De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 7 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KIV454RVS - Inductiekookplaat - 55 cm - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.
Dit product heb ik aangeschaft omdat ik over wilde stappen van koken op gas naar inductie
vanwege mijn leeftijd 85jr en dan kan een gasaansluiting onveilig worden.
65 jaar geleden kocht ik mijn eerste gasstel en later een gasfornuis van het merk Etna.
Nooit problemen mee gehad . De huidige aankoop, een vrijstaand inductiekookplaat
bevalt prima, is erg eenvoudig in gebruik, makkelijk schoon te houden
De ventilator is bescheiden, niet storend .
Deze Etna is in plaats van een Tomado gekomen, die vrij traag was en al snel kuren vertoonde. Het digitale display gaf op een gegeven moment niet alles weer.
De Etna is, na er een paar weken mee te hebben gewerkt, een héél stuk beter. Sneller opwarmen, mooiere afwerking én past precies over 4 pitten van mijn 6 pits Smeg.
Mooi meegenomen bij de Etna: 2 plus 3 jaar extra garantie. Topper!
Werkt goed, tot nu toe alleen met 2 pitjes tegelijk gebruikt. Jammer dat wanneer de pitjes aan het afkoelen zijn er geen manier lijkt te zijn om die weer aan te zetten.