JBL Live 780NC - Draadloze Noise Cancelling Koptelefoon - Bluetooth Over-Ear - Groen

Dit product wordt aangeboden door 4 aanbieders met een prijs vanaf € 141,00Bekijk alle aanbieders
t*********@h**********08-07-2026
Na een lange zoektocht naar oordopjes met noise cancelling ben ik uiteindelijk voor de JBL Live 780NC over-ear gegaan. Door mijn kleine oren en smalle gehoorgangen was een goede pasvorm bij oordopjes voor mij helaas niet te vinden. Deze koptelefoon zit gelukkig erg comfortabel, ook op een kleiner hoofd, en blijft goed zitten. De noise cancelling werkt voor mij precies zoals ik hoopte: op een druk kantoor worden omgevingsgeluiden mooi naar de achtergrond gefilterd. Je hoort nog wel iets van je omgeving, maar dat vind ik juist prettig. Ook de accuduur is erg goed, waardoor opladen niet vaak nodig is. Het enige minpunt vind ik dat er voor een koptelefoon in deze prijsklasse geen steviger opberghoesje wordt meegeleverd. Wel is het handig dat hij plat opgevouwen kan worden, waardoor hij makkelijk mee te nemen is. Al met al ben ik erg tevreden met mijn aankoop en zou ik hem zeker aanraden.