Siemens EC7A5SC90N - Gaskookplaat - 5 zones - RVS - Kookplaten

Siemens EC7A5SC90N - Gaskookplaat - 5 zones - RVS
Siemens EC7A5SC90N - Gaskookplaat - 5 zones - RVS
8.7

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 6 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EC7A5SC90N - Gaskookplaat - 5 zones - RVS op Kieskeurig. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Linda04-05-2017

Gaskookplaat inbouw

Hij is zeer verrassend met meerdere mogelijkheden van gebruik van de gaspitten. Hij is mooi om te zien en gebruiksvriendelijk . Een pan met ronde bodem als bij een wokpan heeft deze kkokplaat een exstra pandrager om er op te plaatsen zodat de pan niet zo makkelijk kan kiepen
Pluspunten
  • Mooi van vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk
Minpunten
  • Nog niet ontdekt
Bauhuis21-04-2017

degelijk en robust

Groot verschil met andere iets goedkopere merken, deze kookplaat is wel degelijk en sterk. Weinig vlekvorming en makkelijk in gebruik en onderhoud
Pluspunten
  • robust
  • makkelijk in gebruik
Minpunten
  • prijs
Frank17-03-2017

Kookplaat gas

Topproduct, duidelijk, eenvoudig, vernuftig en praktisch toepasbaar voor 4 jongens in een gezinsvervangend tehuis: "Top4hot"
Chris15-03-2017

Waanzinnig!!

Deze kookplaat is Episch! Met de grote E! Echt een aanrader voor iedereen. De wokbrander is toch wel de kers op de taart, de kers op de appelmoes, of wat je maar wilt. Binnen no time is je pan heet en krijg je het restaurant gevoel in je eigen keuken. Let Op! Deze kookplaat werkt verslavend! Je wilt er op blijven koken ;-))
Caro Lien06-03-2017

Fijne kookplaat met mooie uitstraling

Fijne kookplaat met 5 pitten. Fijne indeling, mooie uitstraling en makkelijk (zelf) te installeren. Kortom: erg blij mee!
Pluspunten
  • ruimte tussen pitten
  • hoeveelheid pitten
  • uiterlijk
Eising06-01-2017

Mooi afgewerkt, mooi ontwerp, gemakkelijk te plaatsen

Mooi apparaat. Past prachtig bij mijn overige Siemens apparatuur. Gemakkelijke te plaatsen. Paste in de uitsparing van de vorige kookplaat. Degelijk uitgevoerd. Mooi geregelde gasbranders.
Pluspunten
  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Ontwerp
  • Gebruik
  • Snel geleverd