De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 32 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de VirtuFit Elite TR-900i Loopband - Inklapbaar - Hartslagfunctie - 20 km/h op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Een perfecte loopband goede afwerking stabiliteit prima laag geluid fijn om op te lopen in combinatie met een leuke app om bijna in het echt te wandelen
Door het (degelijke constructie) gewicht van de loopband heb je minstens twee sterke personen nodig om hem de trap op te tillen. Maar eenmaal op zijn plaats en gemonteerd is het een fantastische loopband. De app "Kinomap" werkt ook prima en geeft de loopband nog meer mogelijkheden.
Het oppervlak van de loopband is breed en lang waardoor je niet bang hoeft te zijn dat je er naast stapt.
Loopband online aangeschaft inclusief montage en instructies van de monteur, erg handig. Inmiddels meerdere keren gebruik van mogen maken en meer dan tevreden. De loopband voelt erg stevig en betrouwbaar waardoor het lopen erg soepel aanvoelt. De vele opties waarover de loopband beschikt moet ik allemaal nog uitvinden, maar dat moet wel goed komen. Kortom, zeer tevreden met de loopband en ga hier nog veel plezier aan beleven.
Het product voelt erg zwaar en solide aan. Met mijn 100kg heb ik niet het idee dat de band uit elkaar begint te vallen, ook niet bij hoge snelheden. De integratie met kinomap geeft een leuke extra dimensie aan het lopen. Let wel op dat wanneer het apparaat op een verdieping geplaatst moet worden dat het toch een kilo of 80 is wat omhoog moet worden getild.
Kan er niets anders van maken dan echt een top loopband. Echt een flinke vooruitgang ten opzichte van mijn vorige (stuk goedkopere) loopband. De band voelt erg solide aan en biedt voldoende demping. De band is na gebruik inklapbaar en evt verrijdbaar. De tr 900 bied verder voldoende opties om je mee te vermaken. Van de geteste loopbanden kan ik deze zeker aanbevelen!
Ik heb de loopband aangeschaft om aan mijn dagelijkse beweging te kunnen voldoen. Met aanschaf van de tr-900i zit het met mijn dagelijkse beweging wel goed. Ik ben heel erg tevreden over het functioneren van de loopband. Hij werkt heel erg goed. Vooral de vele trainingsprogrammas bieden veel mogelijkheden.
Sinds een paar weken beschik ik thuis over de Virtufit TR900i loopband. Deze loopband heb ik aangeschaft om in de wintermaanden lekker binnen te kunnen blijven trainen. Inmiddels al meerdere keren gebruik gemaakt van deze loopband en alles functioneert naar behoren. Groot en zacht loopoppervlak, overzichtelijk af te lezen display, vele diverse trainingsprogramma's en handige extra opties als USB oplader en MP3 ingang, erg handig! De loopband maakte in het begin wel een tikkend geluid, maar dat gaf de monteur ook aan tijdens de installatie. Inmiddels, na een paar keer gebruiken, is de loopband erg stil in gebruik. Ik beveel het product zeker aan!