Samsung NZ64N7777GK/E1 - Reviews

Best Reviewed mei 2019 Samsung NZ64N7777GK/E1
Best Reviewed - mei 2019
Specificaties
Uitvoering
inductie
Aantal zones gelijktijdig te gebruiken
4
Plaatsing
inbouw

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung NZ64N7777GK/E1 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jolanda 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal door de flexzone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

9,0
Werkt prima, makkelijke bediening. Door de flexzone kun je in plaats van 2 grote pannen ook 3 of 4 kleine plannetjes erop zetten of een braadslee. Je kan hem aansluiten met smart Things zodat je hem op de bank ook kan bedienen. Wel is het even wennen dat er geen knoppen op zitten maar dat het als een touchscreen werkt. En als je een Samsung afzuigkap hebt met WiFi dan kun je ze aan elkaar koppelen zodat als je de plaat aanzet ook de afzuiging aan gaat.

Pluspunten

  • Flexzone
  • Makkelijke bediening
  • Warmt snel op
  • Is stil
  • Zit WiFi op.

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Mike 03-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

8,0
mooi design en heel gebruiksvriendelijk. Gemakkelijk aan te sluiten en te installeren. Bediening is relatief eenvoudig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G.M de Pagter 03-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk bedienbaar en voldoende vermogen

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

9,0
We hebben nog niet alles uitgeprobeerd ,maar voldoet goed
Meer comfort en warmt snel op
Timer functie op alle verwarmings units

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

de Pagter 73 01-11-2019

makkelijk bedienbaar en voldoende vermogen

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

8,0
net een paar dagen in huis ,gelijk makkelijk om mee te werken
Gebruiksvriendelijk en overzichtelijk
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

SNPVN 19-10-2019

Zeer uitgebreide inductieplaat met vlammetjes

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

10,0
Weken lang aan het zoeken geweest naar een passende opvolger van mijn vorige Samsung inductieplaat. Omdat ik zelf erg van de gadgets ben moest hij natuurlijk beter en mooier zijn dan de "standaard" inductieplaat. Ik kwam uit op deze plaat i.v.m. de projectie van de virtuele vlammen op de pan en de mogelijkheid hem te kunnen verbinden met afzuigkap (Bluetooth) en met een app op mijn telefoon.
Met de app kan je zien wat het vermogen per "pit" is als deze aanstaat en je kan er een timer opzetten.
Nog een reden dat ik voor deze plaat heb gekozen is de slider zodat je snel het vermogen per pit in kan stellen. Trouwens, wat ze wel handig hebben gedaan is dat als je een pit selecteert deze automatisch op niveau 15 gaat staan zodat je direct kan koken.
Voor familie en vrienden is het echt een aandachtstrekker!
De plaat is iets groter dan mijn inductieplaat en ligt mooi vlak op mijn glazen aanrechtblad.
Omdat ik hem in de actieperiode heb aangeschaft krijg er ook nog een BK pan en een slede bij, mooi meegenomen!
Kortom echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Niels ten Hagen 27-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kookplaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

10,0
Een fantastische kookplaat die volledig voldoet aan alle verwachtingen. Zeker voor mensen die eerst gewend waarop gasten kopen, is dit de perfecte en duurzame opvolger. Het bedienen via de telefoon gaat ook geweldig! Een aanrader voor iedereen die van koken houdt.

Pluspunten

  • Reageert heel snel.
  • Eenvoudige bediening.

Minpunten

  • Stekker niet meegeleverd.
  • Prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 27-05-2019

Geweldige kookplaat!

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

10,0
Wat een fantastische kookplaat! Hij reageert super en is zeer eenvoudig te bedienen. De applicatie via de telefoon werkt zoals verwacht. Veel mensen hebben moeite met de overstap van gas naar elektrisch. Dit is de ultieme oplossing. Goed, mooi en duurzaam.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

André 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top kookplaat

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

9,0
Zeer uitgebreide en mooie strakke inductie kookplaat.
Vooral de flex zone is erg handig en een groot pluspunt.
De bediening zeer eenvoudig en duidelijk.
De Virtual Flame Technology is een leuk extraatje net zoals de WiFi connectiviteit.
Ik ben er zeer tevreden over en kan de kookplaat zeer zeker aanraden.

Pluspunten

  • Mooi
  • Flex zone
  • Virtual Flame Technology
  • WiFi connectiviteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alsaadi 19-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

VEILIG en MAKKELIJK

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

9,0
Ik had eerder Inductiekookplaat en ik wou de nieuwe ook het zelfde , makkelijk schoon te krijgen en veilig om mee te koken.

Pluspunten

  • Veilig
  • Makkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Melego 02-05-2019

Mooi en makkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

10,0
Van de week deze inductiekookplaat gekocht. Ziet er super mooi en strak uit en is zeer makkelijk in gebruik. De flexzone zou ik nu al niet meer willen missen... Natuurlijk nog maar net in gebruik, dus kan er nog niet heel veel van zeggen verder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

B en R 29-04-2019

Fijne kookplaat

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

10,0
De kookplaat nu een paar dagen in gebruik. Er fijn simpel en met veel optie's. Alles werkt na behoren. Alleen wifi nog niet geprobeerd.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Roel 06-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

inductie kookplaat

Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

8,0
Gemakkelijk te bedienen. mooie plaat, zeer stil. nu al een tijdje in ons bezit en gebruik, hebben we geen spijt van

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frank 20-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Duidelijke handleiding en eenvoudige installatie.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung NZ64N7777GK/E1

Algemene score

9,0
Prima inductie plaat met duidelijke bediening en groot gebruikersgemak.
Snel en eenvoudig geinstalleerd op 2 fasen.

Pluspunten

  • duidelijk in gebruik
  • Wifi gemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer