HP OmniBook / X Flip / BK2P0EA - Laptops
14 inchOpslag: 512 GB, 1 TB of meer
Goede flexibele alleskunner
Ik ben heel blij met deze laptop! Hij werd heel netjes geleverd met bijpassende lader. De uitstraling is modern en luxe. Het opstarten verloopt soepel, ik kon alles heel makkelijk overzetten van mijn oude laptop. Je moet er alleen even de tijd voor nemen. De touchpad en toetsen hebben een fijne gevoeligheid. Het scherm is scherp en je kunt heel makkelijk wisselen tussen touchscreen en touchpad.
Wat ik heel belanglijk vind bij een laptop zijn goede stevig scharnieren en HP heeft dat wel met de Omnibook gedaan daardoor wisselen tussen laptop en tablet verloopt soepel.
De webcam is voorzien van een schuifje waarmee je deze kunt afsluiten, iets wat eigenlijk elke laptop moet hebben.
Ik zou deze laptop dus zeker aanraken.
Pluspunten
- Stevig scharnieren
- Fijn touchscreen
Minpunten
- Hij kan wel warm worden als tablet
Een paar weken geleden heb ik deze laptop in gebruik genomen. Hij is snel, typt ontzettend fijn en heeft prachtig scherm. In tegenstelling tot sommige andere 2 in 1 laptops voelt deze echt als een volwaardige laptop in tablet vorm. Een aantal jaar terug heb ik een 2 in 1 laptop gehad, maar de Omnibook X is absoluut de beste tot nu toe. Ik heb hem zelf al meerdere keren op deze manier gebruikt voor het kijken van films en het lezen van documenten en is hiermee de vervanger geworden van mijn tablet. De laptop gebruik ik dagelijks, omdat ik de studie HBO ICT volg. Ik ben zeer tevreden over de prestaties en batterijduur. Verder pas de laptop makkelijk in mijn tas.
Al met al is deze 2 in 1 een absolute aanrader!
Een erg fijne laptop, ik zou hem kwalificeren als een midden moot laptop. Veel beter dan een goedkope laptop, deze heeft de snelheid en kwaliteit die je van een HP mag verwachten. Voor mij persoonlijk is hij echter toch nog net niet krachtig genoeg, maar dat is persoonlijk. Voor alle normale taken is hij uitermate geschikt!
Het is heel fijn dat je hem eenvoudig kan dubbelklappen en dan een touchscreen laptop hebt, de bediening daar dan werkt ook echt heel goed en gebruiksvriendelijk.
Al met al heel erg tevreden!
Fijne laptop, redelijk als tablet
Ik vind het een fijne laptop. Lekker licht, snel en de accu houdt het een paar avonden vol.
Als tablet vind ik de laptop wat minder werken. Het is een lichte laptop, maar als je hem alt tablet vasthoud, is het toch wel zwaar. Verder werken niet alle functionaliteiten in andere apps dan internetten en outlook/office. Ik kan in mijn tekenapps niet inzoomen, bijvoorbeeld. Een functionaliteit die ik normaal gesproken veel gebruik.
Ik vond het ook wat jammer dat ik weinig informatie kan vinden. De handleiding bij HP is zo algemeen, dat de instructie niet eens weet of ik een touch screen, touch pad of gewoon met een externe muis de laptop zou moeten bedienen. Jammer dat er niet wat meer uitleg over de werking van het touch screen te vinden is.
Pluspunten
- klein en licht gewicht
- snel
Minpunten
- minder ideaal als tablet
Super batterij duur, mooie uitstraling
Ik gebruik de HP Omnibook X nu een tijdje en wat meteen opvalt is de batterij: die gaat echt makkelijk een hele dag mee. Superhandig als je onderweg bent en niet steeds wilt zoeken naar een stopcontact. Het apparaat is ook heel licht en blijft opvallend stil, zelfs als je meerdere dingen tegelijk doet. Het scherm is helder en prettig om op te werken of even iets te kijken. Minpuntje: omdat hij op een ARM-chip draait, werken sommige programma’s niet altijd even soepel of moet je even een omweg nemen. En eerlijk gezegd vind ik de prijs wat aan de hoge kant. Al met al een fijne laptop voor wie veel onderweg is en vooral lange batterijduur belangrijk vindt.
Pluspunten
- Batterijduur
- Krachtig
- Touchscreen
- Uitstraling
Minpunten
- Grote toetsen met weinig ruimte er tussen
Compacte krachtpatser
Super blij met dit model. Prestaties zijn snel en het formaat is ideaal om mee te nemen. Hij voelt premium aan, bijna macbook-achtig. Touchscreen is gevoelig voor vingers, dus dat gebruik ik eigenljk niet.
Laptop van goede kwaliteit
De laptop is compact, lichtgewicht en ik gebruik hem dagelijks. Je kunt hem eenvoudig overal mee naartoe nemen. Ik heb er zelfs een hoes voor aangeschaft. Je kunt er mee gamen of surfen, en de AI-functie is echt ideaal. Ik stel de hele dag door vragen en krijg meteen goede antwoorden, zonder limieten. Je kunt ook foto's sturen, die de laptop vervolgens voor je genereert. Bovendien is het touchscreen heel prettig in gebruik en start de laptop razendsnel op. Kortom, het is een fantastische laptop voor dagelijks gebruik, waarmee ik alles kan doen wat ik nodig heb.
Pluspunten
- Touchscreen
- Ai
Uitstekende laptop in goede balans
Dit is een prima laptop voor schoolwerk, kantoorwerk en in het huishouden.
Het scherm is glanzend. Dat geeft reflecties maar maakt het beeld ook helder, scherp, kleurecht. Ook voelt het als touchscreen lekker aan. Ik gebruik het touchscreen ook in laptop modus vaker dan verwacht. Het gebruik als tablet is een bijvangst, het toetsenbord gaat vanzelf uit maar maakt het wel fragiel. Voor t kijken van een film of lezen van stukken is het prima.
De processor is sterk en alles loopt vloeiend en soepel met elkaar. Het werkt ook goed met het werkgeheugen en interne opslag samen. Let op dat je geen videokaart hebt, dat maakt het spelen van zware spellen bijna onmogelijk. Gelukkig worden veel spelen ook speelbaar via Cloud diensten en dat loopt dan weer super soepel op deze laptop (maar vraagt wel een aanvullend abonnement op zo'n cloud dienst). Ook voor opslag is het tegenwoordig raadzaam om dit niet alleen binnen de laptop te houden maar ook te verdiepen in Clouddiensten of NASservers.
Accuduur is goed als je bedenkt dat je tussendoor in je pauze even aan het stopcontact kan. Zowel met meegeleverde adapter als een universele zwaardere USB C adapter.
Bouwkwaliteit voelt premium en solide aan. Met een aluminium frame en sterke scharnieren. Wel is het toetsenbord van plastic en niet verlicht. Alleen de aan/uit toets heeft een statuslampje.
Concluderend: dit is voor ons een laptop die nog jaren meekan en vooral goed in balans is! Echt zeer blij met mn aankoop als zal er komende jaren weer veel vernieuwing komen.
Pluspunten
- Rekenkracht
- Solide bouw
Minpunten
- Geen verlicht toetsenbord
- Geen videokaart
Fijne laptop of tablet
Deze laptop voelt solide en stevig aan. Hij is dan ook met z’n 14 inch scherp compact en niet te groot. Het touchscreen is dan ook direct het geen wat in het oog spring. Bij de eerste keer opstarten zie je het direct. Het beeld is superscherp en ziet er mooi uit. Over opstarten gesproken dat gaat lekker snel en door de camera wordt je gezicht direct herkend. Het inloggen wordt hierdoor een stuk gemakkelijker. Hier hebben ze bij Microsoft en wellicht ook HP goed over nagedacht. De laptop kan door elkaar heen gebruikt worden als laptop maar ook als touchscreen tablet. Ik ben er voor mij zelf nog niet uit wat ik het meest fijne vind. Ook zit er een AI functionaliteit op de laptop. Deze werkt vergelijkbaar als ChatGPT en is comfortabel en snel als je op zoek bent naar antwoorden. Wat ik wel merk is dat de laptop warm kan worden en dan met name is de tablet modus. Het is dan goed om hem even neer te leggen. Een ander minpuntje is geen numeriek toetsenbord, maar dat is een kwestie van wennen. Mijn mening is dat een fijne laptop is en met name het scherm is mooie toevoeging zowel als beeldkwaliteit als touchscreen.
Pluspunten
- Scherp beeld
- Compact
Minpunten
- Warmte ontwikkeling
Goede laptop, minder toepasbaar als tablet
Sinds een paar weken gebruik ik de HP OmniBook X Flip 14-fk04975nd, zowel voor mijn werk als privé. Ik had deze laptop gekozen omdat ik op zoek was naar een alles-in-één apparaat: iets dat krachtig genoeg is voor werk, maar ook flexibel genoeg om als tablet op de bank te gebruiken. In theorie een perfecte combi.
Wat meteen opvalt, is het scherm. Echt prachtig, super helder en scherp. Het OLED-display maakt lange werkdagen veel prettiger voor je ogen. De laptop zelf werkt soepel en snel. Het instellen duurde in het begin wel wat langer dan ik gewend ben, maar daarna was alles precies zoals ik het wilde. Het design ziet er ook strak uit, en hij voelt degelijk aan.
In de laptopstand is hij wat mij betreft top. Maar zodra je hem als tablet wilt gebruiken, merk je dat daar toch wat haken en ogen aan zitten. Handig is het wel, bijvoorbeeld om iets snel aan iemand te laten zien of om even te tekenen. Alleen het vasthouden voelt wat vreemd, omdat je dan het toetsenbord aan de achterkant hebt. Ook als je een filmpje wilt kijken en hem ergens neerlegt, voelt het niet heel natuurlijk. Ik betrap mezelf erop dat ik dan toch weer terugschakel naar de laptopstand.
Tot nu toe ziet hij er nog als nieuw uit, ondanks het tabletgebruik. Maar ik verwacht wel dat je op de lange termijn misschien kleine krasjes of gebruikerssporen gaat zien, zeker als je hem vaak in die omgekeerde stand gebruikt.
Alles bij elkaar ben ik echt blij met deze HP. Als laptop is hij super. De tabletfunctie is een leuke extra, maar die gebruik ik maar af en toe. Voor wie vooral een goede, snelle laptop zoekt met een beetje extra flexibiliteit, is dit absoluut een aanrader.
Pluspunten
- licht
- snel
- flexibel
Complete veelzijdige laptop/tablet
Deze laptop gebruik ik nu drie weken en hij bevalt erg goed. Het oled-scherm vind ik werkelijk prachtig. Met haarscherp beeld en levendige kleuren. De hoge verversingssnelheid zorgt ook voor vloeiende beelden. Het scharnier maakt hem flexibel, ik gebruik hem vaak als laptop voor werk, maar net zo makkelijk als tablet voor aantekeningen of film kijken.
De prestaties zijn erg goed. Mijn programma’s starten snel op en multitasken gaat zonder haperingen. De batterijduur is ruim voldoende, een hele werkdag haal ik zonder problemen. Wat me ook aanspreekt, is dat hij licht en compact is, waardoor hij ideaal is om mee te nemen onderweg.
Er zijn wel een paar opmerkingen. Het geheugen is niet uitbreidbaar, dus je zit vast aan 16 GB RAM. Voor mij nu geen probleem, maar over een paar jaar kan dat beperkend zijn. Ook het toetsenbord voelt wat vlak aan, maar is prima bruikbaar, maar niet het meest comfortabele dat ik heb gehad.
Kortom: een uitstekende keuze als je een compacte en veelzijdige 2-in-1 zoekt met topbeeldkwaliteit en genoeg power voor dagelijks werk en creatieve toepassingen. Misschien minder geschikt voor wie later wil upgraden of zware grafische taken doet.
Pluspunten
- Veelzijdigheid
- beeldcherm
- accuduur
fijne complete 2 in 1 laptop die lekker snel is
Ik heb de HP OmniBook X Flip 14-fk0975nd onlangs gekocht voor mijn dochter, die hem gebruikt voor de middelbare school. Het is een enorme verbetering vergeleken met de standaard schoollaptop die vanuit school wordt aangeboden. Deze HP is snel, draait soepel en is door het compacte formaat en lichte gewicht heel geschikt om dagelijks mee te nemen in de rugtas.
Mijn dochter heeft de laptop uitgebreid getest, ook met wat spelletjes, en dat werkt goed. Het scherm is duidelijk en prettig voor de ogen. De batterijduur is prima, maar haalt net geen volledige schooldag zonder tussendoor opladen. Bij zwaardere taken hoor je de ventilator, al blijft hij bij gewoon school- en kantoorgebruik stil. De webcam is van verrassend goede kwaliteit voor online lessen en videobellen.
de metalen behuizing voelt stevig en degelijk aan en voelt lekker licht aan en lijkt het een premium apparaat en voelt het ook zo aan. De omklapbare scharnieren voelen robuust aan. De stofomvlochten laadkabel is een fijne extra — raakt niet in de knoop en ziet er netjes uit.
Daarnaast is de laptop volledig om te klappen en als tablet te gebruiken. Mijn dochter maakt daar dankbaar gebruik van met een stylus (apart verkrijgbaar) om illustraties te maken en notities te schrijven. Het touchscreen reageert soepel en de kleuren zijn levendig en duidelijk.
Het OLED-scherm is absoluut een van de sterkste punten van dit model: haarscherp, helder en veel rustiger voor de ogen dan een standaard IPS-scherm. Ook tijdens langere sessies van enkele uren blijft het comfortabel. De kleuren zijn prachtig en de zwartwaardes zijn diep en realistisch – precies zoals je van OLED mag verwachten.
Conclusie: een snelle, veelzijdige en premium laptop die erg geschikt is voor scholieren en studenten. De batterijduur en het hoorbare ventilatorgeluid bij zwaardere taken zijn kleine minpunten, maar de voordelen maken dit een uitstekende keuze.
Pluspunten
- OLED Display
- Toetsenbord
- 2 in 1
- Stofomvlochten oplaadkabel
Minpunten
- ventilator lawaai bij zware belasting
- Accuduur is wisselend
Goede allrounder met tabletmodus
De HP OmniBook X Flip 14 is een stijlvolle en veelzijdige laptop die prettig werkt in allerlei situaties. Wat direct opvalt, is de afwerking: een strakke metalen behuizing en een scherm dat makkelijk naar tabletstand kan worden geklapt. In gebruik voelt het apparaat erg robuust aan door de metalen behuizing. Het OLED-scherm levert intense beeldweergave met diepe zwarttinten, heerlijk voor films of beeldbewerking.
De laptop blijft fluisterstil bij normaal gebruik, en ook het toetsenbord is stil, comfortabel en voorzien van achtergrondverlichting. De laptop is voorzien van een genereus touchpad dat fijn reageert, al klikt het touchpad iets minder lekker. De webcam is voorzien van een schuifje voor privacy, al voorkomt dit wel dat de laptop met Windows Hello kan worden ontgrendeld. Het toetsenbord is voorzien van een Copilot wat handig kan zijn als dat je favoriete AI-tool is.
Een minpunt is dat de laptop wat warm wordt bij zwaardere taken. De ventilator slaat dan aan, niet overdreven luid, maar wel aanwezig. Ook voelt de laptop als tablet wat lomp aan door het vaste toetsenbord dat dan aan de onderzijde zit.
Pluspunten
- OLED Display
- Toetsenbord
Minpunten
- Warmteontwikkeling bij zware belasting
- Accuduur
Ik heb deze laptop al een paar weken intensief gebruikt en wil graag delen hoe hij nou écht bevalt.
Vanaf het moment dat ik de laptop oppakte, voelde hij stevig aan, de metalen behuizing komt duurzaam over en geeft me het vertrouwen dat hij ook tegen dagelijks gebruik kan.
Het scherm steelt wel meteen de show, een Oled scherm met diepe zwartwaarde en levendige kleuren, alles wat ik erop doe oogt meteen vrolijker.
Ook het flip-scherm is praktisch: ik gebruik hem vaak gewoon als laptop, echter eerlijk gezegd voelt hij in tabletmodus wat te dik om lang vast te houden, dan gebruik ik hem liever plat op tafel .
Typen op dit toetsenbord is even wennen. De toetsen lopen vrijwel door zonder randjes ertussen en dat levert af en toe dubbele toetsaanslagen op. Het ziet er retro uit, maar het typcomfort is toch niet optimaal. Toch typ ik nog steeds redelijk snel, maar het voelt minder reflexmatig aan.
Hij krijgt het wel warm bij zwaarder werk en de ventilator is dan hoorbaar .
De accuduur viel me tegen, ik haal zelden een hele werkdag. Ik kom meestal uit op ongeveer 6 uur per lading, zeker bij helder scherm en multitasking . Soms zelfs minder uiteraard afhankelijk van gebruik.
Pluspunten
- Stevige metalen bouw voelt solide en betrouwbaar
- Prachtig oled scherm met vloeiende
- kleurrijke weergaven
Minpunten
- Accuduur is middelmatig; zelden een volledige werkdag haalbaar
- Toetsenbord voelt onwennig
Mooie solide laptop en tablet met OLED scherm
De HP OmniBook heb ik nu een aantal weken in gebruik en hij bevalt uitstekend. Het is een krachtige en veelzijdige 2-in-1 laptop die ik voornamelijk privé gebruik. De laptop voelt degelijk en solide aan en het scherm klapt soepel door naar de tabletstand. Een rubberen rand aan de onderkant had prettig geweest, zodat de tablet niet schuift op een gladde ondergrond. Het OLED-scherm springt er echt uit: helder, kleurrijk en prettig voor de ogen – een duidelijke meerwaarde!
Ideaal voor multimedia.
Het toetsenbord typt stil en comfortabel, met instelbare verlichting voor gebruik in het donker, terwijl het touchpad soepel reageert en naar wens in te stellen is. Handige extra’s zijn de webcam met privacy-schuifje en de speciale Copilot-toets voor snelle AI-hulp.
Qua prestaties is de laptop snel en meestal stil, al is de accuduur wisselend. Bij zwaardere taken loopt de batterij sneller leeg en kan de laptop een beetje warm worden. De tabletmodus is handig voor films of tekenen, maar doordat het toetsenbord altijd aanwezig is, voelt hij wat dik in vergelijking met een echte tablet. Verder ben ik gewend aan een ander besturingssysteem dus het is even wennen aan de vele Windows-updates. Tijdens de installatie ben je minimaal een uur bezig voordat je echt aan de slag kunt en ook daarna krijg je nog regelmatig een melding om de laptop opnieuw op te starten.
Al met al een ontzettend fijne laptop die premium aanvoelt en – zoals gezegd – een prachtig OLED-scherm heeft.
Pluspunten
- OLED scherm
- OLED scherm
- Schuifje voor de camera
- Krachtig en snel
Minpunten
- Window is even wennen
- Accuduur is wisselend
Fantastische laptop voor veel "licht" gebruik!
Bij het binnenkomen van de laptop was ik al aardig nieuwsgierig. Niet veel poespas, gewoon een laptop, netjes ingepakt, met een oplader. Meer heb je eigenlijk ook niet nodig.
Na het opstarten waren er wel wat updates die gedaan moesten worden, maar daar heb ik niet zoveel problemen mee... Dan is ie voorlopig weer goed.
De installatie ging verder soepel. De laptop is gefocust op AI/Copilot en daar heb je ook een aparte knop voor op je toetsenbord, zeker een handige shortcut omdat ik hier zelf ook steeds meer mee werk.
Voor alle daagse taken, mailen, documenteren, internetten en streamen is dit een fantastische keuze. Het beeldscherm is écht heel mooi en even omklappen en je hebt een tablet. Het verlichte toetsenbord is ook handig als de avond valt want bij mijn vorige laptop was in het donker typen wel een probleem.
Houdt wel rekening met niet een mega lange batterijduur als je veel programma's hebt draaien. Natuurlijk een beetje op in te spelen door helderheid en dergelijke aan te passen.
Verder nog een fijne trackpad, daar kun je echt goed mee werken zonder dat dit vervelend wordt.
De camera is ook prima, maar niet extreem hoogstaand.
Al met al, een fantastische laptop voor veel "licht" gebruik. Zodra er zwaardere programma's op gaan draaien kan deze wel wat tegensputteren of überhaupt niet ondersteunen. Voor de rest een absolute aanrader!
Pluspunten
- Pijlsnel
- Fantastisch scherm
- Fijn toetsenbord
Minpunten
- Batterijduur niet slecht
- maar kan zeker beter
Goede laptop, reageert snel
Deze laptop is over het algemeen fijn om mee te werken. Het toetsenbord heeft grote toetsen, wat het gemakkelijker maakt om snel te typen. Ook laadt de laptop snel wat het prettiger maakt om ermee, bijvoorbeeld, voor werk te gebruiken.
Pluspunten
- Laadt snel
- Fijn voor werkgebruik
Fijne alleskunner
Na een paar weken gebruik kom ik tot de conclusie dat het een prettige alleskunner is. De omklapbare schanieren maken hem geschikt voor een tablet en laptop. Je kunt hem ook handig gebruiken voor presentaties. Het scherm is helder, scherp en prettig voor fotobewerking of het bekijken van videos. Voor een dagelijks gebruik is hij vlot en betrouwbaar, hij loopt niet snel vast.
De minspunten zijn er ook helaas. De batterijduur is prima, maar haalt niet een volledige werkdag. Bij zwaarder werk hoor je de ventilator helaas ook. Het toetsenbord is wat vlak en is ff wennen, maar typt prima. Deze laptop is een apparaat dat meerdere rollen kan gebruiken, ik ben er erg blij mee.
Pluspunten
- Scherm
Minpunten
- Accuduur
Prima laptop!
Ik heb deze HP OmniBook X Flip 14 onlangs gekocht om samen met mijn zoon te gebruiken, vooral voor gebruik op de middelbare school. Het is echt een fijne upgrade ten opzichte van de standaard schoollaptop. Hij is veel sneller en alles draait soepel. De laptop is klein en lekker licht waardoor hij makkelijk mee te nemen is.
De batterij gaat makkelijk een lange dag mee. Opladen tussendoor is tot nu toe niet nodig geweest. De laptop start supersnel maar verwacht dat niet de eerste keer dat je de laotop aanzet. Bij het opstarten moeten er namelijk allemaal updates worden uitgevoerd wat in totaal wel bijna een uur duurde!
Je kan gemakkelijk met meerdere programma’s tegelijk open werken. De ingebouwde AI-functies moet ik nog een beetje gaan ontdekken maar lijken mij wel handig. Op het toetsenbord vind je speciale ‘copilot toets', als je daar op klikt krijg je snel toegang tot de AI functie van Copilot, dat is best wel handig eigenlijk.
Je kan de laptop om klappen om hem als tablet te gebruiken, ideaal voor mijn zoon om zijn illustraties te digitaliseren met een stylus (die je wel even apart moet schaffen) en het touchscreen. De kleuren van het scherm zijn mooi, scherp en levendig. Kortom een prima laptop waar mijn zoon en ik erg blij mee zijn!
Mooie 2 in 1
Dit is een super tablet en laptop in 1. Je hoeft met dit apparaat dus niet te kiezen tussen het 1 of het anders. Maar in dit geval krijg je beiden. Ik zal beiden dan ook kort toelichten
Om te beginnen met de laptop, dit is de variant die ik het vaakst en meest gebruik. Dit omdat het een solide apparaat is en ook zo aanvoelt. Door de metalen behuizing is en lijkt het een premium apparaat en voelt het ook zo aan. Om te beginnen met de aansluitmogelijkheden, ik heb een groot scherm staan en sluit deze aan met een USB-C dongle. Meer aansluitingen heb ik eigenlijk ook niet nodig, dus wat mij betreft prima. Daarnaast is het typen en het gebruik van de touchpad prima. Het geluid van het typen hoor je nauwelijks als je bezig bent in een kantoorruimte. Qua snelheid ben je natuurlijk snel gewend aan Windows icm wat geheugen en een goede cpu, dus voor zakelijk gebruik meer dan prima icm de accu. Ik red prima 2 dagen met tekstverwerken, mailen, teams meetings etc. Voor de team meetings gebruik ik de selfie-camera welke ook goed is qua kwaliteit en iedereen herkend mij, dus akkoord.
Dan het tablet gedeelte, je krijgt met dit apparaat dus een 2-in-1. Waarbij ik het tablet gedeelte wel het minste vind, dit omdat je het apparaat dus omklapt en je zo het toetsenbord achter het scherm wegklapt. Daardoor voelt de tablet gewoon wat dikker en is het niet heel prettig om hiermee even op de bank te zitten bijvoorbeeld. Dan zou toch het toetsenbord demontabel moeten zijn. Dus ik gebruik deze functie eigenlijk niet meer.
Kort samengevat een prima laptop, maar iets mindere tablet. Het zou best of both worlds moeten zijn, maar misschien is het kiezen van 2 apparaten in dit geval beter.
Pluspunten
- 2 in 1
- Oled scherm
Minpunten
- Table modus zwaar