De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Dyson Airwrap i.d. Straight+Wavy - Multistyler - Ceramic Pink/Rose Gold op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Ik was erg benieuwd naar deze Dyson Airwrap i.d. Ik heb de Dyson airwrap al twee jaar, en wilde dus graag kijken of de i.d. een verrijking zou zijn. Ik had snel door hoe het product werkt. Het is erg gebruiksvriendelijk. Meer dan de originele airwrap. De opzetstukken bij deze i.d. zijn ook prettiger. De grote ronde borstel zorgt in een snelle tijd voor een mooie blowout. De twee föhn opzetstukken zorgen ervoor dat je haar mega snel droogt en niet pluist. En dan natuurlijk het leukste van de i.d. connecten met een app. En dit werkt mega fijn en makkelijk. Wel even opletten dat je de bluetooth aan hebt staan op je telefoon ;) Je kan via de app instellen hoelang je de krul wilt hebben. En hierdoor bleven mijn krullen echt veel beter zitten. Ik ben erg fan en zou hem echt aanraden over de originele airwrap.
Ik heb dit product ontvangen om te mogen testen. Mijn mening is daardoor niet beïnvloed.
Na een paar weken testen ben ik onder de indruk van de Dyson Airwrap. De styler biedt veel handige functies, zoals de ID-functie, die automatisch de instellingen voor je kiest. Na een beetje oefenen, werkt het ook prima zonder de app, omdat de styler je voorkeuren onthoudt.
Er zitten veel verschillende opzetstukken bij, wat het apparaat veelzijdig maakt. De Flyaway Smoother is een van mijn favorieten; het vermindert frizz en maakt mijn haar heerlijk glad en glanzend, zelfs op dagen waarop het anders wat weerbarstiger is. Het maakt zelfs de babyhaarjes glad.
De grote ronde borstel is perfect van grote voor de voorlok.
Hoewel ik tevreden ben over de prestaties, vond ik het aanvankelijk lastig om de krullen goed vast te houden. Pas na een bezoek aan de kapper en het aanpassen van de instellingen in de app, op advies van de Dyson-winkel, lukte het om de krullen beter te behouden.
Als suggestie voor de app: het zou handig zijn als er nieuwe video’s zouden komen die specifiek gericht zijn op de nieuwste versie van de Airwrap, zodat gebruikers beter kunnen profiteren van de nieuwe functies.
Over het geheel ben ik zeer tevreden met de Dyson Airwrap en zou ik het zeker aanraden aan anderen!
Ik (eigenlijk mijn dochter) heb de Dyson Airwrap een aantal weken mogen testen. Je moet wel echt leren hoe het product te gebruiken maar op internet zijn genoeg filmpjes te vinden om te zien hoe alles werkt. Het apparaat zelf ziet er prachtig uit en zit in een luxe doos verpakt. Met behulp van de MyDyson app stel je je haarprofiel in en dan stemt het apparaat alles af op jouw wensen en type haar. De volgende keer kun je dus veel sneller aan de slag en hoef je niet alles weer opnieuw in te stellen. Het haar voelt na gebruik van de Airwrap heerlijk zacht en gezond aan. Dag pluizig haar! Ik vind het een topproduct al is de prijs wel erg hoog.
Ik heb de Dyson Airwrap i.d. Straight + Wavy een paar weken getest en ben echt aangenaam verrast. Het apparaat werkt verrassend eenvoudig, ook als je – net als ik – niet zo ervaren bent met haarstyling. Binnen korte tijd had ik volume in mijn haar en zelfs mooie krullen, wat me met andere apparaten vaak niet lukt. De app helpt goed mee om te begrijpen welke opzetstukken je wanneer gebruikt. Het is zeker geen goedkoop apparaat, maar het geld zeker waard.
Ik was een van de gelukkigen die de Dyson Airwrap mocht testen. Na het zoeken van de gebruiksaanwijzing terecht gekomen op de app. Er zit namelijk geen papieren gebruiksaanwijzing bij. Haarprofiel aangemaakt en diverse kapsels getest bij mijn eigen haar en dat van mijn dochter. Met de app is het super makkelijk, de krullen blijven ook lang zitten. Je haar wordt naar de "krultang" toe getrokken wat weer scheelt in het manoeuvreren van de Airwrap rondom je hoofd. Ik mis helaas alleen een diffuser bij dit apparaat. Omdat de Airwrap automatisch met bluetooth verbind is het lastig te gebruiken wanneer je met meerdere personen dezelfde app op je telefoon hebt. De andere persoon moet eerst haar bluetooth uitzetten voordat ik hem in gebruik kan nemen via mijn app.
Ik ben erg tevreden maar weet niet of ik er zo veel geld aan wil uitgeven.
Ik was erg benieuwd of de Dyson Airwrap i.d.ook echt zo goed z’n werk zou doen. Wij hadden een oude versie nog dus hiermee goed het verschil kunnen testen. Het voordeel bij deze dyson airwrap is dat het een multistyler en föhn in één is. Zodat je de kosten bespaard op andere haar stylers.
Het id gedeelte moest ik erg aan wennen. Vond het toch gek dat het al automatisch ingesteld was. Omdat de ene pluk kwa krul beter pakt dan de ander weet ik niet zo goed of ik hier heel erg blij mee ben. Wat wel als een paal boven water staat is dat hij fijn krult je hebt geen hulp nodig en kan het makkelijk in een hand omdraai er in zetten.
De föhn borstel vind ik ook fijn deze is dikker dan de voorgangers. Deze gebruik ik dagelijks omdat het mooi mank valt met een lichte krul.
De prijs is wat hoger. Maar nogmaals een fijne borstel als je van alles los koopt ben je ook veel geld kwijt
De afgelopen weken had ik de kans om de Dyson Airwrap i.d. uit te proberen, en vanaf het eerste moment maakte het apparaat indruk. Het elegante design en de hoogwaardige afwerking geven het een luxe uitstraling.
Het instellen van de Dyson Airwrap i.d. verliep niet helemaal vlekkeloos; het koppelen met de app ging in eerste instantie niet goed. Gelukkig was de klantenservice erg behulpzaam, waardoor dit snel was opgelost. Sindsdien werkte de verbinding zonder problemen.
Wat me positief verraste, was hoe eenvoudig het apparaat in gebruik is. De meeste functies spreken voor zich en voor de meer geavanceerde opzetstukken bood de app handige instructievideo’s. Ondanks dat ik weinig ervaring heb met hairstyling, kreeg ik er snel handigheid in.
Een van de functies waar ik het meest enthousiast over ben, is de i.d. curl. De app stemt de instellingen automatisch af op je haartype, waardoor het krullen van je haar moeiteloos verloopt. Mijn 2c-haar heeft van nature al veel slag, maar de krullen die ik met de Airwrap i.d. maakte, bleven verrassend lang zitten.
Uit nieuwsgierigheid liet ik een vriendin met steil haar het ook proberen. Helaas werkte het bij haar minder goed; haar krullen zakten na een half uur alweer uit. Dit laat zien dat het effect per haartype kan verschillen.
Daarnaast heb ik gekeken naar de föhnfunctie, omdat mijn haar snel pluist. Hoewel de Airwrap i.d. het pluizen iets verminderde, was het zonder diffuser nog niet perfect. Wel was ik erg blij met het flyaway-opzetstuk, dat kleine, springerige haartjes gladstrijkt—perfect voor een strak kapsel.
Voor mij is het dus jammer dat je bij de aanschaf of moet kiezen voor de straight en wavy optie waar het fly-away opzetstuk bij zit en geen diffuser. Of je moet kiezen voor de curly en coily waar geen fly-away opzetstuk bij zit maar wel een diffuser.
Kortom de Dyson Airwrap i.d. is een prachtig ontworpen en slim apparaat dat hairstyling makkelijker maakt. Voor mensen met slag of krullen biedt het mooie resultaten, terwijl steil haar mogelijk minder lang profiteert van de kruleffecten. Voor mijn haartype zou een diffuser-opzetstuk een waardevolle toevoeging zijn!
Tijdens mijn testperiode viel de veelzijdigheid van de Dyson Airwrap direct op, mede dankzij de brede selectie opzetstukken die talloze stylingopties bieden. Het gebruik van de automatische functie, die na eenmalige instelling in de app perfect werd afgestemd op mijn haartype, creëerde voor mij een optimaal resultaat. Bovendien kun je deze functie uitschakelen voor een snellere styling. Helaas blijft de prijs-kwaliteitverhouding voor mij een minpunt. Ook blijven de krullen/styling niet zo lang zitten. Wel is het mogelijk door het nieuwe opzetstuk om krullen vanaf de haaraanzet te zetten.
De Dyson Airwrap i.d. Curly hebben wij een aantal weken mogen testen.
Bij uitpakken werden we verrast door een mooie stevige box waarin alle accessoires inclusief airwrap opgeborgen kunnen worden.
Er zit een diffuser, gladmakende borstel, föhn, fohn met pinnen en een krulstuk in.
De diffuser, föhn, krulstuk en gladmakende borstel zijn top. De föhn met pinnen weet ik weinig raad mee eigenlijk. Dus dat zou een ongebruikte accessoire bij ons zijn.
De diffuser is m’n dochters grote vriend met haar krullende haren. Ik heb zelf steil haar maar met het aanzuigende krulstuk en evt de app kan ik echt prachtige krullen maken. Of de app echt toegevoegde meerwaarde heeft weet ik nog niet. De airwrap regelt zich zelf dan inclusief afkoelen. Dat is fijn, maar dat kun je bij de normale airwrap ook zelf doen. Alleen dan bepaal je zelf wanneer en hoe.
Al met al een fantastisch apparaat! Ik was al Dyson fan, en kan er weer een apparaat aan toevoegen☺️
Ik ben helemaal verliefd op mijn Dyson Airwrap I.D. Straight + Wavy! Ik twijfelde eerst over de kleur, omdat ik dacht dat het er een beetje goedkoop uit zou zien, maar het is juist prachtig. De kleurencombinatie is heel uniek en straalt echt luxe uit.
De filmpjes van Dyson zijn superhandig. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, waardoor je precies weet hoe je elk opzetstuk gebruikt. Omdat ik golvend haar heb en geen krullen, heb ik bewust voor deze versie gekozen. Zo krijg ik alleen de opzetstukken die ik echt nodig heb – heel slim van Dyson!
De kleinere opbergcase is een grote plus. De nieuwe opzetstukken zijn ook een flinke verbetering. Dat je de richting van de krul kunt instellen zonder steeds het opzetstuk te wisselen, is echt een uitkomst. Vooral de Conical Airwrap barrel is geweldig, mijn haar wordt meteen glad en blijft dat ook. Geen pluis meer!
De i.d. curl-functie is ook geweldig. In het begin was het even wennen, maar nu werkt het zo makkelijk en snel. Het koude shot dat automatisch gaat na het krullen zorgt ervoor dat mijn krullen veel langer blijven zitten. Het stylen gaat sneller en makkelijker dan bij de eerste versie. Die slimme föhn met een app? Eerst dacht ik dat het onzin was, maar nu wil ik niet meer zonder. Mijn vriendinnen zijn jaloers en ik snap wel waarom!
Ik heb de Dyson Airwrap een aantal weken getest. Ik vond het een fijn product. Ik heb zelf nog de oude Airwrap en merk dat deze fijner in de hand ligt. Deze Airwrap heeft een grotere krul kop. Hierdoor is mijn haar nog sneller in model. De kop voor krullend haar is ook erg fijn. Mijn krullen defineren mooi en pluizen niet. De ID is fijn maar persoonlijk gebruik ik deze niet snel. Een leuke functie, maar voor mij overbodige luxe.
Een fijne investering voor wie regelmatig zijn haar styled!
De afgelopen weken heb ik de Dyson Airwrap i.d. multistyler en föhn (straight & wavy) mogen testen, en ik ben erg onder de indruk!
Normaal gesproken gebruik ik een stijltang of krultang, dus ik was benieuwd of de Dyson echt een verschil zou maken. Wat deze multistyler uniek maakt, is dat hij zich aanpast aan jouw haartype via de Dyson-app. Je maakt een haarprofiel aan, en de app stelt automatisch de warmte- en cold shot-tijd in. Dit scheelt gedoe, omdat je dit normaal handmatig zou moeten doen.
Een ander groot pluspunt is de automatische luchtstroom. Je haar wordt vanzelf om het opzetstuk gewikkeld, waardoor krullen maken veel makkelijker en gelijkmatiger gaat. In het begin moest ik even zoeken naar de juiste instellingen, maar zodra ik deze had aangepast, merkte ik hoe simpel en effectief het stylen werd. Mijn haar blijft goed in model en wordt minder blootgesteld aan hitte, wat de conditie echt ten goede komt.
Ook de verschillende opzetstukken zijn fijn, omdat je hiermee allerlei looks kunt creëren. Hoe vaker je de Airwrap gebruikt, hoe handiger je erin wordt.
Kortom, deze multistyler maakt mijn stylingroutine sneller en makkelijker, zonder onnodige hittebeschadiging. Een fijne investering voor wie regelmatig zijn haar styled!
Ik heb de Dyson Airwrap i.d. enkele weken mogen testen, lucky me! Ik overweeg namelijk al langer een ‘krultang’ van Dyson, maar de aanschafwaarde hield me altijd tegen. Ik heb namelijk heel stijl en dik haar, waardoor bijvoorbeeld een krul niet lang blijft zitten. Is dat het geld dan waard vroeg ik me af?
Nou… een Dyson is zijn geld altijd waard! Ik heb al meerdere stofzuigers van Dyson en de Dyson Airstrait, dus ik ben oprecht fan. De kwaliteit en presentatie, het straalt altijd zoveel luxe uit. Maar terug naar de Dyson Airwrap i.d.
Hij wordt geleverd in een grote mooie opbergdoos. Daarin zit de Dyson Airwrap i.d. met alle opzetstukken die erbij worden geleverd. Dit zijn opzetstukken om te drogen, krullen, stijlen, om volume te creëren en om je haar pluisvrij te maken.
De pluisvrij en stijl borstels hebben mij niet helemaal overtuigd, daarvoor blijf ik de Dyson Aistrait gebruiken. De volume borstel is echter heel praktisch. Het opzetstuk voor de krullen (1 groot, 1 klein) is gemakkelijk in gebruik, als je het eenmaal een beetje doorhebt. Je moet niet te dikke plukken stijlen, anders pakt hij de haren niet goed op. Het resultaat mag er echter zijn als het eenmaal is gelukt!
Maar waarin de Dyson Airwrap i.d. echt uitblinkt is de Dyson app en de functie ‘id curl’! Je kunt de Dyson Airwrap i.d. koppelen aan de Dyson app. Je ziet dan heel veel handige filmpjes (gesorteerd op haartype en haarlengte) waarin stap voor stap is uitgelegd hoe je die coupe kunt creëren. Dus met welke opzetstukken en in welke volgorde. Met de ‘id curl’ wordt je Dyson Airwrap i.d. vanzelf aangestuurd om de perfecte krul te creëren. Je kunt de standaard ingestelde tijd voor alle 3 de onderdelen aanpassen of deze zo laten. Je hebt dan eerst bijvoorbeeld 10 seconden om de pluk haar om het krulopzetstuk te wikkelen. Daarna blaast hij automatisch bijvoorbeeld 20 seconden warme lucht om de krul te maken. Ten slotte blaast hij bijvoorbeeld 10 seconden koude lucht, zodat de krul langer in model blijft zitten. En zo kun je dus super gemakkelijk pluk voor pluk je haren krullen.
Wat een fantastische föhn!
Super makkelijk in gebruik, alle opzetstukken doen wat ze beloven. M’n haar is ook makkelijk glad te maken en de grove krullen blijven goed zitten.
De diffuser is echt een uitvinding! Droogt m’n haar super snel en krijg er mooiere krullen door!
Wat ik ook super vind is de temperatuur, fijn in te stellen naar behoefte.
Geweldige multistyler, het is echt meer dan een föhn! Zeker een hoge aanschafwaarde maar meer dan z'n geld waard. Je kunt er zoveel mee en wordt snel er goed in door de duidelijke instructiefilmpjes. Hij is ook slim ontworpen en alles klik je makkelijk er in. Ook zit er een mooie opbergdoos en telefoon of tablethouder bij waardoor je makkelijk de filmpjes kunt bekijken en stylen tegelijk.
Super fijn product. De diffuser werkt fantastisch en ik krijg er hele mooie krullen mee. De warmte is prettig. De andere opzetstukken zijn heel fijn. De app is duidelijk en prettig in gebruik. Jammer dat de diffuser niet in het koffertje past.
Zelf heb ik ooit de Dyson Airwrap multistyler gekocht. Deze gebruik ik nog steeds met heel veel plezier. Inmiddels heb ik 5 weken lang de nieuwe Dyson Airwrap i.d. multistyler en föhn straight en wavy mogen testen. Aan het begin twijfelde ik wel of de Bluetooth functie een goede toevoeging zou zijn. Dit vind ik zeker wel! Je koppelt je Dyson via Bluetooth aan de Dyson app. Je krulproces wordt zo via de app ingesteld. Voorheen moest je op gevoel gebruik maken van hitte en vervolgens handmatig de cold shot aanzetten. Dit is nu vooraf ingesteld waardoor het letterlijk plug en go is. Wel heb ik de instellingen voor het krullen zelf aangepast voor een beter resultaat. Dit was wel even puzzelen, maar daarna hoef je er niet meer naar om te kijken. Kortom, de i.d. functie is een goede toevoeging. Het voorkomt onnodige schade aan het haar. De andere opzetstukken zijn net als voorheen super in gebruik.
Ik heb dit product een maand mogen testen en ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben. Het is ook mogelijk om de Dyson via de app gebruiken waarbij de heteluchtstroom en de duur zich aanpassen aan jouw haartype bij het zetten van krullen. Dit was erg makkelijk in te stellen. Dit zorgde bij mij voor een super resultaat en krullen die ruim 4 dagen bleven zitten.
Mooie föhn met veel functies. Mijn haar ziet er met gebruik van de airwrap mooi gepolijst uit. Echter blijven de krullen niet zitten. Na een paar uur zijn ze uitgezakt dus als je mooie krullen wil die de hele dag blijven zitten, kun je beter een echte krultang gebruiken (wel slechter voor je haar). Wat fijn is aan deze föhn is dat het je haar niet beschadigt en dat er veel verschillende opzetstukken bij zitten.
Ik heb de nieuwe Dyson Hairwrap nu een paar weken getest en gebruik hem echt elke dag om mijn haar te stylen. Het blijft een geweldig apparaat en deze nieuwe versie voelt zelfs steviger en luxer aan dan mijn oude. Wat me opviel, is dat de krulborstel nu groter is dan bij mijn vorige Airwrap. Zelf vind ik mijn oude borstel fijner, maar dat is gelukkig geen probleem, want die past gewoon op deze nieuwe Dyson. Verder werkt alles weer net zo makkelijk als ik gewend ben. De nieuwe automatische ID-functie en Bluetooth regelen alles voor me, dus ik hoef nergens over na te denken. Naast dat hij supergoed werkt, is het ook gewoon een mooi apparaat. Dyson heeft altijd een strak design, en dat is bij deze niet anders, hij ligt ook lekkerder in mijn hand qua materiaal. Ik gebruik hem dagelijks en ben nog steeds heel tevreden over hoe snel en makkelijk ik mijn haar ermee kan stylen. Echt een fijne upgrade!
Ik heb zelf al bijna 2 jaar de Dyson airwrap en mocht de nieuwe Dyson i.d. testen.
Ik vind het een geweldig apparaat, voordat ik het apparaat had gekocht heb ik nog heel lang getwijfeld omdat het vrij prijzig is.
Ik moet zeggen dit was voor mij de beste investering voor mijn haar, gebruik het nog steeds dagelijks het is makkelijk en snel!
In het begin was het wel even zoeken en aftasten hoe het werkt maar ik moet zeggen de nieuwe i.d. is een stuk makkelijker te gebruiken.
Zodra je de app hebt gedownload spreekt alles voor zich, het is heel duidelijk; goed uitgelegd met de filmpjes die je erbij kan afspelen.
- Je hebt 44 styling instructies.
- hoe je het product moet schoonmaken.
- wat 80% droog is.
Wat ik helemaal geweldig aan de nieuwe i.d. vind is de timer voor het maken van de krullen. Voorheen moest je deze handelingen allemaal zelf bijhouden en knopjes indrukken, nu kan je hem in de app instellen en hoef je alleen maar op 1 knop te drukken en wat ik ook heel fijn vind is de nieuwe opzetstuk kegelvorming om dichterbij je haaraanzet te komen.
Het enigste nadeel vind ik dat het onhandig is om mee te nemen, ik heb hem nog nooit zonder doos meegenomen en soms laat ik hem bewust thuis omdat ik geen plek heb.
Ik heb de Dyson Airwrap i.d.™️ multistyler en föhn - Straight+Wavy in de kleur Ceramic Patina/Topaz een aantal weken mogen testen. Hij is erg gebruiksvriendelijk en zit in een mooie en luxe doos met verschillende opzetstukken, waardoor je variatie hebt in styling.
Het verbinden met de Bluetooth-functie ging erg makkelijk. Met een paar stappen kun je aangeven wat voor haartype je hebt en wat je wilt, en de app stelt gelijk een persoonlijk stylingsprogramma samen. Dit zorgt ervoor dat het stylen nog makkelijker gaat.
Ik gebruikte al ongeveer een half jaar bijna dagelijks de Dyson Airstrait, maar de Airwrap is echt een leuke toevoeging. Het stylen gaat erg snel, zonder extreme hitte en zorgt voor heel mooi en langdurig resultaat. Voor het beste resultaat gebruik ik na het stylen een texturizing spray. Dit zorgt ervoor dat mijn haar meerdere dagen mooi blijft zitten, zelfs als ik ga fietsen en het waait.
Ik heb de Dyson Airwrap ID mogen testen en ben zeker tevreden! Ik ben mijn eigen haarstylist. Hij hoeft niet op te warmen, heeft meerdere opzetstukken en heeft een lange stroomkabel. Het is even uitvogelen hoe het gebruik met de app werkt, maar als je dit eenmaal onder de knie hebt, zet je de Dyson één keer aan, je activeert het programma en pluk voor pluk zorgt de Dyson ervoor dat het haar om het opzetstuk wordt gewikkeld, wat erg handig is omdat het vanzelf gaat, dat het haar gestyled wordt, zonder haar te beschadigen, én dat het gefixeerd wordt met de koude luchtstroom zodat het langer blijft zitten. Wil je één van de 3 fases aanpassen, dan kan dat eenvoudig in de app.
Het handige is ook dat je de Dyson op nat en droog haar kunt gebruiken dus eerst helemaal droog föhnen, hoeft niet. Het haar droogt overigens erg snel.
Nadeel van de Dyson Airwrap ID is dat hij erg prijzig is. Maar het vervangt wel meerdere apparaten door de vele opzetstukken en het beschadigd je haar niet.
Ik heb de nieuwe Dyson Airwrap i.d. mogen testen en ben erg blij dat ik deze eerst heb mogen testen. Het komt in een mooie opbergdoos, maar deze neemt veel ruimte in. Mijn man zei al, deze gaat niet mee met een weekendje weg, dan heb je je koffer al half vol. In de deksel kan je je telefoon plaatsen, wat ideaal is voor de app/i.d..
De airwrap is snel warm, heeft 3 verschillende standen en is ook snel kouder. Op sommige momenten werd het mij iets te warm, dus meteen de koude stand weer aan. Haar is ontzettend snel droog, maakt je haar niet pluizig. Er zitten meerdere opzetstukken bij, bij deze zit geen diffuser bij (deze kan je er wel apart bij kopen). Kreeg complimenten over mijn haar, meer volume. Krullen blijven bij mij niet heel erg lang goed zitten.
Wat ik erg lastig vond is de ID, meerdere filmpjes gekeken en gelukkig ben ik niet de enige. Vaak zonder id gebruikt, want of het pakte mijn haar niet goed of ik had de stand verkeerd staan. Maar ben van mening als ik het langer mocht testen dit mij steeds beter zou gaan. Maar je kan het ook heel goed gebruiken zonder.
Ondanks dat het een goed, krachtige airwrap is zou ik vanwege de prijs naar een andere airwrap kijken.
Mooi en goed werkend product wat het haar niet beschadigd.
Ik heb de nieuwe Dyson Airwrap i.d. mogen testen en ben er erg enthousiast over! Wat mij vooral opvalt, is dat het mijn haar niet beschadigt, omdat het zonder extreme hitte werkt. Bij andere stylingtools merk ik vaak dat mijn haar droger of pluiziger wordt, maar dat is hierbij niet het geval. Een ander groot pluspunt is dat je het zowel op nat als droog haar kunt gebruiken, wat het stylen een stuk makkelijker en sneller maakt. Ook de verschillende opzetstukken zijn ideaal; je kunt hiermee echt allerlei looks creëren. De Airwrap komt bovendien in een mooie, luxe opbergdoos, wat het extra fijn maakt om op te bergen.
Wel zijn er een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Het apparaat is vrij groot, dus het is niet iets wat je snel meeneemt op vakantie / op reis. Daarnaast is het behoorlijk prijzig. Maar als je je haar vaak styled en belangrijk vindt dat het gezond blijft, dan is dit echt een aanrader!