Siemens EC7A5SC90N - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 6 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens EC7A5SC90N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eising 06-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi afgewerkt, mooi ontwerp, gemakkelijk te plaatsen

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

9,0
Mooi apparaat. Past prachtig bij mijn overige Siemens apparatuur.
Gemakkelijke te plaatsen. Paste in de uitsparing van de vorige kookplaat. Degelijk uitgevoerd. Mooi geregelde gasbranders.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Ontwerp
  • Gebruik
  • Snel geleverd

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klaas 23-02-2021

Super kookplaat

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Werkt super vooral dankzij de 9standen knoppen echt heel goed af te stellen voor optimaal kook genot en dus veel minder last van overkoken.
en deze kookplaat past in een 60 kastje echt ideaal
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Simone 15-01-2021

Geweldig

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heerlijk ruim gasfornuis ,kan er goed mijn pannen en wok op kwijt.
Ook ideaal de wokbrander .
Kortom geweldig apparaat
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Nicole27 13-05-2019

Past allemaal net

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

8,0
Als je 5 pannen op het vuur zet, past het allemaal net en soms ook net niet. De wokbrander is wel top.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

peegie 05-07-2017

Fijn apparaat

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

10,0
Ik heb hem nu n maand en ben er superblij mee, het is ook fijn schoonmaken! Echter ook de wokbrander is ideaal!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Linda 04-05-2017
  • Product paar maanden in bezit

Gaskookplaat inbouw

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

8,0
Hij is zeer verrassend met meerdere mogelijkheden van gebruik van de gaspitten.
Hij is mooi om te zien en gebruiksvriendelijk . Een pan met ronde bodem als bij een wokpan heeft deze kkokplaat een exstra pandrager om er op te plaatsen zodat de pan niet zo makkelijk kan kiepen

Pluspunten

  • Mooi van vormgeving
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bauhuis 21-04-2017
  • Product paar weken in bezit

degelijk en robust

Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

8,0
Groot verschil met andere iets goedkopere merken, deze kookplaat is wel degelijk en sterk. Weinig vlekvorming en makkelijk in gebruik en onderhoud

Pluspunten

  • robust
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Frank 17-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Kookplaat gas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

9,0
Topproduct, duidelijk, eenvoudig, vernuftig en praktisch toepasbaar voor 4 jongens in een gezinsvervangend tehuis: "Top4hot"

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chris 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Waanzinnig!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

10,0
Deze kookplaat is Episch! Met de grote E! Echt een aanrader voor iedereen. De wokbrander is toch wel de kers op de taart, de kers op de appelmoes, of wat je maar wilt. Binnen no time is je pan heet en krijg je het restaurant gevoel in je eigen keuken. Let Op! Deze kookplaat werkt verslavend! Je wilt er op blijven koken ;-))

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caro Lien 06-03-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne kookplaat met mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens EC7A5SC90N

Algemene score

8,0
Fijne kookplaat met 5 pitten. Fijne indeling, mooie uitstraling en makkelijk (zelf) te installeren. Kortom: erg blij mee!

Pluspunten

  • ruimte tussen pitten
  • hoeveelheid pitten
  • uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer