noise
- not cooling enough. from 31 to 28.5(10 hours)
De'Longhi PAC EX100 Silent wit
Prima product, geluidsniveau zeer acceptable in vergelijking met andere mobiele airco soorten/merken. Al wat aan de dure kant... zeker voor dit soort producten geldt, goedkoop is duurkoop. Ik spreek uit ervaring.
Pluspunten
- Design
- Geluidsproductie
Engergie zuinig
Prijs-kwaliteitverhouding is ++ prima hij ziet er mooi uit en multifunctioneel ben een zeer tevreden klant
Pluspunten
- Engergie a++
- Mooie uitsraling
Minpunten
- Slang
Lekker weinig geluid met veel capaciteit
Prima airco die weinig geluid produceert maar wel echt de omgeving koelt. Tevens is het geen groot apparaat waardoor deze niet in weg staat of in een hoek gezet kan worden. Ook vanuit de hoek koelt deze de ruimte.